Fp84 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Παιδια μια ερώτηση , ξέρουμε αν θα απενεργοποιείται το δεύτερο σοκετ σε περίπτωση που δεν το χρειαζόμαστε Και λέω δεύτερο γιατί είναι δυο επεξεργαστές ενωμένοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Και αν δεν το χρειάζεσαι γιατί το παίρνεις; Και δεν είναι socket. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fp84 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Και αν δεν το χρειάζεσαι γιατί το παίρνεις; Και δεν είναι socket.Γράψε λάθος για το σοκετ, δεν έχω πάρει τπτ ακόμη περιμένω να βγουν και η treadripper και μετά θα αποφασίσω προς το παρών ενημερώνομαι απο το φόρουμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blackm76 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Άμ δεν περιμένω... Γιατί όπως έγραψα στην Ελλάδα ζουμε.... Χαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John-lamia Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Καλά περίμενε 800/900 με Φ.Π.Α. Ελλάδα. 40% φόρο θα πάρει απ το τελωνείο. Βάλε και την τιμή που θα πάρει απ τα καταστήματα λόγο fanμποισμου τον πρώτο καιρό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Μόνο 40% από το τελωνείο; Γύρω στο 1000% μάλλον... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 http://www.pcgameshardware.de/Mainboard-Hardware-154107/News/AMD-Ryzen-Threadripper-High-End-TR4-Kuehler-1234091/ Να είναι καλά το x299, φαίνεται πως όλες οι x399 μητρικές έχουν upgraded cooling στα VRM 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blackm76 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 (Να είναι καλά το x299, φαίνεται πως όλες οι x399 μητρικές έχουν upgraded cooling στα VRM ) Τι εννοείς με αυτό φίλε μουspartan117; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) (Να είναι καλά το x299, φαίνεται πως όλες οι x399 μητρικές έχουν upgraded cooling στα VRM ) Τι εννοείς με αυτό φίλε μουspartan117; Η x299 πλατφόρμα έχει θέματα με vrm cooling γιατί έτρεξε η Intel να βγάλει τους Skylake-X νωρίς στην αγορά (κανονικά ήταν για Αύγουστο) και οι κατασκευαστές μητρικών δεν είχαν χρόνο για σωστό testing. Υπό συγκεκριμένες συνθήκες όταν τραβάς πολύ ρεύμα από VRM χτυπάνε 100 C + πριν αρχίσει το throttling. Για να αποφύγουν τα ίδια παρατράγουδα φαίνεται πως στις μητρικές x399 αλλάξανε ψυκτρες για τα VRM, αν δεις το link που έκανα post. Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2017 από Spartan117 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blackm76 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Με λίγα λόγια η AMD δεν βιάστηκε έμαθε από το λάθος της ιντελ και δεν σκοπεύει να κάνει και αυτή το ίδιο.... Καλό ακούγετε πάντα σε θεωρητικό επίπεδο... Όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος... Όπως μου είχε πει κάποιος από εδώ μέσα... Υ. Γ. Πάντως βλέπω ότι βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο πλέον η AMD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John-lamia Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Με λίγα λόγια η AMD δεν βιάστηκε έμαθε από το λάθος της ιντελ και δεν σκοπεύει να κάνει και αυτή το ίδιο.... Καλό ακούγετε πάντα σε θεωρητικό επίπεδο... Όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος... Όπως μου είχε πει κάποιος από εδώ μέσα... Υ. Γ. Πάντως βλέπω ότι βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο πλέον η AMD Άμα το πάρεις απ την αρχή θα δεις ότι και η amd έχει βιαστεί . Ακόμα bios ψάχνουν για τους ryzen. Και μάλλον αυτό θα στρώσει στο Β2 στεπινγκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blackm76 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 John-lamia με αυτά που βλέπω και διαβάζω στο ίντερνετ είμαι πολύ ενθουσιασμενος με τους ryzen... Δεν νομίζω να καταστρέψουν μια επιτυχημένη συνταγή.... Γιατί τα είδη υπάρχον βίντεο με benchtest με τους υπάρχον ryzen είναι τρομερά... Αρκεί φυσικά να είναι αληθές τα τεστ... Γιατί μερικοί λένε πως δεν είναι να μην τα πιστεύω... Βασικά ένας γνωστός μου... Γραφίστας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John-lamia Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Να τα μας, αφήσαμε την δουλειά και το ρίξαμε στο παιχνίδι ! http://www.guru3d.com/news-story/msi-x399-gaming-pro-carbon.html Μόνο 40% από το τελωνείο; Γύρω στο 1000% μάλλον... Τοσο είναι, είτε αμάξι πάρεις απ την Γερμανία και το φέρεις μέσα είτε μια μικρή αγορά από ebay κάνεις και σε φρενάρουν στο τελωνείο πάει 40% πάνω ! John-lamia με αυτά που βλέπω και διαβάζω στο ίντερνετ είμαι πολύ ενθουσιασμενος με τους ryzen... Δεν νομίζω να καταστρέψουν μια επιτυχημένη συνταγή.... Γιατί τα είδη υπάρχον βίντεο με benchtest με τους υπάρχον ryzen είναι τρομερά... Αρκεί φυσικά να είναι αληθές τα τεστ... Γιατί μερικοί λένε πως δεν είναι να μην τα πιστεύω... Βασικά ένας γνωστός μου... Γραφίστας. Όλοι είμαστε ενθουσιασμένοι γιατί πλέον υπάρχει δυνατός ανταγωνισμός απ την πρώτη κ όλας γενιά της καινούργιας αρχιτεκτονικής. Το πρόβλημα είναι ότι επερνε συνέχεια παράταση και στο τέλος ήρθε με κουσουρια η καινούρια γενιά. Μεγάλη ξενερα αυτο. Μετά πασαρουν κ το σχεδιάγραμμα για το πότε περίπου θα έχουν έτοιμους του επόμενους..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blackm76 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Όταν λες κουσούρια; τι κουσούρια έχει δηλαδή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Να τα μας, αφήσαμε την δουλειά και το ρίξαμε στο παιχνίδι ! http://www.guru3d.com/news-story/msi-x399-gaming-pro-carbon.html Τοσο είναι, είτε αμάξι πάρεις απ την Γερμανία και το φέρεις μέσα είτε μια μικρή αγορά από ebay κάνεις και σε φρενάρουν στο τελωνείο πάει 40% πάνω ! ... Ξανά ό,τι να με τον φόρο. Δηλαδή ο 1800X που στην Γερμανία έχει ~€450 (€380 χωρίς Φ.Π.Α.) εδώ πρέπει να έχει €500 χωρίς Φ.Π.Α. ... Όσο για τα αμάξια , η Ελλάδα πληρώνει πρόστιμα, χρόνια τώρα επειδή βάζει φόρο στα εισαγώμενα μτχ από Ευρώπη, αλλά τα κέρδη από τους φόρους είναι περισσότερα από τα πρόστιμα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα