Techlover Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Καλο βραδυ σε ολο το φορουμ. Το θεμα εχει ως εξεις : Πριν 3 μηνες αγορασα ενα S6 Edge στην αδερφη μου και πριν 3 μερες της επεσε και εσπασε η οθονη . Δεν ηθελε αλλο κινητο εκτος απο iphone αλλα χρηματα δεν υπαρχουν για τετοιο .Της ελεγα να αντι να δωσουμε 250ε για αλλαγη οθονης και να χασουμε και την εγγηυση απο πανω μιας και εχει πανω απο 1.5 χρονο ακομα εγγυηση να δωσω 50ε παραπανω και να της παρω ενα μεταχειρισμενο S7 με υπολοιπο εγγυησης που ειχα βρει.Αυτη διαφωνισε.Λοιπον,σημερα το πρωι το παω στα public το αφηνω υπογραφω κατι χαρτια και με ρωταει αν θελω να το στειλει στην Samsung ή να το επισκευασει αυτος αλλα θα χασω την εγγυηση.Μου ειπε να το σκεφτω αν θελω και να τον παρω αυριο το πρωι τηλεφωνο για να τον ενημερωσω. Ερχομαι σπιτι και τελικα μου λεει (η αδερφη μου) να το παρω πισω το κινητο ,να δωσουμε κατι παραπανω και να παρει το S7.Επισης και εγω πιστευω πως δεν αξιζει η αλλαγη με τετοιο κοστος.Διοτι η συσκευη αγοραστηκε στα 350 ευρω.Καλητερα ενα καινουργιο ή ενα νεοτερο μοντελο αλλα μεταχειρισμενο και με εγγυηση. Λοιπον οι ερωτησεις μου ειναι οι εξεις : 1) Ξερει κανεις ποσο κοστιζει η αλλαγη οθονης σε S6 Edge στην Samsung ; (για να μην χασω την εγγηυση) 2) Την συσκευη την αφησα στο service του public.Μπορω να την παρω πισω χωρις να επισκευαστει;Θα πληρωσω κατι; Ευχαριστω για οσους βοηθησουν απο τωρα και συγνωμη αν σας κουρασα.
Amix Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Περίπου 280€ θα σε χρεώσει η Samsung πιστεύω.Για το δεύτερο ερώτημα δεν είμαι σίγουρος.Αλλα λογικά ναι μπορείς να πάρεις το κινητό σου πίσω εφόσον άλλαξες γνώμη και δεν έχεις πει να το στείλουν στην αντιπροσωπεία ή να 'στο επισκευάσουν.Το αν θα σε χρεώσουν για κάτι δεν το γνωρίζω.
AlienTechGR Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Κανονικά ΔΕΝ πρέπει να σε χρεώσουν αφού δεν έκαναν και τίποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα