Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ιδανική είναι η 34άρα :P. 29 είναι απλά μια πάρα πολύ καλή λύση για χαμηλό budget. Εννοείται τις 25άρες δεν τις κοιτάς καν πάντως.

• Like 3
Επισκέπτης
Δημοσ.

Αν το αναλυσουμε 34 μπορει να ειναι ιδανικη εκτος του budget αν καθεσαι στο μετρο και πανω διαφορετικα θα πονα ο σβερκος αδερφε! :P

Δημοσ.

Αν το αναλυσουμε 34 μπορει να ειναι ιδανικη εκτος του budget αν καθεσαι στο μετρο και πανω διαφορετικα θα πονα ο σβερκος αδερφε! :P

Καλά όχι και στο μέτρο. Σκέψου ότι πολύς κόσμος χρησιμοποιεί dual monitors. Δεν κάθεται στο μέτρο για αυτά :P

Επισκέπτης
Δημοσ.

Μετα βιας συνηθως ο μεσος χρηστης θα δωσει απο 150-200 τα βλεπεις καθημερινα στο αλλο νημα. Dual και triple θα χρησιμοποιησει ο επαγγελματιας η ο overdose enthusiast. Η 34 ultrawide ειναι μεγαλυτερη απο 27αρι στο μηκος και στους 60-70 ποντους για γενικη χρηση δεν νομιζω να βολευει. http://www.displaywars.com/34-inch-21x9-vs-27-inch-16x9

Και εδω ενα συγκριτικο για τον ts με τη διαφορα στο ερωτημα του http://www.displaywars.com/25-inch-21x9-vs-24-inch-16x9

Δημοσ.

Είναι καθαρά υποκειμενικό αυτό και θέμα συνήθειας. Για μένα μια χαρά βολεύει... Και όποιος πάει σε ultrawide δύσκολα ξαναγυρνάει σε wide... Εγώ δεν μπορώ να με φανταστώ...

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εσενα αμα παρεις μεγαλυτερο γραφειο θα σου προτεινα προτζεκτορα :) Περα απο την πλακα ετσι ειναι υποκειμενικο αλλα πρωτιστως οικονομικο. Για να πας σε 34αρι θες 350 και για να εχεις και συμφερον σε games πας σε freesync και εκει ξεφευγει το πραγμα οταν βρισκεις 29um68 στα 240 και το νεοτερο στα 270κατι ενω αντιστοιχα σε 34 θες 470. Μεγαλο νουμερο και ασυμφορο μιλωντας για ελληνικη αγορα. Οποτε εκει κολλαει το ιδανικο στην 29αρα http://www.insomnia.gr/topic/641734-lg-29um68-p-%CE%B5%CE%BC%CF%80%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%AF%CE%B5%CF%82-219-ultrawide/

Δημοσ.

Έχω αρκετά μεγάλο γραφείο πιστεψέ με B)  Και εκτός από την 34άρα έχω και μια 23άρα Dell κάθετα. Πρίν ήμουν με eyefinity (την 23άρα και 2 22άρες). Με δελεάζεις με τον προτζέκτορα, αλλά σκέφτομαι να πάω κατευθείαν σε VR κάποια στιγμή. ;) Anyway προφανώς και η 29άρα είναι η πιο budget επιλογή δεν αντιλέγει κανείς για αυτό, απλά αν κάποιος έχει τη δυνατότητα και την επιθυμία να σκάσει παραπάνω λεφτά why not? Πάντως για να μείνω On-topic εννοείται ΟΧΙ 25άρα ultrawide. Εντάξει κάποια πράγματα είναι αντικειμενικά... :lol:

Δημοσ.

Είναι καθαρά υποκειμενικό αυτό και θέμα συνήθειας. Για μένα μια χαρά βολεύει... Και όποιος πάει σε ultrawide δύσκολα ξαναγυρνάει σε wide... Εγώ δεν μπορώ να με φανταστώ...

Εχεις απολυτο δικιο σε αυτο,ειχα παρει την 29" ultrawide και μετα την αλλαξα με την 34αρα,και τωρα που δουλευω σε μια wide μου φαινεται πολυ παραξενο.

Παντως,εντος θεματος,και εγω θα προτεινα να παει στην 34αρα,συμφερει για τα λεφτα της και δεν χρειαζεται καποια τεχνολογια sync,η 34um58-p εχει υποστηριξει μεχρι 75hz,tearing σε παιχνιδια δεν μου εκανε σχεδον ποτε.

Τώρα αν δεν φτάνει στο budget του,μπορεί να παρει την 29αρα ultrawide που σε υψος ειναι οσο μια 23,6",και παλι θα ειναι μια χαρα.

• Like 1
Δημοσ.

34άρα δεν είναι καλύτερα να είναι curved? Προσωπικά δεν είμαι καθόλου φαν της κυρτότητας των οθονών αλλά οι 34άρες είναι ίσως οι μόνες που θεωρώ πως πρέπει να είναι curved, διαφορετικά οι άκρες της οθόνης απέχουν πολύ από το κέντρο και χρειάζεται να γυρνάς το κεφάλι.

Δημοσ.

Ναι είναι καλύτερα curved και 1440p αλλά ανεβαίνει και το κόστος έτσι... Και όταν μιλάμε για 3440X1440 χρειάζεσαι και ανάλογη gpu... Πάντως και να μην είναι curved δεν είναι τόσο τραγικό εφόσον είσαι σε απόσταση >60cm. Όλα εξαρτώνται από το κόστος και τις προτεραιότητές του καθενός.

Δημοσ.

Ναι είναι καλύτερα curved και 1440p αλλά ανεβαίνει και το κόστος έτσι... Και όταν μιλάμε για 3440X1440 χρειάζεσαι και ανάλογη gpu... Πάντως και να μην είναι curved δεν είναι τόσο τραγικό εφόσον είσαι σε απόσταση >60cm. Όλα εξαρτώνται από το κόστος και τις προτεραιότητές του καθενός.

Ε νομίζω αν πας να δώσεις 600 ευρώ για οθόνη έχεις και μια κάρτα επίπεδου RX 580 και άνω :P

Δημοσ.

34άρα δεν είναι καλύτερα να είναι curved? Προσωπικά δεν είμαι καθόλου φαν της κυρτότητας των οθονών αλλά οι 34άρες είναι ίσως οι μόνες που θεωρώ πως πρέπει να είναι curved, διαφορετικά οι άκρες της οθόνης απέχουν πολύ από το κέντρο και χρειάζεται να γυρνάς το κεφάλι.

Εγω την εχω στο ενα μετρο την 34αρα και καλυπτει το οπτικο μου πεδιο.

Αν την εχεις στα 40cm τοτε θες curved.

Δημοσ.

Ε νομίζω αν πας να δώσεις 600 ευρώ για οθόνη έχεις και μια κάρτα επίπεδου RX 580 και άνω :P

580 για 3440X1440; Μπαααα. Από 1070 ή VEGA (για freesync) και άνω...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...