hammerd Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Σε συστημα Windows 10 , προσπαθω να γραψω καποια αρχεια απο εναν δισκο σε εναν αλλο και στα μισα της αντιγραφης η οθονη γινεται μαυρη σαν σε sleep mode και μετα παγωνει το pc, οπου μονο το reset μενει σαν λυση... Καμια ιδεα ? Αρχισε να μου το κανει εδω και 3 μερες αυτο χωρις να εχω αλλαξει κατι στο h/w , s/w... Παιζει να τα εχουν φτυσει τα sata ???
hammerd Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 ram test ok hdds test ok sentinel εβαλα αλλο τροφοδοτικο κανει τα ιδια αλλαξα και τα 6 sata cables , κανει τα ιδια... για αυτο νομιζω οτι φταιει η μητρικη, τα sata δηλαδη, δεν εχω βεβαια και αλλη να δοκιμασω αλλα προς τα κει παει το πραγμα...
Le Perv Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δοκιμασε με Ζωντανο λινουκΘ να κανεις την ιδια δουλεια.
hammerd Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Ειχα ενα παλιο image με windows 7 δοκιμαζω με αυτο και μετα θα δοκιμασω με ζωντανα windows... 1
hammerd Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 E θα με τρελλανει τελειως ! Βαζω το Image που ειχα με τα windows 7 και δουλευει αψογα η αντιγραφη χωρις το παραμικρο ! Αρα τα 10αρια κατι κανουν και απο καποια updates και μετα δεν αναγνωριζουν το αρχαιο nforce chipset ? To λεω γιατι οταν αγορασα το key και τα εγκατεστησα , δεν μου παρουσιαζαν το προβλημα...
Le Perv Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 ΤυχερουληΘ ειΘαι! Γλυτωσες τις τσαμπα αγορες μητρικων.
hammerd Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 θα δειξει...τωρα ειμαι με καθαρα 10αρια , τελειωσαν μολις τα updates , περναω βασικους drivers vga και θα αρχισω το copy να δω ανα θα το ξανακανει....ελπιζω να μην το ξανακανει... Το pc πάγωσε λες και βλέπεις ενα printscreen...δεν μπορω να κάνω τπτ παρα μονο reset...
BlueBlood7 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Μείνε με τα 7 για κάποιες μέρες. Αν δεν έχεις το παραμικρό πρόβλημα τότε δεν υπάρχει κάποιο θέμα με το hardware. Τσέκαρε τους δίσκους και με το HDD regenerator. Υπάρχει free έκδοση στο hirens boot cd v10.6.
hammerd Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Αυτο εκανα , θα μεινω στα 7αρια γιατι ειμαι σιγουρος οτι ειναι θεμα των 10... Επειδη ομως τα 10αρια εχουν κλειδωσει με το cpu/motherboard/vga , υπαρχει τροπος να τα ξεκλειδωσω απο αυτο, για να εχω το key διαθεσιμο για το νεο συστημα που θα αγορασω ?
BlueBlood7 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δεν χρειάζεται να ξεκλειδώσεις. Κάνε νέα εγκατάσταση στο νέο σύστημα τα win 10 και αν δεν ενεργοποιηθούν πάρε τηλ. την MS Hellas και θα κάνουν αυτοί την ενεργοποίηση.
hammerd Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 θα χρειαστει να τους δωσω το coa η και κατι αλλο ? το λεω γιατι μονο το coa εχω που το αγορασα απο ebay...
hammerd Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 παλι καλα , ετσι και αλλιως εχω κρατησει και ενα image 10ρια μηπως αργοτερα βγει κανενα fix η βγαλει κανενας αλλος καποιον optimized driver για nforce , απο οτι βλεπω εχουν και αλλοι θεματα με τα nforce στα windows 10 πλεον...
BlueBlood7 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Όσο παλαιότερο hardware τόσο περισσότερα προβλήματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα