twistedrh Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Γεια σας, Αγορασα καινουργιο ssd και θελω να περασω τα windows 10 καθως και οσα προγραμματα δουλευω ενω τρεχει το pc με τον δισκο που τα εχω τωρα περασμενα αλλα δεν μου δινει αυτη την επιλογη. Μου δινει μονο την επιλογη της εγκαταστασης πανω στην υπαρχουσα. Θελω να επιλεγω στο startup με ποιον θα ξεκιναω, το εχω ξανακανει με windows 7. Υπαρχει λυση ή πρεπει αρχικα να φτιαχνω usb drive με εφαρμογες τυπου rufus και να κουμπωνω-ξεκουμπωνω δισκους πανω στην μητρικη μεχρι να εχω ετοιμα τα προγραμματα που δουλευω. Το λεω γιατι ειναι αρκετα μουσικα προγραμματα με midi controllers, firewire audio card και αρκετο σεταρισμα μεταξυ τους μεχρι να δουλεψουν σωστα. Ευχαριστω
chios Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Συνήθως οι ssd έχουν λογισμικό που κάνει κλώνο τον δίσκο έτσι φτιάχνεις έναν κλώνο του παλιού στο καινούργιο ssd.
twistedrh Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δεν θελω να κανω κλωνο γιατι κουβαλαει πραγματα που θελω να ξεφορτωθω και δεν με αφηνει. Θελω καθαρη εγκατασταση.
Grim Ripper Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Το καλύτερο είναι να αφήσεις μόνο τον ssd πάνω και να κάνεις την εγκατάσταση. Τι ακριβώς εννοείς ότι σε αφήνει να κάνεις εγκατάσταση μόνο πάνω στην υπάρχουσα; Κανονικά σου δείχνει τους σκληρούς δίσκους ώστε να επιλέξεις πού θα μπει το λειτουργικό.
twistedrh Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Το καλύτερο είναι να αφήσεις μόνο τον ssd πάνω και να κάνεις την εγκατάσταση. Τι ακριβώς εννοείς ότι σε αφήνει να κάνεις εγκατάσταση μόνο πάνω στην υπάρχουσα; Κανονικά σου δείχνει τους σκληρούς δίσκους ώστε να επιλέξεις πού θα μπει το λειτουργικό. Αυτο ακριβως ειναι το προβλημα μου. Οτι δεν μου δινει την επιλογη. Δεν μου βγαζει το παραθυρακι με τους δισκους. Προχωραει για να περασει τα windows πανω στα παλια.
Grim Ripper Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Κάτι άλλο γίνεται τότε, μήπως επιλέγεις για αναβάθμιση; Κατέβασε το iso από το toolkit που δίνει η ms και φτιάξε ένα dvd ή ένα bootable usb.
chios Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Αυτό που λες δεν γίνεται, μήπως δεν έχει αναγνωρίσει τον καινούργιο σκληρό; στο bios τον διαβάζει; βγάλε τον παλιό και άσε μόνο τον καινούργιο.
twistedrh Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δεν επιλεγω αναβαθμιση αλλα αυτο παει να κανει. Τον δισκο τον βλεπει κανονικα παντου. Ισως να παιζει κατι με την εκδοση που εχω ή με αυτη που παω να βαλω. Παω με τον κλασσικο τροπο, bootable usb με μονο ενα δισκο μεσα και μετα τους κουμπωνω και τους 2. Ευχαριστω παντως για τις απαντησεις.
BlueBlood7 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Σίγουρα κάτι λάθος κάνεις. Θέλεις να κρατήσεις και τα win του παλιού σκληρού απ ότι καταλαβαίνω. Στο παρακάτω βίντεο φτάνεις βήμα βήμα μέχρι το χρονικό σημείο 4:17 και την επιλογή για custom. https://www.youtube.com/watch?v=pg6ctXwSB0U
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα