Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για σας παιδιά... Ψάχνοντας λίγο στο ίντερνετ και βλέποντας και μερικά benchtest στο YouTube βλέπω ότι το καινούριο chipset της ιντελ x299 και συγκεκριμένα οι μητρικές έχουν θέμα με θερμοκρασίες(vrm)....

Ισχύει και αν ναι πως είναι γίνεται αυτό; ένας κολοσσός να βγάζει ότι καλύτερο έχει εντός εισαγωγικων και να έχει θέματα;

Δείτε μερικά βίντεο...

1)https://youtu.be/cqShQW7N3IE

2)https://youtu.be/f7BqAjC4ZCc

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είναι πολύ καινούργια πλατφόρμα και πιθανό να έχει θέματα. Κολοσσός σε πλούτο μπορεί να είναι αλλά δεν συμπεριφέρεται έτσι στις παραγωγές της. Για παράδειγμα, και στους ακριβούς επεξεργαστές της βάζει πάστα, κάτι που θα περίμενε κανείς από μια πιο φτωχή εταιρεία. Γενικά, μην ακούς πλέον ιντελ και το θεωρείς ποιότητα. Όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος

• Like 1
Δημοσ.

Δες τα αντίστοιχα θέματα που είναι σχετικά με τις ερωτήσεις σου και πόσταρε εκεί δεν είναι δυνατό να ανοίγεις από ένα θέμα για κάθε ερώτηση που θέλεις απάντηση

Δημοσ.

Madfury έχω ψάξει στο Google και βρήκα τις πληροφορίες και εδώ έγραψα για επιβεβαίωση... Επισεις δεν είδα νήμα με x299 παραπλήσιο θέμα και για αυτό έγραψα καινούριο... Ορθή η παρατήρηση σου...

Kogos αν δεν βάζει πάστα τι να βάζει;

Και με τι να ασχοληθείς με AMD; βασικά μόνο με τους ryzen νομίζω αξίζει να ασχοληθείς... Μέχρι τώρα δεν ενθουσιάζομουν... Και για αυτό το λόγο μειώθηκε το χάσμα μεταξύ τους λόγο ryzen. Κάνω λάθος;

Δημοσ.

Δεν θα σου προτείνω με τι να ασχοληθείς γιατί θα γίνει vs. Προσωπικά έχω i7 7700k και r7 1700, επομένως δεν είμαι υπερ της μιας ή της άλλης εταιρείας.

Θα έπρεπε όμως στους ακριβούς τουλάχιστον επεξεργαστές να είναι soldered και όχι με πάστα ως φθηνή λύση παραγωγής cpu

Δημοσ.

Προσωπικά έχω i7 7700k και r7 1700, επομένως δεν είμαι υπερ της μιας ή της άλλης εταιρείας. 

δεν θελω να μου πεις ποιος ειναι ο καλυτερος...το μονο που θελω να μου πεις ειναι υπερ και κατα των 2 επεργαστων γιατι σκοπευω να κανω εναν υπολογιστη και εφτασα στο γνωστο δειλειμα για τις 2 εταιριες....amd kai intel.to 1151 chipset φτανει μονο μεχρι 4 πηρυνες ενω οι ryzen 8.

Δημοσ.

δεν θελω να μου πεις ποιος ειναι ο καλυτερος...το μονο που θελω να μου πεις ειναι υπερ και κατα των 2 επεργαστων γιατι σκοπευω να κανω εναν υπολογιστη και εφτασα στο γνωστο δειλειμα για τις 2 εταιριες....amd kai intel.to 1151 chipset φτανει μονο μεχρι 4 πηρυνες ενω οι ryzen 8.

καλύτερος ως προς τι;

σε single core,σε multi; σε games; σε photoshop etc;

Δημοσ.

καλύτερος ως προς τι;

σε single core,σε multi; σε games; σε photoshop etc;

μετατροπη και επεξεργασια video ,εικονας ,ηχου ,wordpress,,blender 3d......

παιχνιδια δεν παιζω...στην καλυτερη κανα mame και κανα championship manager.τα οποια δεν με ενδιαφερουν κιολας.

Δημοσ.

μετατροπη και επεξεργασια video ,εικονας ,ηχου ,wordpress,,blender 3d......

παιχνιδια δεν παιζω...στην καλυτερη κανα mame και κανα championship manager.τα οποια δεν με ενδιαφερουν κιολας.

Έφυγες για Ryzen 1700 χωρίς πολλά πολλά τότε. 

Δημοσ.

Με i7 7700k δεν μπορώ να τα κάνω αυτά; η ακόμα καλύτερα με xeon 1620 η με i7 5820k;

Με λίγα λόγια δεν ξέρω τι να διαλέξω....

Βέβαια θα ήθελα και hackintosh και thunderbolt αλλά θα μου πείτε δεν γίνεται να τα έχεις όλα και μην ζητάς πολλά...

Αν εξαιρέσεις το thunderbolt βλέπω στο YouTube ότι και ryzen γίνεται hackintosh... Ισχύει;

Δημοσ.

Ρε φιλε, και με pentium G μπορεις να τα κανεις αυτα. Το θεμα ειναι ποσο γρηγορα και με τι κοστος. Ε εκει oi Ryzen δεν παιζονται για αυτα τα tasks.

Δημοσ.

Strawman στην αρχή δεν σκέφτηκα καθόλου την AMD λόγο προϊστορίας. Αν συνεχίσουμε να μιλάμε στο τέλος τελικά θα πάρω ryzen.... Χαχαχα

Απλά βλέποντας συγκριτικά benchtest στο YouTube Intel me ryzen πάντα η ιντελ λέει ότι έχει καλύτερες επιδόσεις και ποιο πάνω είπαμε ότι για αυτό που θέλω είναι οι καλύτεροι... Πως γίνεται αυτό; μήπως επειδή στα συγκριτικά τους δοκιμάζουν σε παιχνίδια;

Δημοσ.

Αμα ειδες καποιον να λεει οτι σε productivity tasks οι Intel ειναι καλυτεροι μη του ξαναμιλησεις. O φτηνοτερος R7 παιζει μπαλα με 6900k που κανει 1 χιλιαρικο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...