Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωραια , μαλλον θα παω για τις Ballistix γιατι εχουν μεγαλυτερη ταχυτητα. Για τωρα μπορει να μην εξυπηρετει αλλα για το μελλον... Ευχαριστω πολυ.

Δημοσ.

Στα 1333mhz θα τρέχουν και αυτές σε αυτή τη μητρική, οπότε ξέχνα το μέλλον. Στο μέλλον αλλάζεις ολόκληρο το σύστημα, αυτή είναι προσωρινή λύση. 

• Like 1
Δημοσ.

Μην ξεχασεις να αλλαξεις και το λειτουργικο σε x64 διαφορετικα δεν θα διαβαζει memory πανω απο 3.5 GB

• Like 1
Δημοσ.

Ωραια , μαλλον θα παω για τις Ballistix γιατι εχουν μεγαλυτερη ταχυτητα. Για τωρα μπορει να μην εξυπηρετει αλλα για το μελλον... Ευχαριστω πολυ.

εφοσον αλλαξεις μνημες κοιτας μετα γ εναν χεον ε5450 , εναν ssd  kai αν εχεις λεφτα περνεις και μια rx460 4gb kai eisai super 

Δημοσ.

Μην ξεχασεις να αλλαξεις και το λειτουργικο σε x64 διαφορετικα δεν θα διαβαζει memory πανω απο 3.5 GB

Θα βαλω τα 10 και θα το εχω κατα νου.

Δημοσ.

Μαζεψε λεφτα για νεο. Ολα τα αλλα πεταμενα λεφτα

Kαι αυτα παλι πεταμενα χρηματα θα ειναι κατ' εμε.. Δεν συμβαδιζω πολυ με την τεχνολογια διοτι προχωραει γρηγορα και δεν εχω την διαθεση να σπαταλησω χρηματα γι αυτη.

Το pc δεν ειναι για βαρια παιχνιδια και δεν ειναι δικο μου. Ειναι για ενα MMORPG που παιζω και LoL για τον αδερφο μου. 

Απλα χρειαζεται μια ανασα για να κρατησει αλλα 2 χρονια αν δεν χαλασει κατι αλλο.

Δημοσ.

8gb ram και xeon που σου είπαν τα παιδιά και μια gt 1030. Και έναν φτηνό (ίσως μεταχειρισμένο) ssd 120gb ίσα για το λειτουργικό και 1 game.

See you in 2 years. :)

• Like 3
Δημοσ.

Συμφωνώ.. Με την ραμ μόνο δεν εξασφαλιζεις τίποτα..Με τον ssd και την κάρτα πάντως δεν δίνεις πεταμένα λεφτά διότι σου μένει και για το επόμενο σύστημα..

Και με την πώληση των παλιών κομματιών έχεις βγάλει και τον επεξεργαστή..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...