Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έκανα και εγώ συνδρομή πριν 8 μέρες. Ολα ωραία αλλά λείπουν ορισμένες ταινίες. Άδοξη μπασταρδη κτλπ. Επίσης ήθελε η μάνα μου να δει το Amadeus (1984) και δεν το είχε! Άρχισε να κράζει..!
Τουλάχιστον προσθέτει συχνά ταινίες ή μόνο σειρές;

• Απαντ. 87
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μετά που πήρα το περίφημο android tv box έκανα και εγγραφή για τον δωρεάν μήνα.

Εντάξει τεράστια ευκολία και περιεχόμενο δεν το συζητώ αλλά το θέμα με τους υπότιτλους είναι λίγο προβληματικό.

Πρέπει να ψάχνω από τον υπολογιστή ποιες σειρές ταινίες έχουν ελληνικούς υπότιλους, αλλά να το κάνω κι αυτό το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει επιλογή ταυτόχρονου φιλταρίσματος με άλλα κριτήρια, δεν μπορώ να ψάξω ας πούμε για ντοκιμαντέρ με ελληνικούς υπότιτλους. Μπορώ να ψάξω είτε το ένα είτε το άλλο. Πρέπει να δώσουν λίγο βάση γιατί είναι λίγο χαοτικό το ψάξιμο.

Υπάρχει κάποια πηγή στο ίντερνετ όπου να δείχνει τι έχει ελληνικούς υπότιτλους αλλά και τι είδος είναι; (Σειρά, ταινία, (τι είδους ταινία), ντοκιμαντέρ κλπ)

Δημοσ.

Μα καλά δεν έχει στο BB ελληνικούς υπότιτλους;;; Πάμε καλά; Δίνω κωδικό περιχαρής στον αδερφό μου και με παίρνει τηλέφωνο βραδιάτικα να μου λέει ότι έχει τουρκικά και αγγλικά μόνο;
Εγώ να τον κοροϊδεύω αλλά τελικά να είναι αλήθεια;

Δημοσ.

Μα καλά δεν έχει στο BB ελληνικούς υπότιτλους;;; Πάμε καλά; Δίνω κωδικό περιχαρής στον αδερφό μου και με παίρνει τηλέφωνο βραδιάτικα να μου λέει ότι έχει τουρκικά και αγγλικά μόνο;

Εγώ να τον κοροϊδεύω αλλά τελικά να είναι αλήθεια;

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ και όμως αληθινό!! Δυστηχώς το Netflix θέλει λιγο ακόμα development για τις "μη δημοφιλής" χώρες...

Δημοσ.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ και όμως αληθινό!! Δυστηχώς το Netflix θέλει λιγο ακόμα development για τις "μη δημοφιλής" χώρες...

Έχει σε όλα τα καινούργια που προσθέτει κάθε μέρα και δεν έβαλε στο έπος του breaking bad? ΑΠΟ χτες έπρεπε να έχει βάλει!!!
Δημοσ.

Ένα ακόμα θέμα με την εφαρμογή του netflix αν έχει κάποιος καμία ιδέα.

Έχω ένα tv android box, όταν διαλέγω να δω μια σειρά και αυτή έχει πολλά επεισόδια δεν έχω κάποιον τρόπο να κάνω scroll down και να δω το επεισόδιο που θέλω...

Πρέπει είτε να βάλω το τελευταίο επεισόδιο που μπορώ και να το πάω στο τέλος του οπότε θα πάει στο επόμενο κ.ο.κ είτε να μπω από υπολογιστή να διαλέξω το επεισόδιο που θέλω και μετά από λίγο να συνδεθώ στο tv android και να βάλω την σειρά που θα ξεκινήσει από το τελευταίο σημείο....

Καμία λύση υπάρχει;

Δημοσ.

Ένα ακόμα θέμα με την εφαρμογή του netflix αν έχει κάποιος καμία ιδέα.

Έχω ένα tv android box, όταν διαλέγω να δω μια σειρά και αυτή έχει πολλά επεισόδια δεν έχω κάποιον τρόπο να κάνω scroll down και να δω το επεισόδιο που θέλω...

Πρέπει είτε να βάλω το τελευταίο επεισόδιο που μπορώ και να το πάω στο τέλος του οπότε θα πάει στο επόμενο κ.ο.κ είτε να μπω από υπολογιστή να διαλέξω το επεισόδιο που θέλω και μετά από λίγο να συνδεθώ στο tv android και να βάλω την σειρά που θα ξεκινήσει από το τελευταίο σημείο....

Καμία λύση υπάρχει;

Ναι. Βαλε ενα ασυρματο ποντικι και εισαι κομπλε.

Δημοσ.

Το netflix προσλαμβάνει κόσμο αβέρτα για μεταφραστές υποτίτλων. Αν νομίζετε ότι το έχετε go for it. Με αυτό τον τρόπο αντί να γκρινιάζετε για την έλλειψη ελληνικών υποτίτλων θα κάνετε κάτι για να λυθεί το πρόβλημα και θα βγάλετε και λεφτά.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι. Βαλε ενα ασυρματο ποντικι και εισαι κομπλε.

Δεν νομίζω να δουλέψει, Το τηλεχειριστήριο έχει λειτουργία σαν το ποντίκι, απλώς δεν πάει πιο κάτω απ' ότι φαίνεται.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δεν νομίζω να δουλέψει, Το τηλεχειριστήριο έχει λειτουργία σαν το ποντίκι, απλώς δεν πάει πιο κάτω απ' ότι φαίνεται.

Για να στο λεω... παει... Θελει να κανεις scroll down (κρατωντας πατημενο το αριστερο κουμπι του ποντικιου και συρσιμο προς τα πανω, οπως ακριβως θα εκανες με το δαχτυλο σε κινητο η ταμπλετ)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...