Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για σας παιδιά... Έχω μια απορία... Το thunderbolt είναι αποκλειστικά μόνο της ιντελ; γιατί ότι έψαξα σε AMD δεν είχε thunderbolt.

Δημοσ.

το thunderbolt είναι τεχνολογία της intel και για αυτό δεν υπάρχει σε amd (όχι πως δεν μοιράζονται άλλες τεχνολογίες βέβαια)

προσφέρει μεγαλύτερες ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων από το usb αλλά κυρίως καλύτερη απόκριση οπότε είναι μακράν καλύτερη επιλογή από το usb για όσες επαγγελματικές εφαρμογές απαιτούν κάτι τέτοιο δεδομένου ότι χρησιμοποιούνται συμβατές συσκευές βέβαια

οι περισσότεροι χρήστες δεν το χρειάζονται όμως, έχει πολύ υψηλότερο κόστος υλοποίησης και κατά συνέπεια πολύ χαμηλότερη υιοθέτηση από τους κατασκευαστές, η οποία είναι χαμηλή και για ένα άλλο λόγο που είναι ότι μέχρι πρόσφατα την αποκλειστικότητα χρήσης την είχε η apple (που χρησιμοποιεί intel μητρικές)

παλιότερα δηλαδή δεν υπήρχαν thunderbolt συσκευές για pc ούτε μητρικές intel με thunderbolt για pc, μόνο apple με thunderbolt

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Την είδα και εγώ παιδιά αυτήν την μητρική....ναι σιγά σιγά η amd τα δίνει όλα στους καταναλωτές... τουλάχιστον αυτό βλέπω εγώ.

Δημοσ.

Update στο σχετικό άρθρο:

Additional News 9/20

After speaking with GIGABYTE, it seems that Thunderbolt 3 support will perhaps still be in limbo:

Thunderbolt 3 certification requires a few things from the CPU side like graphical output which we haven't been able to do. We expect this will be developed upon through Raven Ridge and possibly get more groundwork down to activate TB3 on the X399 Designare EX.

The header will remain, though TB3 use / full TB3 enablement will be at a later date. It seems like GIGABYTE has taken note that users are interested in TB3 on AMD.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...