Προς το περιεχόμενο

AMD Ryzen Threadriper - X399

petranthe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ναι,  θα περιμένω. 

Να δούμε πως θα είναι η κατηφόρα γενικός:  https://www.amazon.de/AMD-YD195XA8AEWOF-RYZENTM-THREADRIPPER-1950X/dp/B074CBH3R4/ref=sr_1_1?s=computers&ie=UTF8&qid=1542532603&sr=1-1&keywords=AMD+Threadripper 

Τώρα είναι στα 599, θα πάει στα 500 άραγε? :P ή θα πέσει αρκετά ο 2950x? :D 

Θα με "σκοτώσει" ο @akoinonitos  που σκέφτομαι να φύγω από το "7" 😂

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 675
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Θα πρέπει να βγω για μια βόλτα γιατί άρχισα να δοκιμάζω το καλάθι.. 

@adtakhs εσύ που έχεις Threadripper (έχεις διαβάσει και μελετήσει πολύ το αντικείμενο) η μητρική και το CPU Fan τι λένε και φυσικά ο 1050x εάν πέσει και άλλο..??

Capture.JPG.671bb6204a9e60d93564486062b0575a.JPG

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, renaxan είπε

Θα πρέπει να βγω για μια βόλτα γιατί άρχισα να δοκιμάζω το καλάθι.. 

@adtakhs εσύ που έχεις Threadripper (έχεις διαβάσει και μελετήσει πολύ το αντικείμενο) η μητρική και το CPU Fan τι λένε και φυσικά ο 1050x εάν πέσει και άλλο..??

Capture.JPG.671bb6204a9e60d93564486062b0575a.JPG

Περίμενε να πέσουν κι άλλο οι τιμές.

Ξεστοκάρει τα 14nm η AMD .... Κατά την γνώμη μου πάει για τα 7nm και προνομοιακές τιμές στα 12nm που θα τρέχουν παράλληλα.

Τα 14nm θα τα κόψει λογικά.

Η μητρική που έχεις βάλει στο καλάθι δεν είναι αυτή που έχω. Οπότε δεν ξέρω τι να σου πω. Όταν αγόραζα ήμουν σκεπτικός σχετικά με τις MSI .

Για Ripper θα έβαζα υδρόψυξη ΑΝ ήθελα αργότερα να κάνω τρέλες με τις νέες γενιές. Για 1950X νομίζω και αυτή που έχεις βάλει είναι καλή. Βέβαια η ARCTRIC FREEZER 33 TR φαίνεται πολύ πιο VFM από την Noctua.

Ασχολείσαι με rendering, productivity ? Θα το χρησιμοποιήσεις το σύστημα ή τσάμπα το 1000€ ?😁

Επεξ/σία από adtakhs
  • Like 1

40 minutes ago, adtakhs said:

Περίμενε να πέσουν κι άλλο οι τιμές.

Ξεστοκάρει τα 14nm η AMD .... Κατά την γνώμη μου πάει για τα 7nm και προνομοιακές τιμές στα 12nm που θα τρέχουν παράλληλα.

Τα 14nm θα τα κόψει λογικά.

Η μητρική που έχεις βάλει στο καλάθι δεν είναι αυτή που έχω. Οπότε δεν ξέρω τι να σου πω. Όταν αγόραζα ήμουν σκεπτικός σχετικά με τις MSI .

Για Ripper θα έβαζα υδρόψυξη ΑΝ ήθελα αργότερα να κάνω τρέλες με τις νέες γενιές. Για 1950X νομίζω και αυτή που έχεις βάλει είναι καλή. Βέβαια η ARCTRIC FREEZER 33 TR φαίνεται πολύ πιο VFM από την Noctua.

Ασχολείσαι με rendering, productivity ? Θα το χρησιμοποιήσεις το σύστημα ή τσάμπα το 1000€ ?😁

Το Premiere είναι στον στάνταρ εξοπλισμό πάντα στο PC μου. Η τελευταία έκδοση του πάει super με την AMD. Επιτελούς χρησιμοποιεί του πολλούς πυρήνες, όπως πρέπει.  

Ο 1950x και ο 2920x πέσανε λίγο κάτω από τα 600 ευρώ. Ο 2920x είναι στα 570 ευρώ, τώρα. Έχω το δίλημμα ποιο από τους 2 τώρα?? Η μητρική έχει 10 + 2 phases. Θα είναι οκ. Έτσι και αλλιώς δεν κάνω τρομερό overclocking. Είμαι πάντα σε safe overclocking για  24/7.

Για πες την γνώμη σου για 2920x VS 1950x???

Ήρθαν, έστισα το αδελφάκι του Ryzen 1700, αλλά πρέπει να περιμένω το νέο τροφοδοτικό. Δεν μου έκανε καρδιά να πατήσω το Power on, με μόνο ένα ρεύμα για την CPU.  Η X399 εκτός από το νορμάλ 24 pin, χρειάζονται και 2 x 8-pin ATX 12V power connector. Θα περιμένω το 1000 watt Corsair (play safe).

parts.thumb.jpg.5eb75beaf30747f4daf9c9211b8c3cd9.jpg

boxes.jpg.b4609aa16cba53bb330887b1fdae568e.jpg

• Like 11
  • Thanks 2

13 λεπτά πριν, renaxan είπε

Ήρθαν, έστισα το αδελφάκι του Ryzen 1700, αλλά πρέπει να περιμένω το νέο τροφοδοτικό. Δεν μου έκανε καρδιά να πατήσω το Power on, με μόνο ένα ρεύμα για την CPU.  Η X399 εκτός από το νορμάλ 24 pin, χρειάζονται και 2 x 8-pin ATX 12V power connector. Θα περιμένω το 1000 watt Corsair (play safe).

Μεταξυ μας, αν καταφερεις τον CPU να καψει πανω απο 480W που μπορει να δωσει το 8pin connector, σου αντικαθιστω εγω την μητρικη....

• Like 1

16 λεπτά πριν, renaxan είπε

Αναμενουμε (ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ) φωτο απο το συστημα....
Καλοδουλευτο ;)

• Like 2

1 minute ago, kostas_anes said:

Μεταξυ μας, αν καταφερεις τον CPU να καψει πανω απο 480W που μπορει να δωσει το 8pin connector, σου αντικαθιστω εγω την μητρικη....

Θα πάρει μπροστά, θα δουλέψει, αλλά τόσος κόπος να φτιάξω τα καλώδια και μετά από 2 ημέρες να βγάλω το τροφοδοτικό να το βάλω στο άλλο PC.. Είναι βράδυ δουλεύω από το πρωί και λέω όχι. Καλύτερα να περιμένω. Ήθελα να γίνει "όμορφο" με μαζεμένα τα καλώδια. Το  Corsair RM1000x είναι στο δρόμο.. Στην στροφή!! 😂

Μόλις τώρα, renaxan είπε

Θα πάρει μπροστά, θα δουλέψει, αλλά τόσος κόπος να φτιάξω τα καλώδια και μετά από 2 ημέρες να βγάλω το τροφοδοτικό να το βάλω στο άλλο PC.. Είναι βράδυ δουλεύω από το πρωί και λέω όχι. Καλύτερα να περιμένω. Ήθελα να γίνει "όμορφο" με μαζεμένα τα καλώδια. Το  Corsair RM1000x είναι στο δρόμο.. Στην στροφή!! 😂

Ααα πες το οτι ειναι τετοιο το θεμα, εγω νομιζα οτι φοβοσουν μην σου καει η κατι. Τοτε σε 2 μερουλες περιμενω το ποστ σου με ολοκληρωμενο το συστημα. Μεχρι τοτε, αναμενουμε και εμεις μαζι σου ;)

• Like 2

1 minute ago, akoinonitos said:

Αναμενουμε (ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ) φωτο απο το συστημα....
Καλοδουλευτο ;)

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ "μουτς" 😘

Θα ανάψω, αύριο το Ryzenακι μου. Το άλλο θα το βλέπω. Τώρα είμαι στο φορητό. Κουράστηκα, δεν έχω δύναμη για άλλα.. "Παραιτήθηκα" για απόψε! 

Μόλις τώρα, renaxan είπε

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ "μουτς" 😘

Θα ανάψω, αύριο το Ryzenακι μου. Το άλλο θα το βλέπω. Τώρα είμαι στο φορητό. Κουράστηκα, δεν έχω δύναμη για άλλα.. "Παραιτήθηκα" για απόψε! 

Λειτουργικο θα περασεις απο την αρχη?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 minutes ago, akoinonitos said:

Λειτουργικο θα περασεις απο την αρχη?

Ναι, έχω βάλει τον 500αρι, Samsung 970 EVO στην μέση!! Όχι στο πρώτο M2 slot. Επιτέλους, όχι κάτω από την κάρτα γραφικών (πολλές φορές έκανα check για την θερμοκρασία του δίσκου - είναι το πιο γρήγορο slot εκεί).  Ο 960 EVO 256 GB θα μείνει στον Ryzen.  

Επεξ/σία από renaxan
  • Like 1

Δεν μου έμεινε χρόνος να πάω το τροφοδοτικό πίσω, στο άλλο αδελφάκι (με το Ryzen 1700).. Με τις ζελατίνες, περιμένει με ανυπομονησία το τροφοδοτικό του. Θέλει αρκετή δουλειά ακόμα, τροφοδοτικό, cable management, RGB led (να δω πως θα τα συγχρονίσω lol..

crap.thumb.jpg.49cb56f5a79c215d2eac5870256df23c.jpg

• Like 6
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν έχει τελειώσει ακόμα + η ποιότητα είναι κακή (στις παρακάτω φωτογραφίες) Αλλά επέμενε ο @akoinonitos..

Threadripper: 

1.thumb.jpg.3e04f61630c82fcee39626c167cac1e5.jpg

2.jpg

2323424.PNG

Επεξ/σία από renaxan
  • Like 13
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...