Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν έχει καμία σχέση το Netflix μδε όταν ξεκίνησε στην Ελλάδα, σχεδόν σε όλα Ελληνικούς υπότιτλους και κάθε μέρα μπαίνουν καινούργια επεισόδια και ταινίες με Ελληνικούς υπότιτλους.

Για παράδειγμα House of Cards, Blacklist, Gotham, Black Mirror, Narcos, όλοι οι κύκλοι με Ελληνικούς υπότιτλους.

Απίθανη ποιότητα και το ένα επειδόδιο παίζει μετά το άλλο χωρίς να πιάσεις το control.

Εγώ τη μοιράζομαι τη συνδρομή και βγαίνει πολύ λίγο περίπου 3ευρώ το μήνα. Νομίζω αξίζει τον κόπο.

• Like 1
  • Απαντ. 87
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Προτιμώ amazon prime πλέον γιατί δουλεύει χωρίς πρόβλημα με τα VPN ενώ το Netflix δεν δίνει bandwidth.

Η ελληνική έκδοση και των δύο είναι για κλάματα. 

Η ποιότητα των παραγωγών του Netflix είναι σαφώς καλύτερη αλλά η amazon πιστεύω θα κλείσει την ψαλίδα τα επόμενα 3 χρόνια. 

Συνδρομή έχω και στα δύο. 

και με το Netflix μπορείς να χρησιμοποιήσεις VPN, χρησιμοποίησε TorGuard, έχει κουπόνι που πληρώνεις το τρίμηνο 9€ και άνοιξε Ticket και ζήτα τους Netflix Streaming IP και θα σου δώσουν μία την οποία χρεώνουν 3€ τον μήνα επιπλέον και το Netflix παίζει απροβλημάτιστα.

Δημοσ.

Κατάπτυστη και ελεεινή εταιρία.

Πρόσφατα μάλιστα συνέδραμε στη συγγραφή και την υιοθέτηση - προώθηση επεκτάσεων DRM από το W3C σε παγκόσμια κλίμακα, περιορίζοντας την ελευθερία του διαδικτύου.

• Like 1
Δημοσ.

και με το Netflix μπορείς να χρησιμοποιήσεις VPN, χρησιμοποίησε TorGuard, έχει κουπόνι που πληρώνεις το τρίμηνο 9€ και άνοιξε Ticket και ζήτα τους Netflix Streaming IP και θα σου δώσουν μία την οποία χρεώνουν 3€ τον μήνα επιπλέον και το Netflix παίζει απροβλημάτιστα.

Απροβλημάτιστα για μένα = χρησιμοποιεί και τα 50mbit μου και κάνει stream σε full hd από τα πρώτα 15 δευτερόλεπτα και μετά. Κανένα VPN δεν πρόκειται να το κάνει αυτό

Και το VPN που έχω δουλεύει και με amazon και με netflix με μία μεγάλη διαφορά όμως. Αφού αρχίσει το stream κλείνεις το VPN, στο amazon συνεχίζει το stream με το bandwidth της γραμμής σου κανονικά ενώ το netflix πετάει error και πρέπει να έχεις το VPN ανοιχτό. 

Δημοσ.

Για πειτε μας και εμας που δεν ειμαστε συνδρομητές τι ωραίες σειρές εχει, μπας και μας ψήσει! Επίσης καταναλώνει πολύ MB? 

Δηλαδή μπορείς να την δείς μέσω 4G ή θα σε μαδίσει;;

Για τους συνδρομητές υποστηρίζει offline viewing (τα κατεβάζεις από WiFi και τα βλέπεις χωρίς data αργότερα).

Δημοσ.

Απροβλημάτιστα για μένα = χρησιμοποιεί και τα 50mbit μου και κάνει stream σε full hd από τα πρώτα 15 δευτερόλεπτα και μετά. Κανένα VPN δεν πρόκειται να το κάνει αυτό

Και το VPN που έχω δουλεύει και με amazon και με netflix με μία μεγάλη διαφορά όμως. Αφού αρχίσει το stream κλείνεις το VPN, στο amazon συνεχίζει το stream με το bandwidth της γραμμής σου κανονικά ενώ το netflix πετάει error και πρέπει να έχεις το VPN ανοιχτό. 

Αυτό ισχύει αφού η Netflix έχει πάρει σκληρά μέτρα ενάντια στα VPN. Είτε μας αρέσει είτε όχι, έτσι είναι δυστυχώς και δεν φταίει για αυτό η Netflix αλλά οι εταιρίες πνευματικών δικαιωμάτων σε κάθε χώρα και τα συνδρομητικά κανάλια που αγοράζουν τις άδειες και δεν μπορεί το Netflix να βάλει γνωστές σειρές στην βιβλιοθήκη του. Να σου δώσω ένα παράδειγμα, το Game of Thrones που στην Αμερική είναι διαθέσιμο μέσω του HBO Go, στην Ευρώπη και για παράδειγμα στην Γερμανία, ενώ μπορούσαν να το έχουν Amazon και Netflix, τα έχει αγοράσει τα δικαιώματα το Sky και απαιτεί συνδρομή για να μπορέσεις να το παρακολουθήσεις, ενώ η βιβλιοθήκη του είναι για τα μπάζα, μόνο και μόνο για το Game Of Thrones βγάζει λεφτά

Δημοσ.

σε αυτή την σελίδα στο facebook λέει ότι το House of cards ο 5ος κύκλος είναι μεταφρασμένος στα Ελληνικά/.

Ελληνικά σε μένα δεν έχει μόνο όπως πάντα τούρικα για επιλογή :P

Και γενικά Ελληνικά δεν υπάρχουν σαν επιλογή ούτε στις γλώσσες στην σελίδα του netflix

Δημοσ.

Είναι καλή πλατφόρμα γενικά και σε ποιότητα ποικιλία και αρκετά καλές τιμές αξίζει για όσους παρακολουθούν σειρές η ταινίες και ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια και όταν κάποιες σειρές είναι πλέον ισάξιες η και καλύτερες ποιοτικά απο κινηματογραφικές ταινίες !

Δημοσ.

σε αυτή την σελίδα στο facebook λέει ότι το House of cards ο 5ος κύκλος είναι μεταφρασμένος στα Ελληνικά/.

Ελληνικά σε μένα δεν έχει μόνο όπως πάντα τούρικα για επιλογή :P

Και γενικά Ελληνικά δεν υπάρχουν σαν επιλογή ούτε στις γλώσσες στην σελίδα του netflix

Θα ειναι θεμα της συσκευης σου (tv,media player) 

Εχει Ελληνικα, λιγο πριν το τσεκαρα (στο λαπτοπ)

Δημοσ.

Θα ειναι θεμα της συσκευης σου (tv,media player) 

Εχει Ελληνικα, λιγο πριν το τσεκαρα (στο λαπτοπ)

μα και στην σελίδα τους δεν μου έχει την επιλογή για Ελληνικά. Δλδ εσένα σου έχει τέτοια επιλογή. Οταν μπαίνεις στο account σου και επιλέγεις γλώσσες σου βγάζει ελληικά ανάμεσα στις υπόλοιπες?

Δημοσ.

ναι για το Ελληνικό πάντα. Πάντα σου λέω τούρκικα και αγγλικά μου βγάζει

Μα δεν υπάρχει και τις γλώσσες επιλογής τα Ελληνικά.

Δημοσ.

μα και στην σελίδα τους δεν μου έχει την επιλογή για Ελληνικά. Δλδ εσένα σου έχει τέτοια επιλογή. Οταν μπαίνεις στο account σου και επιλέγεις γλώσσες σου βγάζει ελληικά ανάμεσα στις υπόλοιπες?

2R-L25s0SRSx5EzdZxgxGw.png

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...