Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φιλτράρισμα εννοείς να μπαίνουν μόνοι τους; γιατί στην εφαρμογή για win10 μπαίνουν μόνοι τους

Όχι. Πχ μπαίνω στην σελίδα τους, στην παιδική ζώνη (οχι σε αυτή των ενηλίκων) και θέλω να δω ποιες παιδικές σειρές είναι μεταγλωτισμένες, ή ποιες έχουν υποτίτλους.

Δεν μπορώ να το κάνω.

• Απαντ. 87
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και μην ξεχνατε

5.1 surround sound is not currently supported while streaming on a computer using Microsoft Silverlight or HTML5. However, it is supported in the Netflix app for Windows 8 and Windows 10. To check if your device supports 5.1 audio, go to any Netflix original to see if there is a 5.1 audio option. If not, your device may not support this feature, or it may need to be turned on. For assistance enabling this feature

• Like 1
Δημοσ.
Δεν θα ήταν άσχημο, αλλά τι κάνεις όταν πχ το ΟΤΕTV ή η Nοva έχουν πληρώσει για μια σειρά του Netflix σαν "αποκλειστικότητα" στην χώρα? Δεν γίνεται να σε πληρώνουν και μετά να τους σπας την συμφωνία παρέχοντάς την κι εσύ...Αυτό μπορεί να ισχύει είτε με υλικό παραγωγής του Netflix ή με υλικό τρίτων που παρέχουν στα ελληνικά συνδρομητικά και στο netflix.

Δεν μίλησα για το αν ορθώς γίνεται. Προφανώς και υπάρχουν κάποιες συμφωνίες από πίσω. Ουσιαστικά θα έλεγα πως αύτη η έλλειψη υλικού λόγω συμφωνιών μειώνει την αξία του προϊόντος της Netflix.

Επίσης αν και δεν το έχω ψάξει ενδελεχώς, ένα βασικό παράπονο είναι πως η βιβλιοθήκη που παρέχεται στις ευρωπαϊκές χώρες κατά κανόνα υστερεί της (ιδίου κόστους) αμερικανικής. Και στις ΗΠΑ υπάρχουν συμφωνίες με κανάλια, cable networks, κλπ. Μήπως πολύ λιγότερες από ότι στην Ευρώπη;

Δημοσ.
Μετά απο ερώτηση μου στο netflix σχετικά με τους υπότιτλους ( ταινίες και σειρές που στο iPad τις βλέπω με Ελληνικά και στην tv μου έχει μόνο Αγγλικά και Τουρκικά ) μου είπαν οτι οι παλιές smart tv δεν υποστηρίζουν κάποιους υπότιτλους και μεςα σε αυτός ειναι και οι Ελληνικοί. Αυτά για όσους ρωτάνε και λένε γιατι εχει μόνο Αγλλικα και Τουρκίκα

Το κάνει και σε Smart TV του 2016, Samsung UE55KS7500. Το αντιμετώπισα σαν πρόβλημα κατά το Μάιο που είχα τον δοκιμαστικό μήνα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεν μίλησα για το αν ορθώς γίνεται. Προφανώς και υπάρχουν κάποιες συμφωνίες από πίσω. Ουσιαστικά θα έλεγα πως αύτη η έλλειψη υλικού λόγω συμφωνιών μειώνει την αξία του προϊόντος της Netflix. Επίσης αν και δεν το έχω ψάξει ενδελεχώς, ένα βασικό παράπονο είναι πως η βιβλιοθήκη που παρέχεται στις ευρωπαϊκές χώρες κατά κανόνα υστερεί της (ιδίου κόστους) αμερικανικής. Και στις ΗΠΑ υπάρχουν συμφωνίες με κανάλια, cable networks, κλπ. Μήπως πολύ λιγότερες από ότι στην Ευρώπη;

Φαντάζομαι ότι μόλις αρχίζουν να "λήγουν" οι συμφωνίες αυτές, δεν πρόκειται να ανανεωθούν ώστε να αυξηθεί το υλικό...

Δημοσ.

Φαντάζομαι ότι μόλις αρχίζουν να "λήγουν" οι συμφωνίες αυτές, δεν πρόκειται να ανανεωθούν ώστε να αυξηθεί το υλικό...

Αυτό θα εξαρτηθεί φαντάζομαι και από τον αριθμό των συνδρομητών. Αν έχει 1000 συνδρομές (=144Κ€/ετος) στην Ελλάδα πχ και η COSMOΤΕ δίνει 250Κ, η λογική λέει ότι θα το δώσει στον ΟΤΕ.

Αν τώρα έχει αποφασίσει σαν πολίτικη να προσφέρουν οι ίδιοι όλο το υλικό και ας μην τους συμφέρει βραχυπρόθεσμα, είναι άλλη ιστορία.

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν είναι σίγουρο ότι δεν θα συνεχίσει να δίνει το υλικό του σε τοπικές συνδρομητικές υπηρεσίες και στο μέλλον.

Δημοσ.

Έχει τύχει δυο-τρεις φορές αυτό το μήνα να έχω πετύχει το netflix στα ελληνικά. Είναι τα πάντα στα ελληνικά περιγραφή, μενού κλπ οπότε μάλλον ετοιμάζονται για να μπουν δυναμικά στην Ελλάδα... επίσης το τελευταίο διάστημα έχουν ξεσκιστεί να βάζουν ελληνικούς υπότιτλους. Σίγουρα είναι πάνω του 60% του περιεχομένου με ελληνικούς υπότιτλους..

Δημοσ.

Παντως το γνωστο προβλημα με τους υποτιτλους σε τηλεορασεις Samsung παραμενει  και σε μερικες φτιαχνει απλα βγαζοντας την απο την πριζα την πρωτη φορα  οπως την δικη μου και σε αλλες οπως την 6400 που παιδευομουν την Κυριακη με  ολους τους γνωστους τροπους απλα δεν μπηκαν ελληνικοι ποτε ...

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

in other news..... 

Netflix raises prices for first time in two years

''A standard UK plan will rise 50p to £7.99 a month, while a premium subscription for four simultaneous users jumps £1 to £9.99 a month.

The standard US plan increases by $1 to $10.99 a month, with a $2 rise to $13.99 for the premium option.''

Δημοσ.

in other news.....

Netflix raises prices for first time in two years

''A standard UK plan will rise 50p to £7.99 a month, while a premium subscription for four simultaneous users jumps £1 to £9.99 a month.

The standard US plan increases by $1 to $10.99 a month, with a $2 rise to $13.99 for the premium option.''

http://www.bbc.co.uk/news/business-41516159

Σιγα, παραμενει παμφθηνο γι αυτα που προσφερει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...