ikaruga24 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Τιπς για αρχάριο λοιπόν. - Δεν αφήνεις κανέναν να βγάζει και να βάζει πράγματα στον δίσκο εκτός από εσένα. - Ποτέ πλαστικά μπουκάλια στον δίσκο. Πάντα στο χέρι. - Κρατάς τον δίσκο με όποιο χέρι σε βολεύει άσχετα αν ο "νόμος" λέει ότι βαστάς με το αριστερό και σερβίρεις με το δεξί. Επίσης ανάλογα την κατάσταση θα αλλάζεις χέρι από το ένα στο άλλο βάση κούρασης, καταπόνησης κτλ οπότε μην σε αγχώνει. - Μπορείς να ακουμπάς τον δίσκο σου στο τραπέζι του πελάτη για να σερβίρεις. Δεν είναι ανάγκη ο δίσκος να αιωρείται στο χέρι σου. - Μάθε από τώρα την τέχνη του να διαλέγεις παπούτσια για τη δουλειά, ειδικά στην αρχή θα πεθάνεις στον πόνο στις πατούσες.
web_assasin Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Μην του λετε οτι σας ερθει,ποιο δεξι και ποιο αριστερο? Οτι σε βολευει αγορι μου,μπορει να εισαι δεξιοχειρ και να σε βολευει το αριστερο. Κατι βασικο που μονο η idomeneas ξερει,ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΤΟ ΔΙΣΚΟ ΜΕ ΙΣΙΑ ΠΑΛΑΜΗ!! O δισκος ακουμπαει στα δαχτυλα,ακριβως οπως θα επιανες ενα βυζι. Εαν εχεις ισια παλαμη απλα μετα θα σε διαλυσει ο καρπος,ασε που δεν εχεις καλη ισορροπια. Με τον καιρο θα τον πηγαινεις και με τρια δαχτυλα ( σου ευχομαι να μην εισαι τοσο καιρο ομως στο αθλημα ) . Παπουτσια αυστηρα αθλητικα,οχι allstars και μαλακιες. Δε βαζεις μπουκαλια με κεντρο βαρους ψηλα,γιατι θα σου ριξει ολο το δισκο οταν αρχισει να μπαλατζαρει. Τα ποτηρια και τα γυαλινα μπουκαλια τα βαζεις κολλητα για να μην κουνιουνται. Ο πελατης δεν εχει κανενα δικιο,απλα του φερεσαι λες και εχει δικιο,για να σε ξεφορτωνεται πιο ευκολα. 7
apostol1s Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 φιλε οτι λεει ο web_assasin ισχυει.γνωριζει πολυ καλα και οτι λεει ειναι σωστο.οσοι λενε ακυρα πραγματα για εκλογες και τετοια μην δινεις καμια σημασια.καλη αρχη να εχεις. 2
sanaeriko Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Επικοινωνιακος εμφανισιμος και φιλικος ειμαι. κανω χρονοα γυμναστηριο κ ασχολουμε με σωματοδομισηΦίλε μην μου πεις ότι είσαι και από 18-23, έχεις μουσι, τατουάζ και θες να γίνεις και μάγειρας;;; Είσαι πραγματικά ξεχωριστός, πως κατάφερες να πας τόσο κόντρα στο ρεύμα της εποχής;;
yioula Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 [ η ματια του πελατη] απολυτη καθαριοτητα σε μασχαλες, προσωπο κ χερια, [2ο σετ ρουχα ισως] ποτε δε βαζουμε δαχτυλα εκει που θα φαει ο αλλος, στα χειλια του ποτηριου και στα μαχπιρουνα και καλες -λαϊκες- ατακες που φερνουν καλη διαθεση, επικοινωνια και φιλοδωρημα! 1
K_Papagia Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Φίλε μην μου πεις ότι είσαι και από 18-23, έχεις μουσι, τατουάζ και θες να γίνεις και μάγειρας;;; Είσαι πραγματικά ξεχωριστός, πως κατάφερες να πας τόσο κόντρα στο ρεύμα της εποχής;;Δεν καταλαβαινω προς το τι η ειρωνεια. Ουτε πολλα μουσια αφηνω ουτε τατουαζ σε εμφανες σημειο εχω. Απλα αναφερω οτι γυμναζομαι διοτι εχω δυναμη στα χερια. Το οτι οσο κανω διακοπες θελω να εχω ενα παραπανω εισοδημα δεν με κανει ισα και ομοια με τον καθενα. Κ οχι δεν θελω να γινω μαγειρας τελειωνω μετσοβιο προσεχωςΣας ευχαριστω ολους για την ανταποκριση. Θα το παλεψω στην τελικη να κανω καμια παραπανω διαδρομη. Ειμαι τελειομανης διοτι θελω να τα κανω ολα σωστα αλλα κανεις δεν γεννηθηκε ετσι. Το αν θα κραταω δισκο με αριστερο ή δεξι και το πως θα βαζω τα πραγματα θα το δουμε στην πραξη 1
Lanike71 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 - Μπορείς να ακουμπάς τον δίσκο σου στο τραπέζι του πελάτη για να σερβίρεις. Δεν είναι ανάγκη ο δίσκος να αιωρείται στο χέρι σου. Εγώ πάλι θεωρώ ότι δεν είναι σωστό να ακουμπάς το δίσκο στο τραπέζι. Εκτός από αγένεια, δείχνει και πολύ χύμα καταστάσεις. Και αν το τραπέζι έχει πιάτια,ποτήρια κλπ τι θα κάνεις;
web_assasin Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Συμφωνω με το οτι δεν ειναι ωραιο να τον ακουμπας στο τραπεζι του πελατη. Μπορει ομως να τον ακουμπησει στο διπλα εαν ειναι αδειο.
taso0lis Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω για το κρατημα της παραμανας....αν μπορειτε να μου δωσετε τιπς...
bilya Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω για το κρατημα της παραμανας....αν μπορειτε να μου δωσετε τιπς... πάντα την στήνεις εσυ. Με ενα χέρι για καλύτερη ισορροπία κ γιατι κοντρολαρεις τον κοσμο με το αλλο. Επίσης δεν καταπονείται η μέση έτσι. Επιπλέον ψηλα αντικείμενα στο κέντρο κ απέφυγε ποτήρια κ ειδικά κολονατα να είναι γεμάτα νερο.
George56 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) ποσα παιρνει ενας σερβιτορος την ημερα part time 4ωρες σε καφε , ενδιαφερον tip για τα πλαστικα μπουκαλια να μην μπαινουν πανω στο δισκο, οπως κ τα ψηλα μπουκαλια να μπαινουν στο κεντρο..... εχω συνεντευξη αυριο Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2019 από George56
APPLEGEEK Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 το βασικο ειναι να πηγαινεις αμεσος- οπου παω περιμενω και βαριεμαι...
puelito Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 2 ώρες πριν, APPLEGEEK είπε το βασικο ειναι να πηγαινεις αμεσος- οπου παω περιμενω και βαριεμαι... Να πηγαινεις εκει που πανε γρηγορα τοτε. Κι αν ερχονται γρηγορα να τους ανταμοιβεις. 2
totalius Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Επίσης σαν πελάτης να πω ότι πάντα μα πάντα αφήνω tip . Το ποσο ανεβαίνει όταν βλέπω χαμόγελο κ καλή διάθεση κ όταν βλέπω το σερβιτόρο να κοιτάζει το κόσμο κ όχι το πάτωμα ώστε να μη χρειάζεται να σηκώσω το χέρι 5 φορές για να έρθει .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα