Προς το περιεχόμενο

Erwtisi gia programers * Help

random

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειμαι ασχετος ακομα με τη C, προσπαθώ να μάθω. Αλλα θέλω κάτι γρήγορο τωρα.<P>Θέλω να φτιάξω ενα executable, σε DOS, με όνομα notepad.exe να το βάλω στο c:\windows και όποτε το τρέχω, να καλείται το c:\prog\ultraedit.exe (για να καλείται σαν ο default ascii editor απο τον I.Explorer 5 kai την Oracle SQL+)<P>Θα είναι δηλαδή σαν shortcut. ΑΛΛΑ...<BR>MIA ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ: το Pc τρέχει Windows 3.11 γι'αυτο δεν μπορω να κάνω shortcut.<BR>Δοκίμασα να βάλω το UEDIT.exe me onoma NOTEPAD.exe sto C:\windows αλλα δεν έπιασε.<P>Πρεπει να είναι 16-bit executable.<BR>Πρέπει να εχει κατάληξη EXE (δοκίμασα και το bat2com, bat2exe για χρήση dos-bat file δεν έπιασε. μου δίνει .com)<P>Προτιμώ την C, alla aν ξέρετε να το κάνετε σε άλλη γλώσσα (pascal, cobol) δεκτή η βοήθεια. έχω compilers για όλα.<BR

Δημοσ.

ΟΚ, αν έχεις όρεξη σε ευχαριστώ.<P>Ελπίζω να κλείνει μόνο του το exe σου μετα την κλήση του uedit.ex

Δημοσ.

***** C:<P><include process.h><BR>main()<BR>{<BR> system("c:\\windows\\notepad.exe");<BR>}<P>===================<P>***** PASCAL:<P>{$M $4000,0,0}<BR>Program NPX;<BR>Uses DOS;<BR>Begin<BR>exec('c:\windows\notepad.exe', '');<BR>End.<BR

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...