aneurysm Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Εφοσον δεν σκεφτηκες amd λογω καποιας ανυπαρκτης προιστοριας, πηγαινε δαγκωτο σε οτι intel μπορει να φτασει η τσεπη σου και μετα κατσε και κλαψε που με τα μiσα χρηματα θα ειχες καλυτερα αποτελεσματα απο την εταιρια που εχει προϊστορια. Κατι τετοια διαβαζω και θελω να περασω αυτον που τα διαδιδει μεσα απο εναν P4 που δεν εχει προϊστορια για να μας πει γιατι η αρχιτεκτονικη "netburst" δεν εχει μεινει στην προϊστορια σαν η πιο σιχαμενη αρχιτεκτονικη που περασε ποτε απο την απαρχη της σιλικονης. Γαμωτο. 1
blackm76 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Παιδιά έχω αρχίσει και πειθομαι με αυτά που λέτε και διαβάζω... Όλοι μιλάνε για πανικό της ιντελ λόγο ryzen και τέτοια... Μα τόσο καλοί είναι; δεν είχα την AMD σε εκτίμηση παλιότερα γιατί οι fx εψηναν μέχρι τοστ.... Χαχαχα Μερικές ερωτήσεις για να μου φύγουν όλοι οι ενδιασμοι.... 1)γινετε hackintosh σε ryzen; 2)thunderbolt μετά το ξεχνάω; ούτε σαν ιδέα;; χαχαχα 3)ποια μητρική προτείνετε; 4)ο φίλος παραπάνω δεν θυμάμαι το όνομα του είπε ότι περιμένουμε τους ryzen με 12 και 16 πυρήνες και να κάνω υπομονή... Συμφωνώ εν μέρει αλλά ακόμα και να κάνω υπομονή αν έχει 700 με 1000 ευρώ ο επεξεργαστής εννοείται πως δεν θα τον πάρω... Πόσο υπολογίζουν να κοστίζουν οι 2 καινούριοι επεξεργαστές όταν κυκλοφόρησουν; Υστερόγραφο :για hackintosh ρώτησα γιατί τα Windows πλέον τα θεωρώ όχι και τόσο καλά.... (για να το πω ευγενικά) Αν δεν γίνεται ryzen hackintosh αναγκαστικά θα πάω σε x99 με i7 η xeon.
aneurysm Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Μα τόσο καλοί είναι; δεν είχα την AMD σε εκτίμηση παλιότερα γιατί οι fx εψηναν μέχρι τοστ.... Ενώ στους ιντελ μπορουσες να βράσεις μόνο την φασολάδα σου.. 1
Xristaras12 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 δεν είχα την AMD σε εκτίμηση παλιότερα γιατί οι fx εψηναν μέχρι τοστ.... Χαχαχα επίσης κάτι που δεν ισχύει,μέχρι 70 βαθμους πάει το chip φιλτατε,και στους σχεδον 80 έχει κλείσει απο προστασία κάτι ιντελ αγγίζουν τους 100+ και πάνε ακόμα,ποιος ψήνει τοστ;
tmjuju Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 για hackintosh εδώ δίπλα γραφει ο MovieMakerGR http://www.insomnia.gr/topic/642082-am4-motherboards-%CE%B5%CE%BC%CF%80%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B9%CE%B5%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CF%85%CE%BC%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1/page-50
aneurysm Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 με προλαβαν παραπανω..ακυρο το ποστ τοστ Μια μικρή διόρθωση ελέω εύθυμου κλιματος.... 2
blackm76 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) Παιδιά και κάτι ακόμα... Αν τελικά καταλήξω σε ryzen και θελήσω σκληρό δίσκο M.2 nvme μπορώ να βάλω; υπάρχει μητρική για ryzen που να δέχεται 2 M.2 nvme ώστε να έχω 2 λειτουργικά; και αν ναι θα έχουν μεγάλες ταχύτητες η θα είναι αργός; γιατί στο λινκ που είπατε να διαβάσω, μπήκα να δω για hackintosh και είδα ότι το chipset έχει θέματα με τους nvme. Βασικά πολύ αναφέρουν ότι δεν έχουν καλή ταχύτητα οι m2, έχουν θέμα με τις ram... Ti γίνεται τελικά; πολλές πληροφορίες μάζεψα και ζαλίστηκα. Μήπως τελικά τίποτα δεν είναι τέλειο; Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2017 από blackm76
aneurysm Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Βρε πάρε ίντελ να εχεις το κεφάλι σου ήσυχο, λεμε!
blackm76 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Από την άλλη όμως λίγες είναι οι μητρικές x99 της Intel με 2 θύρες για M.2. X299 είπαμε δεν κοιτάω καθόλου λόγο θερμοκρασίας. Η μόνη x99 που αξίζει πραγματικά και τα έχει όλα είναι η x99 deluxe II. Πέρνει κάθετα μια M.2 και σε pci card άλλη μία M.2. Συμπεριλαμβανη και pci thunderbolt. Αλλά είναι ακριβη μητρική και με τα ίδια λεφτά που θα έδεινα για ryzen μπορώ να κουμπώσω μέχρι 6 πυρήνες με 5820κ. Ορίστε ένα ωραίο δίλημμα... Χ99 deluxe II με 5820k ή ryzen 1800x με μια x370 την οποία δεν έχω επιλέξει ακόμα....;
~Palpatin~ Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 "pci card άλλη μία M.2" αυτό είναι δύο; Ή είναι κάτι που δεν γίνεται σε όλες; Παρακολουθώ 3 θέματα διαφορετικά που άνοιξες χωρίς ουσιαστικό ρόλο και ακόμη δεν έχω καταλάβει τι θέλεις. Πέραν μιας αποτυχημένης προσπάθειας για vs φυσικά 3
Fulgore Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Ή αλήθεια είναι ότι και εγώ δεν βγάζω άκρη. Στι άλλο θεμα τον ρωτάει ο συμφορουμιτης για ποιο επεξεργαστή μιλάει και τον έγραψε κανονικά και μετά απορεί γιατί δεν του απάντησε κανείς .... http://www.insomnia.gr/topic/649473-msi-thunderbolt/?do=findComment&comment=55831712 Κάτσε πόσα λεφτά μιλάμε; χαχαχα οι ryzen δεν είναι ακριβοί... Αν πήγαινα σε x299 θα επερνα i7 7740x με την προϋπόθεση κάποια στιγμή μόλις μπορούσα να ανέβαζα πηρυνες αλλά με τα ίδια λεφτά περνεις ryzen με ποιο πολλούς πυρήνες... Αλλιώς θα πήγαινα στα σίγουρα... Δηλαδή i7 7700k.εντομεταξυ μιλάμε για επαγγελματική χρήση,ανεβάζει video του 6800 vs ryzen και τελικά θα έπαιρνε τον 7740 αντί του 7800 γιατί...έτσι . Κατά τα άλλα έχει ψάξει το ίντερνετ και ακρη δεν βγάζει...http://www.skroutz.gr/s/11931839/Intel-Core-i7-7740X.html?from=catspan&keyphrase=7740 http://www.skroutz.gr/s/11931855/Intel-Core-i7-7800X.html Κατά τα άλλα μαρεσει που γράφεις ότι σε ενδιαφέρουν οι πολλοί πυρήνες...
blackm76 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Για το thunderbolt ρώτησα απλά ποια μάρκα την χρησιμοποιεί και ποια όχι. και αν δείτε όταν με ρώτησαν για το chipset λέω σε όλα αλλά ας πω 1151 γιατί η ερώτηση μου ήταν συγκεκριμένα για το thunderbolt. Τώρα για τα υπόλοιπα δεν γνώριζα και ξεκίνησα από 4 πυρήνες αλλά μετά εσείς με ενημερωσατε ότι θα χρειαστώ παραπάνω και φτάσαμε στους ryzen, δεν ήξερα... Ψάχνοντας και ρωτώντας φτάνεις στην πολη. Όσο για τα 3 θέματα, με συγχωρείτε, ξεκίνησαν με διαφορετικά θέματα αλλά συζητώντας όλα φτάσανε σχεδόν στο ίδιο σημείο... Δεν ήθελα να έχουν την ίδια κατάληξη αλλά φτάσανε, εν μέρη λογικό.
blackm76 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Μόλις μου ήρθε μια ιδέα.... Αν πάρει κάποιος μια x299 μητρική αλλά να είναι tuf της Asus που θεωρητικά έχει καλύτερες θερμοκρασίες από απλές μητρικές.. Μήπως δεν θα έχει το ίδιο θέμα με τις θερμοκρασίες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα