paravoid Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2000 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2000 to ultraedit mou fenetai (gia 32bit einai sigouro) sou dinei etoimi exe notepad.exe giauto to skopo
random Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2000 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2000 Ειμαι ασχετος ακομα με τη C, προσπαθώ να μάθω. Αλλα θέλω κάτι γρήγορο τωρα.<P>Θέλω να φτιάξω ενα executable, σε DOS, με όνομα notepad.exe να το βάλω στο c:\windows και όποτε το τρέχω, να καλείται το c:\prog\ultraedit.exe (για να καλείται σαν ο default ascii editor απο τον I.Explorer 5 kai την Oracle SQL+)<P>Θα είναι δηλαδή σαν shortcut. ΑΛΛΑ...<BR>MIA ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ: το Pc τρέχει Windows 3.11 γι'αυτο δεν μπορω να κάνω shortcut.<BR>Δοκίμασα να βάλω το UEDIT.exe me onoma NOTEPAD.exe sto C:\windows αλλα δεν έπιασε.<P>Πρεπει να είναι 16-bit executable.<BR>Πρέπει να εχει κατάληξη EXE (δοκίμασα και το bat2com, bat2exe για χρήση dos-bat file δεν έπιασε. μου δίνει .com)<P>Προτιμώ την C, alla aν ξέρετε να το κάνετε σε άλλη γλώσσα (pascal, cobol) δεκτή η βοήθεια. έχω compilers για όλα.<BR
sh4dow Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2000 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2000 an thes tha koitaxo na do an mporo na ftiaxo ena exe me vb 3 pou trexei se win 3.
random Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2000 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2000 ΟΚ, αν έχεις όρεξη σε ευχαριστώ.<P>Ελπίζω να κλείνει μόνο του το exe σου μετα την κλήση του uedit.ex
random Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2000 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2000 NAI ALLA MONO GIA 32-BIT. TO EPSAKSA.<P>8ELW TO IDIO GIA WIN 3.11<P
spin Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2000 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2000 EKEI POY LEW C:\WINDOWS\NOTEPAD.EXE ESY BALE TO PLHRES PATH TOY .EXE POY 8ELEIS NA EKTELESEIS..
spin Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2000 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2000 ***** C:<P><include process.h><BR>main()<BR>{<BR> system("c:\\windows\\notepad.exe");<BR>}<P>===================<P>***** PASCAL:<P>{$M $4000,0,0}<BR>Program NPX;<BR>Uses DOS;<BR>Begin<BR>exec('c:\windows\notepad.exe', '');<BR>End.<BR
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.