Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Έχω εδώ και χρόνια λογαργιασμό στο chat dod.gr, όπου μπαίνω και παίζω ή κάνω chat.

Μέσα από αγγελίες και από άλλα site πουλάω διάφορα πράγματα κατά καιρούς (έχει τύχει να γίνει και στο dod.gr αυτό). Τελευταία έχει δημιουργηθεί θέμα με την πώληση ενός κινητού για 60 ευρώ σε έναν άλλον χρήστη του dod.gr.

Έγινε κάποια ασυνενοησία και τελικά δεν ήθελε το μοντέλο που του πούλησα και θέλει πίσω τα χρήματα. Εγώ του το αρνούμαι γιατί ήμουν εντάξει, δεν φταίω εγώ που το μετάνιωσε και δε θέλω να αρχίσω να ψάχνω από την αρχή αγοραστή γτ είναι παλιό μοντέλο. Και τώρα με απειλεί ότι έχει κάνει καταγγελία σε αστυνομία και ότι είμαι απατεώνας, ότι δε θα με αφήσει έτσι και διάφορα τέτοια.

Μου φαίνεται πολύ πειστικός ότι έκανε κάτι τέτοιο και έχω αρχίσει και ανησυχώ. Υπάρχει περίπτωση να βρει αυτός από μόνος του με την IP που μένω και τέτοια?Ή με την καταγγελία αυτή να γίνει κάτι σε βάρος μου? Αν διαγράψω τοον λογαριασμό μου στο dod.gr γλιτώνω κάτι? Και τέλος με την IP μου τι παίζει?απ' ότι ξέρω αλλάζει αν κάνω επανεκίνση στο router, πως θα με βρει?

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Αν το κινητο σου ειναι νομιμο και εχεις κρατησει αποδειξη αγορας δεν μπορει να σου κανει τιποτα. Δεν φταις εσυ που αλλαξε γνωμη. 

Δημοσ.

Δεν σου κανει τιποτα

Ολα εγιναν σωστα

Πες του δεν εισαι πολυκαταστημα να δεχεσαι προιοντα πισω. Εγινε η συναλλαγη αντε γεια τωρα.

Δημοσ.

Εγώ γενικότερα το ρωτάω..μπορεί όντως μέσω του λογαριασμού μου σε κάποιο site και με καταγγελία να με εντοπίσει?τόσο απλό είναι?μήπως απλά μπλοφάρει για να με πιέσει να του δώσω πίσω τα χρήματα? αν διαγράψω το προφιλ μπορεί να την γλιτώσω ή τώρα είναι αργά?

Δημοσ.

με την ip δεν μπορεί να βρεί τίποτα. 

Ο μόνος που ξέρει ποιός έχει την συγκεκριμένη IP, κάποια συγκεκριμένη ώρα (ακόμα και στατική ip να έχεις), είναι ο πάροχος τηλεπικοινωνιών σου. 

Για να γίνει άρση απορρήτου, χρειάζεται εισαγγελική παρέμβαση.

Με λίγα λόγια θα σου *μπιπ* τα *φρύδια*

Δημοσ.

Εγώ γενικότερα το ρωτάω..μπορεί όντως μέσω του λογαριασμού μου σε κάποιο site και με καταγγελία να με εντοπίσει?τόσο απλό είναι?μήπως απλά μπλοφάρει για να με πιέσει να του δώσω πίσω τα χρήματα? αν διαγράψω το προφιλ μπορεί να την γλιτώσω ή τώρα είναι αργά?

Μπορεί να σε εντοπίσει, αλλα πρεπει να κανει μήνυση σε βάρος σου, να εκδοθεί εισαγγελική παραγγελία για άρση απορρήτου, κατόπιν να εκδικαστεί η υπόθεση και να δικαιωθεί αυτος που πρέπει να δικαιωθεί.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι θα κάτσει να ασχοληθεί τόσο πολύ για 60 ευρώ. Τα παράβολα για τα δικαστικά θα είναι πιο πολλά μην σου πω.

Δημοσ.

Δεν πρόκειται να ασχοληθεί κανέις με το να βρεί την ΙΡ σου. Οι πάροχοι είναι πολύ "σφιχτοι" στο να δίνουν ιστορικότητες απο Radius.

• Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.

Αγωγή έξοδα €100 και η εισαγγελία θέλει ΣΟΒΑΡΑ αδικήματα για να δώσει αντίστοιχη εντολή (πώληση ναρκωτικών, όπλων, παιδεραστία κτλ). Μην ασχοληθείς.

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 25/7/2017 στις 6:24 ΜΜ, sundance_kid είπε

Δεν πρόκειται να ασχοληθεί κανέις με το να βρεί την ΙΡ σου. Οι πάροχοι είναι πολύ "σφιχτοι" στο να δίνουν ιστορικότητες απο Radius.

Καλά, μην παίρνεις και όρκο.

Ξέρεις πόσο εύκολα προσλαμβάνουν άτομα τα οποια έχουν πρόσβαση σε όλα τα στοιχεία των συνδρομητών; 

Κάνουν εκεί μια εκπαίδευση 1-2 βδομάδες να μάθουν Siebel κλπ κ αυτό ήταν.

Άσε που έχουν απ την εκπαίδευση ΗΔΗ πρόσβαση και σε radius και σε axiros και σε ότι θες.

Έναν γνωστό να έχει αυτός ο τύπος, αυτό ήταν, δεν θέλει άλλο.

ΥΓ. Επίσης τώρα είδα οτι είναι απ το 2017 το thread. 

Το bot από πάνω μου φταίει που το ξέθαψε :P 

Επεξ/σία από HateMe
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρολα αυτα ωραια θα ηταν να μας πει ο ts την εξελιξη της ιστοριας (που προφανως δεν του εκανε τιποτα ο αγοραστης). Αλλα αποτι βλεπω εχει να μπει στο φορουμ απο τοτε που δημιουργησε το account για να φτιαξει αυτο το τοπικ, οποτε με την απορια θα μεινουμε :P IΒTL

Επεξ/σία από BackFromHell
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...