chek2fire Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 κάστε τους έστειλα μήνυμα στο support τους να δω τι θα πούνε
prometheas Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Πλεον εχει παρα πολύ υλικό υποτιτλισμένο... Με την ελληνική αγορά υπάρχει καμιά εξέλιξη; όταν πρωτοήρθε το δούλεψα ένα μήνα αλλά ούτε καμιά σειρά της προκοπής είχε ούτε ελληνικούς υπότιτλους. δεν άξιζε η συνδρομή
Q-Taxys Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Έχει βελτιωθεί πολύ το κομμάτι των ελληνικών. Πλέον σκέφτομαι να κάνω μία συνδρομή για τους γονείς μου. Υπάρχει αρκετό υλικό. Η εικόνα είναι εξαιρετική, στριμάρω 4K μέσω ασυρμάτου απροβλημάτιστα. Το μόνο αρνητικό ότι σε σειρές άλλων δικτύων τα επεισόδια αργούν πάρα πάρα πολύ. Συνεπώς εκεί υπάρχει πρόβλημα και πρέπει να καταφύγεις σε άλλες λύσεις.
chek2fire Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 ok τώρα από τι είδα ενώ στον broswer μου βγάζει κανονικά την επιλογή για τους υπότιτλους στην Samsung δεν μου έχει αυτή την επιλογή. Από τι μου είπαν από το netflix κιόλας είναι καθαρά της samsung Oh good question, now, I am able to see that your TV is a 2012 Smart TV, since the Greek subtitles are imaged based subtitles the TV will need the feature needed to show these just like the browser has them, but not to worry all we need to do is check for any pending updates here on the TV that may need to be performed, it's really easy all you will have to do is contact Samsung directly to check for any of these updates here so they can update it if possible and voila! αυτό είναι το μήνυμα
leonidas_fs Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Οταν λέτε οτι κατεβάζει τις ταινίες ή το επεισόδιο της σειράς στο laptop ή smart phone, πιάνει χώρο αυτό; Δηλαδή αν θέλω εγω μπορώ να κάνω εγγραφή, να πληρώσω κανονικά και να κατεβάσω όσες ταινίες θέλω στο laptop μου;
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Οταν λέτε οτι κατεβάζει τις ταινίες ή το επεισόδιο της σειράς στο laptop ή smart phone, πιάνει χώρο αυτό; Δηλαδή αν θέλω εγω μπορώ να κάνω εγγραφή, να πληρώσω κανονικά και να κατεβάσω όσες ταινίες θέλω στο laptop μου; Tis κατεβαζεις για να τις δεις αργοτερα, μετα απο ενα διαστημα διαγραφονται αυτοματα, δν εχεις καμια προσβαση σε αυτες , ειναι κρυπτογραφημενες. Μονο με torrent κατεβαζεις
zio10 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Πίστευα ότι θα έχει περισσότερους! Όχι ότι είναι λίγοι βέβαια.
JUST-GAMER Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Με τους ελληνικους υποτιτλους τι γινεται? Εχουν προστεθει γιατι οταν πρωτοηρθε στην Ελλαδα η υπηρεσια δεν θα ελεγα οτι υπηρχαν.
logistoulis Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Πλέον η συντριπτική πλειοψηφία των πραγμάτων έχει ελληνικούς υπότιτλους Μόνο τα anime έχω παρατηρήσει να μην έχουν
kexas22 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 τελικα το netflix εχει ελληνικους υποτιτλους? η ακομα?
pseira Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Οι επιλογές γλώσσας και υποτίτλων εξαρτάται από τη χώρα που βρίσκεσαι..πχ εμένα Γερμανία ελληνικά δε δείχνει σε τίποτα το νετφλιξ...
harrysvr Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 το οτι δεν εχει νεους τιτλους (ταινιες) δεν σας απασχολει??? απο υποτιτλους αστα να πάνε , τελος μηνα το κοβω (το netflix)
mourouzis2005 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Το Netflix είναι 3 σειρές: House of Cards, Orange is the New Black, Narcos. Ε, το Orange is the New Black έχει μείνει στην 3η σαιζόν στο ελληνικό Netflix, αφού ο ΟΤΕ έχει πάρει τα δικαιώματα.... Στη Γερμανία που ήμουν τις ημέρες που κυκλοφόρησε το 5o House Of Cards, επίσης δεν ήταν διαθέσιμο λόγω δικαιωμάτων του SKY. Ε, άμα πια!!
hyperspaced Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Θεωρώ αδιανόητο η Netflix να πουλάει υπηρεσίες στην Ελλάδα χωρίς ελληνικούς υπότιτλους και να αντιμετωπίζει τον Έλληνα καταναλωτή ως "ιθαγενή". ΟΧΙ συνδρομή, μέχρι να βάλει υπότιτλους σε όλα. Και προφανώς, πληρώνοντας τα ΙΔΙΑ λεφτά με τις ΗΠΑ, περιμένω τo ΙΔΙΟ περιεχόμενο, ΣΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΜΟΥ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα