Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι γινεται ρε παιδια εν τέλει;; Μας εχετε κατα μπερδέψει! 
Εχει ελληνικούς υπότιτλους - Για τους Έλληνες που μένουν Ελλάδα- ή δεν εχει;

• Απαντ. 87
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η είμαι εγώ παράξενος η 104 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν τελείως λάθος  προτεραιότητες.... 

Αλλά μιλώντας τώρα και λίγο σοβαρά έχουμε πιστεύω μείζων προβλήματα που απαιτούν την μέγιστη προσοχή μας στην περίοδο που ζούμε, μέσα σε αυτά δεν είναι το Netflix πιστέψτε με. 

• Like 1
Δημοσ.

Τι γινεται ρε παιδια εν τέλει;; Μας εχετε κατα μπερδέψει! 

Εχει ελληνικούς υπότιτλους - Για τους Έλληνες που μένουν Ελλάδα- ή δεν εχει;

Έχει υπότιτλους, απλά όχι σε όλες τις διαθέσιμες ταινίες και σειρές. Αρχικά είχε σε ένα πολύ μικρό ποσοστό και σταδιακά αυτό αυξήθηκε. Προσωπικά χρησιμοποιώ αγγλικούς υπότιτλους, αλλά θεωρώ ότι γι' αυτούς που θέλουν ελληνικούς είναι αρκετό το υλικό.

Δημοσ.

Η είμαι εγώ παράξενος η 104 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν τελείως λάθος  προτεραιότητες.... 

Αλλά μιλώντας τώρα και λίγο σοβαρά έχουμε πιστεύω μείζων προβλήματα που απαιτούν την μέγιστη προσοχή μας στην περίοδο που ζούμε, μέσα σε αυτά δεν είναι το Netflix πιστέψτε με. 

Δε νομίζω ότι είναι η θέση μας να κρίνουμε την προτεραιότητα του καθενός. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε ότι έχουμε "μείζονα" προβλήματα σε ένα τεχνολογικό φόρουμ... 

• Like 1
Δημοσ.

Για τα παιδακια στην Αφρικη που πεινανε ξεχασες να πεις φιλε !

• Like 3
Δημοσ.

Καλά, ελληνικό μενού δεν έχει;

πού να το έχει το ελληνικό μενού; τι μενού να έχει γενικά το netflix? 

εντάξει ρε παιδιά δεν είμαστε 60αρηδες μπαρμπάδες να πρέπει να μας γράφει τη λέξη episode στα ελληνικά, δεκτό και κατανοητό να θέλουμε τους ελληνικούς υπότιτλους που είναι σαφώς πιο ξεκούραστοι και αυτοί υπάρχουν πλέον στη πλειοψηφία του υλικού, αλλά ελληνικό μενού για να κάνουμε scroll τις εικόνες και να διαβάζουμε τις κατηγορίες είναι ανούσιο παράπονο 

• Like 3
Δημοσ.

Πάντως με ένα φίλο μου βλέπουμε σειρές τελευταίες που είναι πλέον υποτιτλισμένες στα Ελληνικά, αλλά είναι γεγονός ότι σε ταινίες βγάζει τούρκικα και αγγλικά, να επιμείνουμε επομένως να αλλάξει το καθεστώς και να προστεθούν γλώσσες..

Δημοσ.
Μπαίνουν συνέχεια, σχεδόν σε ότι καινούριο βάζει και σε αρκετά παλιά

Νομίζω πως οι ελληνικοί υπότιτλοι πρέπει να είναι δεδομένοι για όλη τη βιβλιοθήκη της netflix από τη στιγμή που η υπηρεσία λανσάρεται επίσημα στη χώρα. Επίσης θα ήταν καλό να μην είναι υποδεέστερο το υλικό και η διαθεσιμότητα ταινιών-σειρών λόγω region περιορισμών - ειδικά εφόσον πληρώνουμε το ίδιο πλήρες κόστος με Αμερικανούς και Βρετανούς.

• Super Moderators
Δημοσ.

Επίσης θα ήταν καλό να μην είναι υποδεέστερο το υλικό και η διαθεσιμότητα ταινιών-σειρών λόγω region περιορισμών - ειδικά εφόσον πληρώνουμε το ίδιο πλήρες κόστος με Αμερικανούς και Βρετανούς.

Δεν θα ήταν άσχημο, αλλά τι κάνεις όταν πχ το ΟΤΕTV ή η Nοva έχουν πληρώσει για μια σειρά του Netflix σαν "αποκλειστικότητα" στην χώρα? Δεν γίνεται να σε πληρώνουν και μετά να τους σπας την συμφωνία παρέχοντάς την κι εσύ...

Αυτό μπορεί να ισχύει είτε με υλικό παραγωγής του Netflix ή με υλικό τρίτων που παρέχουν στα ελληνικά συνδρομητικά και στο netflix.

Δημοσ.

1. To πράγμα με τον υποτιτλισμό πάει εξαιρετικά

2. Υπάρχουν και μεταγλωτισμένες σειρές.

ειδικά για μικρά παιδιά θα ήταν πολύ καλό να υπήρχαν περισσότερες

3. Υπάρχει θέμα στην εφαρμογή για android (και androidtv, για iphone δεν ξέρω) , όπου το μενού δεν είναι στα Ελληνικά (για μεγαλύτερες ηλικίες ή για ανθρώπους που δεν γνωρίζουν αγγλικά είναι δύσκολη η πλοήγηση) καθώς επίσης η επιλογή να φιλτράρεις μόνο όσες ταινίες έχουν ελληνικούς υποτίτλους ή μεταγλωτισμό δεν είναι δυνατή (μόνο σε desktop αυτό γίνετε)

Λέγεται οτι θα διορθωθεί και αυτό σύντομα, αλλά είναι ένα πρόβλημα.

4. Επίσης δεν γίνετε φιλτράρισμα (για υποτίτλους η μεταγλωτισμό) στην παιδική ζώνη, ΟΥΤΕ ΚΑΝ στο desktop mode.

Δημοσ.
Με την ελληνική αγορά υπάρχει καμιά εξέλιξη; όταν πρωτοήρθε το δούλεψα ένα μήνα αλλά ούτε καμιά σειρά της προκοπής είχε ούτε ελληνικούς υπότιτλους. δεν άξιζε η συνδρομή

Για εμένα πλέον ναι αξιζει! Έχει πολύ υλικο,τόσο σε σειρες, όσο και σε ταινιες και το κυριότερο υποστηρίζονται από Ελληνικούς υπότιτλους!

Δημοσ.

Πάντως σε μια μικρή αγορά όπως η Ελλάδα είναι φυσιολογικό να μην έχουν υποτιτλιστεί τα πάντα, ειδικά στην αρχή. 

Δημοσ.

Μετά απο ερώτηση μου στο netflix σχετικά με τους υπότιτλους ( ταινίες και σειρές που στο iPad τις βλέπω με Ελληνικά και στην tv μου έχει μόνο Αγγλικά και Τουρκικά ) μου είπαν οτι οι παλιές smart tv δεν υποστηρίζουν κάποιους υπότιτλους και μεςα σε αυτός ειναι και οι Ελληνικοί. Αυτά για όσους ρωτάνε και λένε γιατι εχει μόνο Αγλλικα και Τουρκίκα

Δημοσ.

4. Επίσης δεν γίνετε φιλτράρισμα (για υποτίτλους η μεταγλωτισμό) στην παιδική ζώνη, ΟΥΤΕ ΚΑΝ στο desktop mode.

φιλτράρισμα εννοείς να μπαίνουν μόνοι τους; γιατί στην εφαρμογή για win10 μπαίνουν μόνοι τους

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...