Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 675
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Φιλε μου, στο ακριβώς προηγούμενο post, ανέφερες 

Και είχες ξαναπείς κάτι παρόμοιο. Δεν ανέφερες ούτε το ρήμα render, ούτε editing, ούτε κάτι τέτοιο. Όταν λέμε ότι κάποιος "παίζει" στον υπολογιστή, σημαίνει είτε παίζει παιχνίδια είτε παίζει το πουλ....ι του. Διάλεξε :P

Eχεις δικιο, δικο μου λαθος, θεωρησα οτι ολοι ειναι το ιδιο κοφτεροι με μενα οποτε θα καταλαβαιναν οτι προφανως δεν εννοω με το ενα χερι να ζωγραφιζεις και το αλλο να παιζεις.

Δημοσ.

Λογικά αυτοί είναι, εκτός αν βγάλουν 8/16 στην μεγάλη πλατφόρμα.

Θα βγάλουν. 1900X το όνομα. Ίσως χωρίς το X.

Δημοσ.

Μεγάλη πλατφόρμα ποια εννοείτε την x399; γιατί αν είναι έτσι, δηλαδή αν βγει 1900x με τα λεγόμενα του sheogorath θα βγάλουν και ryzen 9.γιατι είπε ότι αν βγάλουν 8πυρηνο με 16 νήματα στην μεγάλη πλατφόρμα τότε θα βγάλουν ryzen 9.

Δημοσ.

Καλά μην το δένεις και κόμπο, εικασίες κάνω. Απλα να δουλεύει μόνο το ένα die από τα τέσσερα, το θεωρώ χαζό και σπατάλη. Πιο πιθανό να δούμε 24/48 ή και ακομα 32/64 (με τι ψύξη; )

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή αυτό που διάβασα έχουν άλλα ονόματα.... Υπάρχουν και βίντεο στο YouTube με αυτούς.

Υπάρχει περίπτωση να βγούνε και άλλοι threadreeper και τα ονόματα που διαβάζω να γίνουν πραγματικότητα;... Χαχαχα

Δημοσ.

Καλά μην το δένεις και κόμπο, εικασίες κάνω. Απλα να δουλεύει μόνο το ένα die από τα τέσσερα, το θεωρώ χαζό και σπατάλη. Πιο πιθανό να δούμε 24/48 ή και ακομα 32/64 (με τι ψύξη; )

Όχι και τα 2 θα δουλεύουν με συμμετρικό κόψιμο για 8core.

Έτσι θα έχεις περισσότερη cache, quad channel, ίσως καλύτερη θερμική συμπεριφορά - υψηλότερα ρολόγια.

Δημοσ.

Όχι και τα 2 θα δουλεύουν με συμμετρικό κόψιμο για 8core.

Έτσι θα έχεις περισσότερη cache, quad channel, ίσως καλύτερη θερμική συμπεριφορά - υψηλότερα ρολόγια.

Αν δουλεύουν και τα δυο με συμμετρικό κόψιμο δεν θα έχεις τα προβλήματα των μικρών r3 με την ταχύτητα της cache μεταξύ dies?

Ναι εγώ βλέπω το συμμετρικό ως πιο λογικο από άποψη yields, αλλά τραγικό για τις ταχύτητες επικοινωνίας μεταξύ δυο τσιπ.

Άσε που θυμίζει την πατάτα των 4/4 και 4/8 της ιντελ στο 2066.

Άποψη μου πάντα.

• Like 1
Δημοσ.

Αν δουλεύουν και τα δυο με συμμετρικό κόψιμο δεν θα έχεις τα προβλήματα των μικρών r3 με την ταχύτητα της cache μεταξύ dies?

Ναι εγώ βλέπω το συμμετρικό ως πιο λογικο από άποψη yields, αλλά τραγικό για τις ταχύτητες επικοινωνίας μεταξύ δυο τσιπ.

Άσε που θυμίζει την πατάτα των 4/4 και 4/8 της ιντελ στο 2066.

Άποψη μου πάντα.

Δεν νομίζω να έχει θέμα με τα 4+4 γιατί και στους R7 4+4 είναι που απλά βρίσκονται στο ίδιο chip. Και πιστεύω πως είναι απαραίτητο κιόλας μιας και από τα 2 κολλημένα soc θα πρέπει να βγουν.

1) quad channel που είναι στην ουσία 2x dual channel ένα από κάθε chip.

2) 64pci-e lanes που κάθε soc δίνει 32 lanes από μόνο του.

O μεγάλος ripper πάντως έδειξε να μην έχει θέμα με το MCM .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...