Προς το περιεχόμενο

Δηλώσεις υψηλόβαθμου στελέχους της Samsung για κυκλοφορία του Note 8 στα τέλη Αυγούστου και διαρροή φωτογραφίας

deligkos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

φιλε

αυτα που λες ειναι ανυπαρκτα εως κωμικα

η καλυτερη συσκευη που ειχα ποτε και ειχα πιο πολλα iphone απο σενα και πιο πριν

το μονο μειονεκτημα του s8 ειναι ισως η θεση του αποτυπωματος εγω τοχω ανοιγει με τη φατσα .. και το κουμπι του bixby ολα ταλλα που λες ειναι αστεια και φανμποισμοι .. μπαταρια??? καλυτερη που ειχα σε κινητο και ειχα ολες τις εταιριες παρα πολλα μοντελα .. καμερα ειναι καλυτερη απο s7 αρκετα οπως και η μπροστινη

καθιστε τωρα νa παρετε iphone 8 αντιγραφη edge και τα λεμε

Φίλε και μόνο που λες ότι είχες πιο πολλά iPhone από μένα (λες και αυτο εχει καμια σχεση με αυτο που συζηταμε) από μόνο του αρκεί να μη σε πάρω στα σοβαρά. Ούτε ξέρεις τι είχα και τι έχω, ούτε ξέρω τίποτα για σένα. Δεν γνωριζόμαστε προσωπικά και ούτε έχω όρεξη.

Κάνε μου τη χάρη και γράψε τις αρλούμπες σου μόνος σου και μην ασχολείσαι με το πόσα iPhone είχα εγώ και τι θα αγοράσω στο μέλλον.

Έχεις δίκιο σε αυτό που λες αλλά λιγη σημασία έχει. Η Harman άλλωστε ανήκει στη Samsung πλέον και για όσους γνωρίζουν από θέματα ήχου, το brand της akg δεν μπαίνει σε προϊόντα που δεν το αξίζουν.

Τώρα όσον αφορά τις συγκρίσεις με το htc 11, το τελευταίο έχει πάει σπίτι του πολύ πριν φτάσουμε να συγκρίνουμε τα ακουστικά του . Υψηλότερη τιμή, δίχως headphone jack , δίχως oled οθόνη και με bezel που παραπέμπουν στο galaxy s6. Και αυτά δεν είναι υποκειμενικα όπως αυτά που παρέθεσα στο προηγούμενο μου σχόλιο, είναι οι συγκρίσεις των χαρακτηριστικών των δύο συσκευών

Εγώ σύγκρινα τα επιμέρους χαρακτηριστικά του S8 με άλλα κινητά και έγραψα για κάποιες ατέλειες.

Ούτε το htc 11 έβγαλα καλύτερο τηλέφωνο ούτε κανένα άλλο. Το ποιο ειναι καλύτερο συνολικά ειναι στην κρίση του καθενός.

Και μάλιστα αυτό που έγραψα συγκεκριμένα για το htc 11 είναι ότι έχει απλώς καλύτερο ήχο από το S8. Αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανένας. Έτσι είναι, τι να κάνουμε? Σε όλα τα υπόλοιπα προσωπικά θεωρώ το S8 ανώτερο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Φίλε και μόνο που λες ότι είχες πιο πολλά iPhone από μένα (λες και αυτο εχει καμια σχεση με αυτο που συζηταμε) από μόνο του αρκεί να μη σε πάρω στα σοβαρά. Ούτε ξέρεις τι είχα και τι έχω, ούτε ξέρω τίποτα για σένα. Δεν γνωριζόμαστε προσωπικά και ούτε έχω όρεξη.

Κάνε μου τη χάρη και γράψε τις αρλούμπες σου μόνος σου και μην ασχολείσαι με το πόσα iPhone είχα εγώ και τι θα αγοράσω στο μέλλον.

Εγώ σύγκρινα τα επιμέρους χαρακτηριστικά του S8 με άλλα κινητά και έγραψα για κάποιες ατέλειες.

Ούτε το htc 11 έβγαλα καλύτερο τηλέφωνο ούτε κανένα άλλο. Το ποιο ειναι καλύτερο συνολικά ειναι στην κρίση του καθενός.

Και μάλιστα αυτό που έγραψα συγκεκριμένα για το htc 11 είναι ότι έχει απλώς καλύτερο ήχο από το S8. Αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανένας. Έτσι είναι, τι να κάνουμε? Σε όλα τα υπόλοιπα προσωπικά θεωρώ το S8 ανώτερο.

δε συγκρινες τιποτα και δεν ξερεις τιποτα απλα αραδιαζεις αρλουμπες και γελαει το φορουμ ..επειδη πηγες στο παμπλικ και το επιασες νομιζεις οτι ξερεις τι λες ..κακομοιρια

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δε συγκρινες τιποτα και δεν ξερεις τιποτα απλα αραδιαζεις αρλουμπες και γελαει το φορουμ ..επειδη πηγες στο παμπλικ και το επιασες νομιζεις οτι ξερεις τι λες ..κακομοιρια

Στο πάμπλικ? Μα το έχω το S8 και ξέρω πολύ καλα τι λέω από πρώτο χέρι. 

post-193931-0-35844300-1500503975_thumb.jpg

Απλώς δεν παρασύρομαι στον φανμποισμό όπως εσύ.

Τα επιχειρήματα που έδωσα είναι βάσιμα, ουδέτερα και έχουν αναφερθεί και σε πολλά review. Επίσης, απ' ότι φένεται συμφωνεί και αρκετός κόσμος. Δεν θα έλεγα ότι γελάει μαζί μου το forum. Μήπως γελάει μαζί σου φουκαρά?? Δεν μπορώ να σε βοηθήσω σε αυτό. Κακομοιριά πραγματικά...

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Like 3

Γιατί όλα τα μικρά S8 που έχω δει έχουν κόκκινη απόχρωση στην οθόνη τους; Δε συμβαίνει το ίδιο με τα +...

Αν και μπορεί να φαίνεται αλλιώς στην φωτό, ήμουν από τους τυχερούς που η οθόνη δεν έχει καθόλου red tint. Αλλιώς θα πήγαινε για αλλαγή επί τόπου...

Οι χαμηλές συνθήκες φωτισμού του δωματίου (μαζί με θερμή 2700Κ fluorescent lamp) και η ίδια η φωτό δίνουν αυτή την απόχρωση. 

Μέχρι και το γραφείο μου φένεται... πορτοκαλί ενώ στην πραγματικότητα είναι γκρι.

Στο πάμπλικ? Μα το έχω το S8 και ξέρω πολύ καλα τι λέω από πρώτο χέρι. 

attachicon.gifIMG_20170719_233822.jpg

Απλώς δεν παρασύρομαι στον φανμποισμό όπως εσύ.

Τα επιχειρήματα που έδωσα είναι βάσιμα, ουδέτερα και έχουν αναφερθεί και σε πολλά review. Επίσης, απ' ότι φένεται συμφωνεί και αρκετός κόσμος. Δεν θα έλεγα ότι γελάει μαζί μου το forum. Μήπως γελάει μαζί σου φουκαρά?? Δεν μπορώ να σε βοηθήσω σε αυτό. Κακομοιριά πραγματικά...

μαλλον φουκαρας εισαι εσυ που πας και βγαζεις φωτο κινητα αλλων αχαχαχαχ ... επισης εσενα εχουν κανει παραθεση αρκετοι και διαφωνουν ..αρα ναι με σενα γελανε αποτι ΦΑΙνεται 

μαλλον φουκαρας εισαι εσυ που πας και βγαζεις φωτο κινητα αλλων αχαχαχαχ ... επισης εσενα εχουν κανει παραθεση αρκετοι και διαφωνουν ..αρα ναι με σενα γελανε αποτι ΦΑΙνεται

Ο,τι πεις φίλε μου καληνύχτα. Μάλλον μιλάω με άτομο προεφηβικής ηλικίας. Αρκετά ασχολήθηκα μαζί σου.

Ignore list και τέλος.

• Like 1

μην εκνευριζεσαι 

ξερω οτι πηρες το s8 για να βγαλεις γκομενα αλλα δε παει ετσι ..δε φταιει το κινητο , ξαναδοκιμασε το iphone

το ροζ .. παλι δε θα γινει τιποτα αλλα τουλαχιστον θα γινετε φιλεναδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...