Luxx Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 δοκίμασε να πατήσεις για 10 sec το start κουμπί παρατεταμένα και μετά δοκίμασε να τον ανοίξεις Αυτο εννοεις να δοκιμασω; Το κουμπι start εννοεις αυτο πανω στην μητρικη;
BringMe2Life Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Αυτο εννοεις να δοκιμασω; Το κουμπι start εννοεις αυτο πανω στην μητρικη; Και τα 2 κουμπιά που έχεις στην mobo και στο case κάνουν την ίδια δουλειά. Την επόμενη φορά που δεν θα ανοίγει, βγάλε τον από το ρεύμα, πάτα όποιο κουμπί θέλεις εσύ παρατεταμένα για 10sec, και στην συνέχεια βάλε τον στο ρεύμα ξανά και προσπάθησε να τον ανοίξεις. (εννοώντας βγάλε τον από το ρεύμα κλείσε το κουμπί πίσω από ο τροφοδοτικό ή αν δεν έχει κουμπί εκεί, βγάλε το καλώδιο τροφοδοσίας)
BringMe2Life Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Θα δεις αν μένει ρεύμα στην mobo μετά την απενεργοποίηση που σημαίνει ότι δεν κλείνει σωστά..
Luxx Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Λοιπον σημερα το παταω μια φορα δεν ανοιγει. Παω να κλεισω το τροφοδοτικο και λιγο πριν το πατησω, ξεκιναει ο υπολογιστης. Εφαγε και ενα κουνημα το κουτι. Περιεργα πραγματα. Αυριο θα τον καθαρισω θα τα βγαλω ολα απο μεσα. Ισως κατι να μη κανει καλη επαφη.
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Τρέχει ακόμα αυτό το thread? Εκανα post στην αρχή οταν ήμουν νέος.
Luxx Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Σε ενα μηνα εκανες 121 posts; Εισαι τεραστιος! Τρεχει, και θα τρεχει για κανα 6μηνο ακομα.
BringMe2Life Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Σε ενα μηνα εκανες 121 posts; Εισαι τεραστιος! Τρεχει, και θα τρεχει για κανα 6μηνο ακομα. Έλιωσε το παλικάρι! Γιατί για κανένα εξάμηνο?
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Έλιωσε το παλικάρι! Γιατί για κανένα εξάμηνο? Τόσο κρατάει το ευχέλαιο. Αν χαλάσει νωρίτερα να κάνει RMA τον παπά.
duffyduck Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Απενεργοποιησε τον ASMEDIA ASM1061 SATA controller απο το BIOS. Και γω ειχα προβληματα, με αλλη μητρικη, και μολις απενεργοποιησα τον ASMEDIA ASM1061 SATA controller απο το BIOS ολα διορθωθηκαν. Γενικα αμα ψαξεις στο διαδικτυο θα δεις οτι αυτος ο ASMEDIA ASM1061 SATA controller δημιουργει πολλα προβληματα.
duffyduck Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) Το τσιπσετ της intel δινει 6 sata ports, ενω τις 2 (ή 4 σε αλλες μητρικες) επιπροσθετες sata τις δινει ο ASMEDIA ASM1061 SATA. Στο δικο μου για παραδειγμα μια λειτουργουσε μια δεν λειτουργουσε (εβλεπε δεν εβλεπε δισκο, dvd recorder), μου προκαλεσε και BSOD και παγωματα, ή δεν μπορουσαν να φορτωσουν τα windows. Τον απενεργοποιησα και εκτοτε δεν εχω κανενα προβλημα. Επισης δειτε και αυτο https://www.asus.com/support/FAQ/1006789/?_ga=2.191986474.1893770710.1502618547-12564710.1472851461 Επεξ/σία 13 Αυγούστου 2017 από duffyduck
Luxx Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Μολις τελειωσα με τον καθαρισμο του υπολογιστη. Τα εβγαλα ολα, τα καθαρισα και τα ξαναεβαλα. Ειδωμεν.. Μεχρι στιγμης δεν μου εχει κανει κατι περιεργο. Και παιρνει μπρος αμεσως με το που πατησω το κουμπι. 1
albabis Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Για να τεσταρεις το τροφοδοτικό,υπάρχει ειδική συσκευή. Στην δικι'α σου περίπτωση όμως, επιδής έχει να κάνει μόνο με το power on, μπορείς να βγάλεις το 24πινο καλώδιο και να βραχυκυκλ'ωσεις την πράσινη επαφή με μία μαύρη, με έναν συνδετήρα π.χ. ε΄χει 5 volt. Πρέπει να πάρει κατευθείαν μπροστά το τροφοδοτική, θα το καταλάβεις από τον ανεμιστήρα του. Κάνε αρκετές δοκιμές να βεβαιωθείς ότι δεν φταίει αυτό. Εάν το τροφοδοτικό είναι οκ τότε πιθανών να φταίει κάποιο mosfet ή δίοδος στην αλυσίδα εκκίνησης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα