OMpampasMouEinaiAEKtzhs Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 - Αγοράστηκε το 2001 περίπου. Άρα πριν 16 χρόνια περίπου. - Το πορτάκι είναι ψιλοχαλασμένο, και μερικές φορές πρέπει να γυρίσεις λίγο την κονσόλα για να ανοίξει. - Στο κεντρικό μενού που γράφει "Browser" και κάτι άλλο -δε θυμάμαι- οι 5-6 μπιλίτσες δε πηγαίνουν γύρω-γύρω όπως παλιά, αλλά γίνονται μία μεγάλη μπίλια και μένει ακίνητη. Πωλείτε μαζί με τα καλώδια, για PlayStation και τηλεόραση, μαζί με τηλεχηριστίριο και 2 Memory Card. Μία του PS2 και μία για το 1 επίσης. Οπότε όλο μαζί πόσο θα μπορούσα να το δώσω; Σας παρακαλώ όχι σχόλια τύπου "Χάρισε το, Πέτα το, κτλ". Προσωπικά υπολογίζω κανά 50αρι.
Neg Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Κοίτα να δεις αν σκεφτεί κανείς ότι με 50-60€ αγοράζει κάποιος από Ευρωπαϊκό eBay, PS2 Slim με 2 χειριστήρια, Memory Card και 5 παιχνίδια και όλα αυτά δίχως σπασμένα πορτάκια και σε πολύ καλή κατάσταση.. κατέβα στα 30€ 1
Unabomber Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Εδω, σε used/trade shops, τα δινουν boxed with 6months warranty στα $25 μαζι με 2 controller. Πλεον το PS3 το δινουν στα $80-90. (used σε αριστη κατασταση) 2
AntiCambeR Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 20-25€ το πολύ.Το δικό μου το έδωσα 50€ αλλά πλήρως λειτουργικό με τσιπάκι και 1 ντουζίνα παιχνίδια. 1
Mazinga Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 15 με 20 και πολλα λεω. Δεν μπορεις με την περιγραφη σου να ζητας παραπανω. Εδω ουτε ποια σειρα παραγωγης ειναι δεν εχεις αναφερει. Η μη φυσιολογικη συμπεριφορα αρχικου μενου ειναι πολυ ανησυχητικη, και ουτε εαν παιζει παιχνιδια δεν εχες αναφερει....Στην ουσια πουλας ανταλλακτικα, καλωδια και χειριστιριο. Εγω τοσα θα σου εδινα. θα δοκιμαζα τι λειτουργει, μετα αποσυναρμολογηση και αποθηκη ανταλλακτικων μου. Αυτα. 2
vamvakoulas Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Βαφτο μπλε και πέτα το στη θαλασσα να μην ψοφήσουν και τα ψάρια. Μα ρε φίλε χωρίς πλάκα τι topic άνοιξες, ο ορισμός του τρολλαρισματος και μου αρέσει που μπαινουν τα παιδιά στη διαδικασία και σου απαντάνε. Καλύτερα να άνοιγες ένα για συγκριτικο χαρτιών υγείας ή αν θα γυρισει ο γκεντσογλου στην αεκ, πιο σοβαρό θα φαινοτανε. Έχεις ένας ps2 17 ετών παρτάλι που παίζει να μη λειτουργεί καν και ανοίγεις θέμα πόσο να το δώσω ενώ ήδη σκέφτεσαι ένα 50αρι. Που με 50 πλεον παίρνεις Fat (ή και slim σε κάποιες περιπτώσεις) ps3 λειτουργικό. Και θες να μη σε πάρουμε από τα μούτρα. Μαλιστα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα