noFEARgr Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 AMD Ryzen Threadripper 2000 packaging unveiled Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
narta Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 19 λεπτά πριν, noFEARgr είπε AMD Ryzen Threadripper 2000 packaging unveiled Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_anes Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 @narta Βαλτα σε spoiler γιατι δεν ειναι να τα βλεπεις ετσι αυτα Ελα και με επιασε λιγο η καρδια μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 12 ώρες πριν, narta είπε Πολύ ωραίο περιτύλιγμα. Καλύτερο και από των πρώτων Ripper. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
narta Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Εχουν μπει σε "want bad enough to kill ppl" list! 😂 Περισσοτερο ενδιαφερομαι για τον 24core που λογικα θα εχει και υψηλοτερο presicion boost ( 4.3 4 cores? ). Αλλα με τετοιες τιμες στις μνημες ολο παει πισω. Αρνουμαι να χρυσοπληρωσω κατι που σε 1 χρονο θα εχει την μιση τιμη και ενω εχω να κανω την δουλεια μου σημερα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Moderators Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 16 minutes ago, narta said: Εχουν μπει σε "want bad enough to kill ppl" list! 😂 Περισσοτερο ενδιαφερομαι για τον 24core που λογικα θα εχει και υψηλοτερο presicion boost ( 4.3 4 cores? ). Αλλα με τετοιες τιμες στις μνημες ολο παει πισω. Αρνουμαι να χρυσοπληρωσω κατι που σε 1 χρονο θα εχει την μιση τιμη και ενω εχω να κανω την δουλεια μου σημερα. Συμφωνώ, αλλά πού το ξέρεις ότι σε 1 χρόνο θα είναι μισοτιμής? Πλέον είμαστε σχεδόν 2 χρόνια με τις φουσκωμένες τιμές, κι ενώ κι εγώ έτσι αντιδρούσα, πλέον απλά τις χώνεψα... Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2018 από GeorgeMan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
narta Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Εδω και μερικους μηνες ειναι online τα fabs τριων κινεζικων κατασκευαστων και μεσα στο 1Η 2019 θα ειναι σε full mass production. Σε συνδιασμο με το προσφατο prob που εκαναν οι κινεζικες αρχες για price fixing στους 3 μεγαλους, ειναι απλα educated guess P.S. Και να μην ξεχναμε οτι η dram ειναι πλεον commodity και αυτο συνεπαγεται οτι ακολουθει κυκλους ανοδου και καθοδου. Το peak ηταν 1Q 2018 και απο εκει και περα εχουμε πτωση, χωρις ακομα να εχουν πεσει στην αγορα οι ποσοτητες απο τους κινεζους -και μιλαμε για 300.000 waffers/month Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2018 από narta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ShooterX Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 https://videocardz.com/77031/amd-ryzen-threadripper-2990wx-2970wx-2950x-and-2920x-specs-and-pricing-leaked 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
narta Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Rip Intel HEDT. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 16cores /32 threads και στα 4.4Ghz με τιμή 700-750€ .... Νομίζω τα καθαρίζει όλα η AMD. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
narta Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 37 λεπτά πριν, adtakhs είπε 16cores /32 threads και στα 4.4Ghz με τιμή 700-750€ .... Νομίζω τα καθαρίζει όλα η AMD. Τον Οκτωβριο να βγουνε τα τσιπακια της Inteλας θα τον παιρνουμε στα 600€ Ποιος θα το φανταζόταν πριν ενα χρονο οτι με τα λεφτα που δινεις στην Intel για 10c/20t θα επερνες 16c/32t και θα σου εμενε και ενα κατοσταρικο στην τσεπη για σουβλακια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Ο 2920X πάντως είναι αρκετά δελεαστικός αν έρθει κάπου στα 500 600 , το κακό είναι ότι σε αυτό το platform οι motherboard είναι αρκετά ακριβές , 12 πυρήνες όμως και boost στα 4.4 δεν ειναι καθόλου κακό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmirko15 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, SPANK είπε Ο 2920X πάντως είναι αρκετά δελεαστικός αν έρθει κάπου στα 500 600 , το κακό είναι ότι σε αυτό το platform οι motherboard είναι αρκετά ακριβές , 12 πυρήνες όμως και boost στα 4.4 δεν ειναι καθόλου κακό Δεν ξέρω άμα είναι λάθος αλλά στις photos το 16πύρηνο το δίνει με 4.4 και το 12άρι με 4.3 😕 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
narta Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, SPANK είπε Ο 2920X πάντως είναι αρκετά δελεαστικός αν έρθει κάπου στα 500 600 , το κακό είναι ότι σε αυτό το platform οι motherboard είναι αρκετά ακριβές , 12 πυρήνες όμως και boost στα 4.4 δεν ειναι καθόλου κακό Παντοτε το HEDT ηταν ακριβο. Δινεις 350€ για quad channel, 64pci lanes πλατφορμα. Ειναι ακριβη για mainstream αλλα οκ gia HEDT. Περιμενω να δω τιμη για MSI MEG και Giga Aorus Extreme (αν και μυριζομαι 500αρικο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, SPANK είπε Ο 2920X πάντως είναι αρκετά δελεαστικός αν έρθει κάπου στα 500 600 , το κακό είναι ότι σε αυτό το platform οι motherboard είναι αρκετά ακριβές , 12 πυρήνες όμως και boost στα 4.4 δεν ειναι καθόλου κακό Εδώ άλλοι πάνε και σκάνε 200-240€ για μητρικές του τύπου 1151 και AM4 για 16pci-e lanes και 20 pci-e lanes αντίστοιχα. Στο 350€ της HDET θα κολλήσουμε που στο κάτω κάτω τα αξιζει και δίνει και το δυνατότερο CPU της αγοράς ? Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2018 από adtakhs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα