Προς το περιεχόμενο

Δηλώσεις υψηλόβαθμου στελέχους της Samsung για κυκλοφορία του Note 8 στα τέλη Αυγούστου και διαρροή φωτογραφίας

deligkos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1) Galaxy S7 edge (μικρότερη οθόνη αλλά παρόμοιες διαστάσεις συσκευής με αρκετά μεγαλύτερη μπαταρία).

2) Αποκλειστικά για νυχτερινές λήψεις είναι λίγο καλύτερη. Όχι πολύ καλύτερη. Σε όλα τα reviews που είδα αναφέρουν ότι δεν έχει γίνει ουσιαστική βελτίωση σε σχέση με πέρυσι στους υπόλοιπους τομείς. Υπάρχουν ήδη στην αγορά συσκευές με καλύτερες κάμερες και πολύ πιθανόν να υπάρξουν περισσότερες φέτος. 

3) -

4) iPhone 7, HTC 11. Στερεοφωνικά, αδιάβροχα και με το κανονικό aspect ratio. (Δεν καταλαβαίνω γιατί να μην είναι μπροστά το ηχείο, που θα είναι? Στην πάνω άκρη?)

5) Υπάρχει ακόμα αρκετός κόσμος που θα προτιμούσε flat.   

6) LG G6. Γυαλί μπρος πίσω αλλά πολύ πιο ανθεκτικό και στιβαρό από το S8. Ψάξτο.

7) Ελάφρωσαν αλλά παραμένει πίσω σε θέματα ταχύτητας, απόκρισης και κυρίως smoothness σε σχέση με τον υπόλοιπο ανταγωνισμό.

8) Μιλάμε για το S8. Όχι για τα υπόλοιπα μοντέλα της Samsung. Και αυτό είναι μια από τις ατέλειες του.

Εν κατακλείδι, φυσικά και δεν υπάρχει τέλεια συσκευή που να τα έχει όλα και δεν πρόκειται να υπάρξει.

Κάποια κερδίζουν σε κάτι, αλλά χάνουν αλλού.

Το μύνημα μου ήταν για να ενημερώσω το άτομο που απόρισε ποιες είναι οι ατέλειες του S8 (λες και δεν υπάρχουν) ως συσκευή και όχι για να το συγκρίνω με το τέλειο smartphone της αγοράς το οποίο υπάρχει μόνο στη σφαίρα της φαντασίας...

Φυσικά και το s8 έχει ατέλειες, ολα τα πράγματα έχουν άλλωστε. 2 μήνες που το έχω, η κυριότερη ατέλεια αντικειμενικά είναι το κουμπί Bixby. Δεν χρησιμοποιώ ψηφιακό βοηθώ και ούτε πρόκειται και αν τυχών χρησιμοποίησω υπάρχει ήδη της Google .

Από εκεί και πέρα, για τα δικά μου γούστα, είναι μίλια μπροστά από τον ανταγωνισμό:

- και μόνο για την οθόνη του , για μένα σταματά κάθε σύγκριση με οποιαδήποτε συσκευή. Επίσης για την αναλογία, όταν τη συνηθίσεις, θα σου είναι πολύ δύσκολο να χρησιμοποιήσεις άλλο τηλέφωνο. Έχω και το Xiaomi note 4 και μου φαίνεται σα να συγκρίνω το 34ιντσο κυρτο ips ultrawide monitor μου με ένα tn της σειράς . Και μονο απο την οθονη, το bezelless build και την ομορφιά της κυρτοτητας του γυαλιού , ο ανταγωνισμός ( iphone 7, htc 11, lg g6 ) έχει πάει σπίτι του ήδη.

- η μπαταρία είναι πολύ ανθεκτική, περισσότερο από όσο περίμενα

- Το ηχείο δε σου γεμίζει το μάτι αλλά έχει ικανοποιητική ένταση. Συν ότι έχει και headphone jack και περιλαμβάνει πολυ καλής ποιότητας ακουστικά μαζί της akg ( γκουχ γκουχ, htc 11, iphone 7 )

- κάμερα δε με απασχολεί κ καθόλου να μην είχε. Εγώ δε τη χρησιμοποιώ καθόλου , κυρίως η κοπέλια . Αλλά να λεμε ότι υστερεί στην κάμερα είναι αστείο .

Τα περί λογισμικού και ενημερώσεων τα ακούω βερεσέ. Όπως όλα τα κινητά , έχει τον Chrome για browsing και τα yugioh/hearth stone από το play store για χαζολογημα. Τις δε ενημερώσεις τις αντιμετωπίζω στα κινητά οπως και τις ενημερώσεις στα windows , steam , nvidia/amd, ps4 κ.τ.λ. Δηλαδή " γ@#/&σε μας με τις ενημερώσεις τώρα να πούμε , 10 λεπτά έχουμε να παίξουμε κ θα ασχολούμαστε με μαλάκιες που δεν κανουν τιποτα " .

Όπως είπα είναι θέμα υποκειμενικό και τι κρίνεις εσύ και ο καθενας μας πιο σημαντικό σε ενα προιον .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Ειμαι της τεχνολογιας γενικοτερα και εχω δωσει πολλα χρηματα για κινητα/PC αλλα αυτο το 1000ρικο ρε π**στη μου εδω μου καθεται!!!!

Τα εχω αλλα δε θα τα δωσω να το παρω σε αυτη την τιμη

Ειμαι της τεχνολογιας γενικοτερα και εχω δωσει πολλα χρηματα για κινητα/PC αλλα αυτο το 1000ρικο ρε π**στη μου εδω μου καθεται!!!!

Τα εχω αλλα δε θα τα δωσω να το παρω σε αυτη την τιμη

Κι εγώ έχω 50 ευρώ στην άκρη αλλά δεν το κάνω θέμα

• Like 1

Φυσικά και το s8 έχει ατέλειες, ολα τα πράγματα έχουν άλλωστε. 2 μήνες που το έχω, η κυριότερη ατέλεια αντικειμενικά είναι το κουμπί Bixby. Δεν χρησιμοποιώ ψηφιακό βοηθώ και ούτε πρόκειται και αν τυχών χρησιμοποίησω υπάρχει ήδη της Google .

Από εκεί και πέρα, για τα δικά μου γούστα, είναι μίλια μπροστά από τον ανταγωνισμό:

- και μόνο για την οθόνη του , για μένα σταματά κάθε σύγκριση με οποιαδήποτε συσκευή. Επίσης για την αναλογία, όταν τη συνηθίσεις, θα σου είναι πολύ δύσκολο να χρησιμοποιήσεις άλλο τηλέφωνο. Έχω και το Xiaomi note 4 και μου φαίνεται σα να συγκρίνω το 34ιντσο κυρτο ips ultrawide monitor μου με ένα tn της σειράς . Και μονο απο την οθονη, το bezelless build και την ομορφιά της κυρτοτητας του γυαλιού , ο ανταγωνισμός ( iphone 7, htc 11, lg g6 ) έχει πάει σπίτι του ήδη.

- η μπαταρία είναι πολύ ανθεκτική, περισσότερο από όσο περίμενα

- Το ηχείο δε σου γεμίζει το μάτι αλλά έχει ικανοποιητική ένταση. Συν ότι έχει και headphone jack και περιλαμβάνει πολυ καλής ποιότητας ακουστικά μαζί της akg ( γκουχ γκουχ, htc 11, iphone 7 )

- κάμερα δε με απασχολεί κ καθόλου να μην είχε. Εγώ δε τη χρησιμοποιώ καθόλου , κυρίως η κοπέλια . Αλλά να λεμε ότι υστερεί στην κάμερα είναι αστείο .

Τα περί λογισμικού και ενημερώσεων τα ακούω βερεσέ. Όπως όλα τα κινητά , έχει τον Chrome για browsing και τα yugioh/hearth stone από το play store για χαζολογημα. Τις δε ενημερώσεις τις αντιμετωπίζω στα κινητά οπως και τις ενημερώσεις στα windows , steam , nvidia/amd, ps4 κ.τ.λ. Δηλαδή " γ@#/&σε μας με τις ενημερώσεις τώρα να πούμε , 10 λεπτά έχουμε να παίξουμε κ θα ασχολούμαστε με μαλάκιες που δεν κανουν τιποτα " .

Όπως είπα είναι θέμα υποκειμενικό και τι κρίνεις εσύ και ο καθενας μας πιο σημαντικό σε ενα προιον .

Από αυτά που έγραψες εγώ κατάλαβα ότι τελικά έχει αρκετά ελαττώματα που εσένα προσωπικά δε σε ενδιαφέρουν. Σωστό, αλλά η απάντηση που σου δόθηκε είναι για την πλειοψηφία του υπόλοιπου κόσμου.

Στο θέμα: μακάρι στο Note 8 να μην εμφανιστεί κάποιο σοβαρό ελάττωμα, γιατί πραγματικά δεν υπάρχουν περιθώρια άλλου λάθους. Είναι ένα ιδιαίτερο κινητό και πολύ ακριβό για όσους το αγοράσουν από χόμπι.

Η edge οθόνη με χαλάει γιατί μου φαίνεται η καμπυλότητα έχει αντίθετη φορά απ'ότι θα έπρεπε. Δεν θα βγάλει εκδόσεις με flat?

Αν η Xiaomi είχε amoled οθόνη και πενάκι ενσωματωμένο στο Note της θα πήγαινα εκεί. Αλλά αντιγράφει το όνομα για να αποπροσανατολίσει και να κάνει καμιά αρπαχτή.

Η edge οθόνη με χαλάει γιατί μου φαίνεται η καμπυλότητα έχει αντίθετη φορά απ'ότι θα έπρεπε. Δεν θα βγάλει εκδόσεις με flat?

Αν η Xiaomi είχε amoled οθόνη και πενάκι ενσωματωμένο στο Note της θα πήγαινα εκεί. Αλλά αντιγράφει το όνομα για να αποπροσανατολίσει και να κάνει καμιά αρπαχτή.

Απο οσο ξερω τερμα οι φλατ εκδοσεις στα galaxy s και τα Note. Ειναι κριμα γτ οντως σε μερικους δεν αρεσει η edge οθονη. 

Άχρηστες edge. Πραγματικά το κάνουν λες και θέλουν να σου σπάει απλά πιο εύκολα σε Καταλαθος πέσιμο.

Βγάλτε δύο τρία Samsung με edge να χαρούν τα κοριτσάκια και από κει και πέρα να αλλάζουν μπαταρίες υποδοχές microsd μην τα ενοχληται. Ακούς Samsung? ;-)

Συν ότι έχει και headphone jack και περιλαμβάνει πολυ καλής ποιότητας ακουστικά μαζί της akg ( γκουχ γκουχ, htc 11, iphone 7 )

Θα σταθώ μόνο στο παραπάνω μιας και όλα τα υπόλοιπα που γράφεις είναι υποκειμενικά.

Τα headphones που έρχονται μαζί με το Galaxy S8 δεν είναι AKG. Το τονίζω αυτό γιατί έχει μπερδευτεί πολύς κόσμος (επειδή το γράφουν πάνω) αλλά το μόνο που χρειάζεται είναι ένα απλό search για να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα.

Τα headphones είναι της Samsung και απλώς είναι "ρυθμισμένα" (tuned by) από την AKG. Απλώς η Sammy έβαλε το λογότυπο για λόγους promotion.

Τα ακουστικά βεβαίως είναι καλής ποιότητας αλλά μην μπερδεύουμε τις βούρτσες με τις π....ς. 

Εδώ και το ανάλογο review για να λυθούν απορίες:

https://www.forbes.com/sites/ianmorris/2017/04/27/samsung-galaxy-s8-headphone-review-just-how-good-are-the-akg-tuned-earbuds/#4d2ca89344ef

Το HTC 11 που αναφέρεις, έρχεται και αυτό με ακουστικά εφάμιλλης ποιότητας με τα Samsung (tuned by AKG). "Γκουχ, γκουχ".  

• Like 1

Ξεκινάμε από hardware:

- Άβολη τοποθέτηση του ID sensor

- Μικρή μπαταρία σε σχέση με το μέγεθος του

- Κουμπί Bixby

- Αν και πολύ καλή, περσινή κύρια κάμερα

- Υποκειμενικά άβολο aspect ratio οθόνης για πολλούς

- Ηχείο κάτω του μετρίου

- Υποχρεωτικό edge display (σε μερικούς δεν αρέσει)

- Αρκετά εύθραυστο

Από software:

- Touchwiz.... (αυτό είναι μια κατηγορία από μόνο του)

- Αργές ενημερώσεις ακόμα και σε σχέση με άλλους

Αν ξέχασα κάτι και δεν σε κάλυψα ίσως άλλος προσθέσει κι άλλα.

φιλε 

αυτα που λες ειναι ανυπαρκτα εως κωμικα

η καλυτερη συσκευη που ειχα ποτε και ειχα πιο πολλα iphone απο σενα και πιο πριν

το μονο μειονεκτημα του s8 ειναι ισως η θεση του αποτυπωματος εγω τοχω ανοιγει με τη φατσα .. και το κουμπι του bixby ολα ταλλα που λες ειναι αστεια και φανμποισμοι .. μπαταρια??? καλυτερη που ειχα σε κινητο και ειχα ολες τις εταιριες παρα πολλα μοντελα .. καμερα ειναι καλυτερη απο s7 αρκετα οπως και η μπροστινη

καθιστε τωρα νa παρετε iphone 8 αντιγραφη edge και τα λεμε

• Like 1

Θα σταθώ μόνο στο παραπάνω μιας και όλα τα υπόλοιπα που γράφεις είναι υποκειμενικά.

Τα headphones που έρχονται μαζί με το Galaxy S8 δεν είναι AKG. Το τονίζω αυτό γιατί έχει μπερδευτεί πολύς κόσμος (επειδή το γράφουν πάνω) αλλά το μόνο που χρειάζεται είναι ένα απλό search για να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα.

Τα headphones είναι της Samsung και απλώς είναι "ρυθμισμένα" (tuned by) από την AKG. Απλώς η Sammy έβαλε το λογότυπο για λόγους promotion.

Τα ακουστικά βεβαίως είναι καλής ποιότητας αλλά μην μπερδεύουμε τις βούρτσες με τις π....ς. 

Εδώ και το ανάλογο review για να λυθούν απορίες:

https://www.forbes.com/sites/ianmorris/2017/04/27/samsung-galaxy-s8-headphone-review-just-how-good-are-the-akg-tuned-earbuds/#4d2ca89344ef

Το HTC 11 που αναφέρεις, έρχεται και αυτό με ακουστικά εφάμιλλης ποιότητας με τα Samsung (tuned by AKG). "Γκουχ, γκουχ".

Έχεις δίκιο σε αυτό που λες αλλά λιγη σημασία έχει. Η Harman άλλωστε ανήκει στη Samsung πλέον και για όσους γνωρίζουν από θέματα ήχου, το brand της akg δεν μπαίνει σε προϊόντα που δεν το αξίζουν.

Τώρα όσον αφορά τις συγκρίσεις με το htc 11, το τελευταίο έχει πάει σπίτι του πολύ πριν φτάσουμε να συγκρίνουμε τα ακουστικά του . Υψηλότερη τιμή, δίχως headphone jack , δίχως oled οθόνη και με bezel που παραπέμπουν στο galaxy s6. Και αυτά δεν είναι υποκειμενικα όπως αυτά που παρέθεσα στο προηγούμενο μου σχόλιο, είναι οι συγκρίσεις των χαρακτηριστικών των δύο συσκευών

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...