Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όλοι ξέρουμε ότι αυτό δεν θα συμβεί για έναν απλό λόγο. Μην περιμένεις i5 6c με την ίδια τιμή με τους τωρινούς i5 . Ομοίως το όποιο πλεονέκτημα θα έχει ο 8700Κ κυριώς στα ρολόγια και στην L3 cache, προσωπική μου πεποίθηση είναι ότι η τιμή του θα είναι απογοητευτική.

Δεν ξερω, δεν βλεπω να τους παιρνει και πολυ να ανεβασουν τιμες. Αν ανεβει ο i5 θα πρεπει να ανεβει και ο i7, και μετα θα αγγιζει τιμες hedt, δεν μου φαινεται σωφρον μια τετοια κινηση απο την Intel. Βεβαια, βρισκει και τα κανει, οποτε τιποτα δεν θα με εξεπλητε. 

Παντως και παλι, στα 300€ ο 6core i5 θα ειναι τρελο vfm αν οντως χτυπαει 7700k

• Απαντ. 675
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ε ναι, δε νομίζω να περίμενε κανείς φτηνές τιμές. Το 300αρι θα είναι η τιμή εκκίνησης. 

Δημοσ.

Τα γαντάκια συμπεριλαμβάνονται μαζί με την μητρική ???

Επίσης αυτί είναι η μαμά ψυκτρα???

Δεν ξέρω φίλε μου, δεν νομίζω για τα γάντια.

Ούτε νομίζω πως αυτή θα είναι η μαμά ψύχρα.

Δημοσ.

Οτι δεν θα έχει πάστα μέσα στον επεξεργαστή για να απομακρύνει την θερμότητα. Ακριβότερο κόστος κατασκευής αλλά είναι καλύτερο γιατί υπάρχει καλύτερη θερμική αγωγιμότητα και μεταφέρει αποδοτικότερα την θερμότητα προς το cooler

Δημοσ.

Kogos τι εννοείς μέσα; οι χρήστες που θα τις αποκτήσουν θα βάζουν πάστα όπως στο βίντεο παραπάνω η όχι; εσύ εννοείς τελείως μέσα στον επεξεργαστή και άσχετο με αυτό που βλέπουμε παραπάνω;

Δημοσ.

Ακριβώς. Τελείως μέσα. Πάστα από πάνω χρειάζεται βέβαια από τον χρήστη, αλλά σε κάποιες intel cpu βάζουν πάστα ακριβώς κάτω από τη μεταλλική/χάλκινη επιφάνεια (heat spreader, που επάνω της βάζουμε πάστα εμείς) με αποτέλεσμα να δουλεύουν σε μεγαλύτερες θερμοκρασίες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...