driver4 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Καλό ποντικάκι φαίνεται, και bluetooth και με δέκτη η σύνδεση. Βγαίνει $10.81, περίπου €9.8 με τον κωδικό WHQMI, δωρεάν έξοδα αποστολής. https://www.tomtop.com/other-accessories-52/p-pas0005s.html 2
Billator Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Παιδιά δεν θα το πρότεινα Η ροδέλα κολλάει πολύ με αποτέλεσμα κάποιες φορές να μην ανταποκρίνεται καν και κάποιες να προχωράει μονο του. Καθόλου εργονομικό (τουλάχιστον για το δικό μου το χέρι που είναι λίγο μεγαλύτερο) και γενικά πολύ μέτρια εμπειρία τόσο με το bluetooth όσο και με το stick. Είμαι fanboy αλλά το ποντίκι απογοήτευση. Το είχα πάρει με σκοπό να αντικαταστήσω το Microsoft 3600 Bluetooth mouse που έχω 3 χρόνια αλλά είναι κλάσεις κατώτερο. 5
kosmasdel Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Το εχω και εγω. Η ροδελα σε μένα δουλευει καλα αλλα δεν με βολεψε το οτι ειναι πολυ flat.
kamui Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Ότι ειπώθηκε για την ροδέλα αληθεύει. Σε μένα κάνει που και που μερικά ghost rolls όχι κολλήματα. Δεν έχει κυρτό design για να ξεκουράζεται η παλάμη. Είναι επίπεδο όπως φαίνεται και στις εικόνες. Πολύυυ λεπτό και 2 τρόποι σύνδεσης (bluetooth, RF με usb dongle που κρύβεται στη βάση του). Πανάλαφρο. Αλουμινένια τοπ επιφάνεια. Δεν είναι για καθημερινή πολύωρη χρήση σίγουρα. Πάρτε κανένα G602 καλύτερα (και εφόσον δεν παίζετε Games). Βολεύει ως ευκαιριακό ποντίκι για laptop αλλά και για tablet/κινητό λόγω του bluetooth. Λόγω μεγέθους/βάρους είναι εύκολο να βρίσκεται πάντα στο backpack.
Billator Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Βολεύει ως ευκαιριακό ποντίκι για laptop αλλά και για tablet/κινητό λόγω του bluetooth. Λόγω μεγέθους/βάρους είναι εύκολο να βρίσκεται πάντα στο backpack. Μόνο για On the go θα το πρότεινα. Αλλά συνήθως όποιος έχει laptop και πάει σε BT ποντίκι δεν θα έχει άλλο στο σπίτι και άλλο στην τσάντα. Και με απογοήτευσε και η αυτονομία του εκτός κ αν εγώ έχω καλομάθει (3 φορές άλλαξα μπαταρία στο Microsoft 3600 στα 3 χρόνια) και παίρνει τρομάρα του και 2 μπαταρίες. Αυτό σε 8 μήνες καθημερινής πολύωρης χρήσης που του γίνεται χρειάστηκε αλλαγή 2 φορές. (δλδ 6 μπαταρίες τον χρόνο όπως το κόβω). 2
driver4 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Όπως λες, για on the go το θέλω για e-banking, web browsing με το tablet μου, λεπτό να μην πιάνει χώρο. 1
Billator Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Σωστός για τέτοια χρήση πολύ καλή τιμή έχει γενικά, εγώ το είχα πάρει σχεδόν και σε διπλάσια τιμή.
nvel Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 δεν παίζει το bluetooth του σε win7, το καλό με τη διπλή σύνδεση είναι ότι μπορείς να το έχεις συνδεμένο ταυτόχρονα σε δυο συσκευές και να αλλάζεις με το κουμπί του
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα