Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λες ότι να ναι απλά για να ποστάρεις. Κινητο του '13 ότι πιο γρήγορο από τα κινεζικά που βγάζουν το 6μηνο πριν χαλάσουν μέχρι 200€ τα οποία βγήκαν φέτος . Τρεξε και ένα benchmark να δεις τι κάνει με 1gb ram.Δεν κάνει δυο ώρες να φορτίσει έλεος ότι να ναι. Σε 1 ώρα έχει φορτίσει. Είπα με νορμαλ χρήση βγάζει μέρα. Τι εννοείς εσυ νορμαλ χρήση και γενικεύεις δεν καταλαβαίνω. Έχω καταλάβει ότι αν κάποιος δεν συμφωνεί με τα xiaomi που πλασάρετε απλά κραζεται ....στα 150€ ξέρεις ότι αντροιντ = σάπιο. Και πες το και σε κανέναν με το 4s που τρέχει ακόμα ενώ 2 ετιας αντροιντ απλά πάει σκουπίδια ποσό μάλλον για 5ετια+

Το ότι είναι κινητό του '13 το λέω απλά για να ποσταρω; Περί σκουπιδιών και άλλες αηδίες που γράφεις δε θα κάτσω να ασχοληθώ γιατί θα γίνω κι εγώ γραφικός. Αυτό που έχω να πω στον ts είναι να μην ακούει εμένα κι εσένα επειδή μπορεί να έχουμε ένα κινητό που μπορεί να μας εξυπηρετεί για τον α ή β λόγο αλλά να ψάξει μόνος του αφού βάλει ξεκάθαρα τα κριτήρια που θα έχει θέσει
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Για κάποιο λόγο δεν μπορώ να κάνω edit οπότε το γραφω εδώ.

Οθόνη: 4" το πολύ και με το ζόρι 4,5" (επειδή έχω δει ότι δεν υπάρχει τίποτα, τι να πω, άντε και 4,7")

Δημοσ.

Σε αυτές τις ίντσες δύσκολα θα βρεις αξιόλογο τηλέφωνο ανέβα στο 5 και πήγαινε σε κάποιο xiaomi.

Όχι όμως να προτείνετε και το 5s ότι πιο χάλια έβγαλε η Apple, οθόνη δεν μπορείς να σερφαρεις μπαταρία τουλάχιστον 3 φορές την μέρα θέλει φορτιση γενικά σέρνεται σαν τηλέφωνο, εγώ με τον Κινέζο κάνω δέκα φορές καλύτερα την δουλειά μου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε αυτές τις ίντσες δύσκολα θα βρεις αξιόλογο τηλέφωνο ανέβα στο 5 και πήγαινε σε κάποιο xiaomi.

5 μου είναι πολύ μεγάλο. Το 4 είναι ιδανικο για μένα. Αλλά επειδή δεν υπάρχει τίποτα, πάω και στα ενδιάμεσα. Αλλά δε θέλω να φτάσω στις 5" με τίποτα

Όχι όμως να προτείνετε και το 5s ότι πιο χάλια έβγαλε η Apple, οθόνη δεν μπορείς να σερφαρεις μπαταρία τουλάχιστον 3 φορές την μέρα θέλει φορτιση γενικά σέρνεται σαν τηλέφωνο, εγώ με τον Κινέζο κάνω δέκα φορές καλύτερα την δουλειά μου.

Άλλου παπά ευαγγέλιο αυτό. Σιχαίνομαι την αγορά κινητού και λάπτοπ. Μαύρα υπερεκτιμημένα κουτιά. Ο ένας το κράζει κι ο άλλος το θαυμάζει. Άντε να βγάλεις άκρη

Επίσης γιατί με τίποτα το Samsung Galaxy A3 (στα 110 ευρώ, όχι στα 185)

Επεξ/σία από Hommer

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...