panosu1 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) καλησπέρα, έχω αγοράσει μια samsung evo micro SD 64gb από το κατάστημα gearbest πριν περίπου ένα χρόνο. Δυστυχώς η μνήμη πέθανε τις πρώτες 15 μέρες και εγώ λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων αμέλησα να μιλήσω με το κατάστημα. Μπορώ να την κάνω RMA στην samsung hellas ή κάπου αλλού? Έστειλα στο κατάστημα μήνυμα αλλά μάλλον επειδή έχει περάσει τόσος πολύς καιρός δεν μου δίνουν σημασία. Τι μπορώ να κάνω? Απόδειξη δεν υπάρχει προφανώς, μόνο το αποδεικτικό πληρωμής από το paypal. Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2017 από panosu1
ziaba Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 καλησπέρα, έχω αγοράσει μια sasmung evo micro SD 64gb από το κατάστημα gearbest πριν περίπου ένα χρόνο. Δυστυχώς η μνήμη πέθανε τις πρώτες 15 μέρες και εγώ λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων αμέλησα να μιλήσω με το κατάστημα. Μπορώ να την κάνω RMA στην samsung hellas ή κάπου αλλού? Έστειλα στο κατάστημα μήνυμα αλλά μάλλον επειδή έχει περάσει τόσος πολύς καιρός δεν μου δίνουν σημασία. Τι μπορώ να κάνω? Απόδειξη δεν υπάρχει προφανώς, μόνο το αποδεικτικό πληρωμής από το paypal. άνοιξέ υπόθεσή στο pp θα δεις για ποτέ θα σου δώσουν σημασία
Dantε Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Μετα απο ενα χρονο δε νομιζω να μπορεις να κανεις case.
stelios18120 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Μεχρι 6 μηνες δεν ειναι απο την αγορα; 180 μερες;
ziaba Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 ο ts δεν διευκρινίζει πόσες ακριβώς μέρες πέρασαν
Dantε Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 καλησπέρα, έχω αγοράσει μια sasmung evo micro SD 64gb από το κατάστημα gearbest πριν περίπου ένα χρόνο. 1
panosu1 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Τι λέτε να κάνω? Η samsung hellas κάνει direct RMA?
Dantε Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Τι λέτε να κάνω? Η samsung hellas κάνει direct RMA? Ρωτησε τους. Αν και δε νομιζω σε προιον αγορασμενο απο κινα να κανουν ρμα.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Moderators Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Τι λέτε να κάνω? Η samsung hellas κάνει direct RMA? Αν δεν έχεις ν αγορασμένο από ευρωπαϊκό κατάστημα δεν θα δεχτούν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα