Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 675
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, roulis37 είπε

https://wccftech.com/topic/rumor/

Βρήκα αυτό πρόχειρα αλλά διάβασα αλλου ότι μάλλον δεν είναι φήμες κ είναι πραγματικό.αν δεν βγει πρωτα δεν λέμε σίγουρα 100%

Aααα εγω νομιζα οτι βγηκε κανονικα και εμεινα λιγο μ....κας :P

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, kostas_anes είπε

Aααα εγω νομιζα οτι βγηκε κανονικα και εμεινα λιγο μ....κας :P

Πολύ σύντομα αν κ 14nm έστω

Δημοσ.
Μόλις τώρα, roulis37 είπε

Πολύ σύντομα αν κ 14nm έστω

Nταξει αυτο με τα 14nm εχει καταντησει αστειο... Μας τελειωνει ο χωρος με ολα αυτα τα +++ που βαζουν καθε χρονια 😕

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, kostas_anes είπε

Nταξει αυτο με τα 14nm εχει καταντησει αστειο... Μας τελειωνει ο χωρος με ολα αυτα τα +++ που βαζουν καθε χρονια 😕

Βρε τουλάχιστον ας είναι 14nm με πολλά ++++ από πίσω αρκεί να κατανοήσουνε ότι η οδοντόκρεμα είναι για τα δόντια κ όχι για πάστα Cpu.. χαχαχα

Δημοσ.

Παιδιά με συγχωρείτε για το λίγο άτοπο. Είχα ξαναρώτησει αλλά δε θυμάμαι σε ποιο θέμα εδώ μέσα. Και για να μην ανοίξω άλλο τσάμπα ήθελα να ρωτήσω. 

1)Τι διαφορά έχει ένας 2700x με έναν 2700x pro; και ποιος ειναι καλύτερος; 

2)και από που μπορεί να αγοράσει κάποιος τον pro γιατί στο skroutz παράδειγμα δεν υπάρχει. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, blackm76 είπε

Παιδιά με συγχωρείτε για το λίγο άτοπο. Είχα ξαναρώτησει αλλά δε θυμάμαι σε ποιο θέμα εδώ μέσα. Και για να μην ανοίξω άλλο τσάμπα ήθελα να ρωτήσω. 

1)Τι διαφορά έχει ένας 2700x με έναν 2700x pro; και ποιος ειναι καλύτερος; 

2)και από που μπορεί να αγοράσει κάποιος τον pro γιατί στο skroutz παράδειγμα δεν υπάρχει. 

O ενας ειναι με τζατζικι και ο αλλος σκετος. 

Ξερω ατοπο, αλλα....

Επεξ/σία από narta
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, narta είπε

O ενας ειναι με τζατζικι και ο αλλος σκετος. 

Ξερω ατοπο, αλλα....

Ευχαριστώ για την βοήθεια κύριε narta. Κατάλαβα τις διαφορές. 

Και με συγχωρείτε ΚΎΡΙΕ narta αν δεν έχω σωστούς τρόπους. Την επόμενη φορά θα μιλάω καλύτερα. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, narta είπε

Μια χαρά μιλάς απλά είσαι εκτός τόπου, χρόνου και κυριότερα θεματος

Αυτό ακριβώς λέω και εγώ ΚΎΡΙΕ narta. Ζήτησα γύρο σε πιτσαρία. Δε θα το ξανακάνω. 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, blackm76 είπε

Αυτό ακριβώς λέω και εγώ ΚΎΡΙΕ narta. Ζήτησα γύρο σε πιτσαρία. Δε θα το ξανακάνω. 

Yπαρχει ωραιοτατο θεμα περι Zen και Zen+ στο Insomnia.... εγω το εφτιαξα, το ξερω καλα και εκει ταιριαζει μια χαρα η ερωτηση σου. Το μεγαλυτερο στο Insomnia ειναι, δεν το χανεις.

Δημοσ.
17 ώρες πριν, kostas_anes είπε

Yπαρχει ωραιοτατο θεμα περι Zen και Zen+ στο Insomnia.... εγω το εφτιαξα, το ξερω καλα και εκει ταιριαζει μια χαρα η ερωτηση σου. Το μεγαλυτερο στο Insomnia ειναι, δεν το χανεις.

Φίλε μου λες το θέμα με τις 884 σελίδες για την am4; αν ναι Έγραψα εκεί.

Όσο για τα προηγούμενα μήνυματα δε σχολιάζω άλλο και δε θέλω να δώσω συνέχεια. Ευχαριστώ και πάλι 

• Like 1
Δημοσ.

HWBot listing 

Spoiler

index.php?ct=news&action=file&id=28654

Μικροτερο SKU 2950x 16core. 2970x 24core και ο μεγαλυτερος 2990x 32core. 

Εμφανιστηκε και δευτερη τιμη μετα την γερμανικη που τον ηθελε κοντα στα 1500€ στα $2399CND (~1600€)

Spoiler

Opera_Snapshot_1_7.png

Επισης εμφανιστηκε screenshot με τον 2990x να παει στα 4.1GHz ( Precision Boost? ) 

Spoiler

AMD-Ryzen-Threadripper-2990WX-CPU-Z.jpg

Αν ισχυουν ολα τα παραπανω (προσωπικα μεγάλο ΑΝ) τοτε να ζησουμε να θυμομαστε την HEDT της Intel

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...