Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω για δικό μου άτομο κινητό αλλά με κάποιους περιορισμούς :)

Όχι κινέζικη εταιρεία, ούτε καν από τις πολύ γνωστές. Να βγαίνει και σε άλλα χρώματα εκτός μαύρου, πχ άσπρο ή χρυσό. Να έχει αξιοπρεπείς επιδόσεις και κάμερα και προσιτή τιμή (ας πούμε μέχρι 200€). Κατέληξα στο samsung j7 2016, υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να δω; Έχει κανείς προσωπική άποψη για το συγκεκριμένο, κριτικές έχει καλές.

Συμπληρώνω και τη φόρμα αν βοηθάει κάπου. 

1) Το ποσό που διαθέτουμε: γύρω στα 200€.

2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά):

fb, viber, messenger, youtube, mail, surfing.

3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 5 - 5.5".

4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): όχι κάτι ιδιαίτερο.

5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; αρκετά, όχι κορυφαίες απλά αξιοπρεπείς, ειδικά η πίσω.

6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Ναι αλλά όχι απαραίτητα.

7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; καλό θα ήταν.

8) Επιθυμούμε την Ελληνική γλώσσα; ναι.

9) Μας ενδιαφέρει η μπάντα 800Mhz για το δίκτυο 4G; ναι.

10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; νομίζω android είναι η μόνη επιλογή.

11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; όχι τρελά πράγματα, απλά αξιοπρεπής. 

12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Ελλάδα.

13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Ίσως βολεύει κάποιο από τα μεγάλα για αγορά με πιστωτική.

14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; καινούργιο μόνο.

Ευχαριστώ :)

Δημοσ.

Xiaomi redmi note 4 snapdragon global αυτό είναι ότι πρέπει για αυτά που ζητάς.

Όταν λες όχι κινέζικο αποκλείεις το 95% των τηλεφώνων όπως π.χ huawei, lenovo (Motorola), xiaomi,κλπ.

• Like 1
Δημοσ.

Όλα Κινέζικα είναι.

Δες αυτό http://www.phonegallery.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=3508

Xiaomi redmi note 4 snapdragon global αυτό είναι ότι πρέπει για αυτά που ζητάς.

Όταν λες όχι κινέζικο αποκλείεις το 95% των τηλεφώνων όπως π.χ huawei, lenovo (Motorola), xiaomi,κλπ.

Το ξέρω παιδιά αλλά δεν είναι για μένα, αν αλλάξει γνώμη θα κοιτάξω κι άλλα :) Samsung, sony, lg μου πάμε στο μυαλό μόνο. 

Saruman αυτό εμένα μου αρέσει πολύ, όπως και το honor 6x εκεί στα 200€.

Δημοσ.

Το ξέρω παιδιά αλλά δεν είναι για μένα, αν αλλάξει γνώμη θα κοιτάξω κι άλλα :) Samsung, sony, lg μου πάμε στο μυαλό μόνο.

Saruman αυτό εμένα μου αρέσει πολύ, όπως και το honor 6x εκεί στα 200€.

Καλή επιλογή και το honor 6x

Σε Samsung πας εδώ http://www.skroutz.gr/s/10756334/Samsung-Galaxy-A3-2017-16GB.html το μόνο που είναι 4,7"

• Like 1
Δημοσ.

Πλέον με το j7 που εχω στις 5.5 ίντσες οτιδήποτε άλλο μου φαίνεται μικροσκοπικο και δεν μπορώ να κάνω το οτιδήποτε......

Γενικά είσαι ευχαριστημένος με το κινητό; 

Τις διαφορές θα τις δεις από εδώ http://m.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=7870&idPhone2=8336

Δεν βλέπω σημαντικές διαφορές να σου πω την αλήθεια, οπότε μάλλον θα προτιμήσουμε τη μεγαλύτερη οθόνη...:)

Δημοσ.

Απόλυτα ικανοποιημένος και από την μπαταρια και από την γενική εικόνα του. Για τη δουλειά που το πήρα και τα λεφτά του είναι μια χαρά. Υπόψιν δεν εομαιειμαι και κανένας power user.....

• Like 1
Δημοσ.

Κάποια άποψη για το sony xperia l1; Το βλέπω στα 180€ στον Κωτσόβολο, αξίζει σε αυτά τα λεφτά για τη χρήση που θέλω; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...