Fp84 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Παιδια ξεκολλάτε με τα παιχνίδια ,υπάρχουν αρκετή που χρειάζονται τέτοια μηχανήματα για την δουλειά τους , είτε είναι cad είτε είναι video editing κτλπ..... ΔΕΝ είναι ολα τα cpu για παιχνίδια ,όχι πως δεν θα μπορείς να παίξεις Αλλά απευθύνεται σε άλλο αγοραστικό κοινό τέλος . 1
Lecter D Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Ποιος μεσος χρηστης ρε αρλουμπολογε? Γιατι ο μεσος χρηστης θα τον αγορασει δηλαδη? Καλα οτι ναναι. ΠΕΙΤΕ ρε μια φορα στη ζωη σας "ναι εχεις δικιο, ελεγα αρλουμπες" και αφηστε τις κωλοτουμπες. Πως πηγε ξαφνικα η συζητηση στον μεσο χρηστη ενω το προηγουμενο σου ποστ αφορουσε οσους θα το αγορασουν μονο? Κατσε να κανω quote τι εγραψες, γιατι θα μας τρελανεις εσυ "Εσείς που καίγεστε να αγοράσετε 16πύρηνους και καινούργιες μητρικές, σε τί ακριβώς σας χρειάζονται" Αυτα εγραψες. Ο μεσος χρηστης τωρα που κολλαγε? Η απλα εφαγες σφαλιαρα λογικης και ειπες να κανεις τριπλη πιρουετα να γλυτωσεις την συντριβη? Και δεν χρειαζεται να τα τρεχει ταυτοχρονα. Και το καθενα του μονο του να το τρεχει ειναι 3-4 φορες πανω απτο δικο σου. Εσυ σαν μηχανικος τα κανεις ξεχωριστα γιατι λογω του επεξεργαστη σου δεν μπορεις να τα κανεις ταυτοχρονα. Αν μπορουσες, γιατι να μην τα κανεις? Γίνεσαι επιθετικός και προσβλητικός χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος. Με αυτόν τον τρόπο όχι απλά δεν βρίσκεις λύση αλλά χάνεις και το δίκιο σου. 6
Fulgore Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Εχω μια απορία. Εσείς που καίγεστε να αγοράσετε 16πύρηνους και καινούργιες μητρικές, σε τί ακριβώς σας χρειάζονται; Για να τρέχετε benchmarks? Απλά ρωτάω γιατί εγώ με έναν 6700Κ των 4 μόλις πυρήνων και μια 1080ti ειλικρινά δεν μπορώ να βρώ κάτι που να χρειάζεται περισσότερη υπολογιστική δύναμη, και τρέχω Autocad/Corel λόγω δουλειάς, κάνω transcode σε τεράστια αρχεία απο bluray discs και παίζω Witcher 3, Battlefield, Arma με ολα στο ultra, χωρίς το παραμικρό κόλλημα.απο οσους συμμετεχουν στο παρον θεμα ζητημα να αγορασει ενας τον 16 πυρηνο. 1
strawman Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Γίνεσαι επιθετικός και προσβλητικός χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος. Με αυτόν τον τρόπο όχι απλά δεν βρίσκεις λύση αλλά χάνεις και το δίκιο σου. Aρα εχω δικιο. Αυτο εχει σημασια. Δεν χρειαζεται να το βρω κιολας. Απλα τις τελευταιες μερες εχει κουρασει, ειναι 2-3 ατομα πετανε μια αρλουμπα, τους λες οτι ειπανε αρλουμπα και μετα κανουν τριπλη πιρουετα και αλλαζουν το θεμα για να μη παραδεχτουν οτι ειπανε αρλουμπα. Εχει κουρασει λιγο. PS1. Δεστονα, σου κανε και like παναθεμα τον.
fragma Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Aρα εχω δικιο. Αυτο εχει σημασια. Δεν χρειαζεται να το βρω κιολας. Απλα τις τελευταιες μερες εχει κουρασει, ειναι 2-3 ατομα πετανε μια αρλουμπα, τους λες οτι ειπανε αρλουμπα και μετα κανουν τριπλη πιρουετα και αλλαζουν το θεμα για να μη παραδεχτουν οτι ειπανε αρλουμπα. Εχει κουρασει λιγο. PS1. Δεστονα, σου κανε και like παναθεμα τον. Σε συμβουλεύω , εντελώς φιλικά, να μην βγάζεις τα ψυχολογικά σου προβλήματα στο φόρουμ. Αν νομίζεις ότι χρειάζεσαι βοήθεια, υπάρχουν και ειδικοί. Εγω απλά διατύπωσα μια ερώτηση , χωρίς καμία διάθεση αντιπαράθεσης, και εσύ χωρίς καν να εχεις καταλάβει αυτό που ρώτησα (δεν σύγκρινα επεξεργαστες, αλλά απαιτήσεις) άρχισες να με βρίζεις και να με προσβάλλεις χωρίς λόγο. Βλέπεις ότι απαξιώ να πέσω σε αυτό το επίπεδο, και βλέπεις ότι σου κάνουν παρατήρηση και άλλοι για την απαράδεκτη συμπεριφορά σου. Σταμάτα να γελοιοποιείσαι επιτέλους. 3
Sheogorath Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Aρα εχω δικιο. Αυτο εχει σημασια. Δεν χρειαζεται να το βρω κιολας. Απλα τις τελευταιες μερες εχει κουρασει, ειναι 2-3 ατομα πετανε μια αρλουμπα, τους λες οτι ειπανε αρλουμπα και μετα κανουν τριπλη πιρουετα και αλλαζουν το θεμα για να μη παραδεχτουν οτι ειπανε αρλουμπα. Εχει κουρασει λιγο. PS1. Δεστονα, σου κανε και like παναθεμα τον. Όχι, σοβαρά, είσαι λάθος εδώ πέρα. Πραγματική απορία είναι, την οποία θα έθετα και εγώ. Μην γίνεσαι επιθετικός τόσο απλά. 5
strawman Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Όχι, σοβαρά, είσαι λάθος εδώ πέρα. Πραγματική απορία είναι, την οποία θα έθετα και εγώ. Μην γίνεσαι επιθετικός τόσο απλά. Στην οποια πραγματικη απορια απαντησα. Στα καπακια, αντι να πει "οκ", μου τα φερνει τουμπα. Για να δουμε τι εγραψε στην 1η του ερωτηση την οποια και απαντησα Εσείς που καίγεστε να αγοράσετε 16πύρηνους και καινούργιες μητρικές, σε τί ακριβώς σας χρειάζονται; Για να τρέχετε benchmarks? Του απανταω ακριβως πανω σε αυτο. Αντι να πει, ο ναι, εχεις δικιο, για να δουμε τι εκανε αμεσως μετα Δηλαδή θέλεις να μου πεις ότι ο μέσος Έλληνας χρήστης κάνει rendering σε 3D objects την ίδια στιγμή που κάνει transcode σε αρχεία και παράλληλα παίζει και ένα βαρύ game... Ξαφνικα πηγαμε στον μεσο Ελληνα. Σορρυ, αυτο ειναι υποκρισια, και δυστηχως δεν την μπορω. Προσβαλει την νοημοσυνη μου.
Sheogorath Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Τόσες φορές που άλλαξαν τον αλγόριθμο για τα νούμερα, πλέον δεν μου λέει κάτι. Κάποτε πχ της υπογραφής έβγαζε 1600 και 3700 αν θυμαμαι καλά το multy. Πλέον τα ρίξαν στο 1/6 υποθέτω; Strawman, εύλογη απορία θα έλεγα. Οι μισοί στο φόρουμ το παίζουν developers και δεν ξερω τι, ενώ καίγονται στα παιχνίδια στο background. Παλαβό μου φαίνεται. Εγώ αν έχω κάτι τοοοσο βαρύ ή το φορτώνω gpu ή στον σέρβερ του πανεπιστημίου ή νοικιάζω cloud. Στην τελική άστο το βράδυ, να δουλεύει. Εξαλλου άμα παίζεις, πάλι σημασία δεν του δίνεις, background είναι. Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι ο φίλος πολύ σωστά είπε ότι είναι για πολυυυυ συγκεκριμένο κοινό αυτή η σειρά. Δεν μου άρεσε που τον πιάσατε από το μούτρα, για αυτό το έγραψα. Κατά τα αλλά, γνώμη του καθενός είναι, απλα είπα να πω και την δίκη μου. Κάτι άσχετο με αυτά αλλά σχετικό με το thread. Η αρχιτεκτονική των ryzen έχει πρόβλημα συμβατότητας με μερικά προγράμματα πχ android studio σε περιβάλλοντα windows? Είναι κρίμα αν είναι αλήθεια κάτι τέτοιο, και το βρίσκω dealbreaker προσωπικά. 5
Spartan117 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Τόσες φορές που άλλαξαν τον αλγόριθμο για τα νούμερα, πλέον δεν μου λέει κάτι. Βασικά το πιο σημαντικό και στα δυο bench είναι το ratio, 16 cores και 16 threads μεταφράζονται σε 20-21 "cores" θεωρητικό perf. 1
blackm76 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 (Τελωνείο πάντα πλήρωνες (θεωρητικά). Απλώς τώρα θα γίνεται καλύτερος έλεγχος) Αυτό σημαίνει ότι θα πληρώνει όλος ο κόσμος τσάμπα παραπάνω λεφτά.... Με λίγα λόγια πάνω κάτω τα ίδια λεφτά θα βγαίνουν... Οτιδήποτε αγοράζεις. Για το Android studio που είπε παραπάνω ο φίλος δε θέλω να το πιστέψω και δε νομίζω να συμβαίνει... Αν γνωρίζει κάποιος κάτι ας μας πει.
jmirko15 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 (Τελωνείο πάντα πλήρωνες (θεωρητικά). Απλώς τώρα θα γίνεται καλύτερος έλεγχος) Αυτό σημαίνει ότι θα πληρώνει όλος ο κόσμος τσάμπα παραπάνω λεφτά.... Με λίγα λόγια πάνω κάτω τα ίδια λεφτά θα βγαίνουν... Οτιδήποτε αγοράζεις. Καλά μην τρελαθούμε όμως κιόλας. Υπάρχει λόγος που πρέπει να πληρώσεις τελωνείο..
cpttony Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 [...] Κάτι άσχετο με αυτά αλλά σχετικό με το thread. Η αρχιτεκτονική των ryzen έχει πρόβλημα συμβατότητας με μερικά προγράμματα πχ android studio σε περιβάλλοντα windows? Είναι κρίμα αν είναι αλήθεια κάτι τέτοιο, και το βρίσκω dealbreaker προσωπικά. Το Android Studio σε Windows δεν υποστηρίζει σωστά τα AMD-V / SVM extensions είτε Ryzen ή FX. Σε Linux δεν υπάρχει πρόβλημα. Dual boot εν ανάγκη. 2
Sheogorath Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Το Android Studio σε Windows δεν υποστηρίζει σωστά τα AMD-V / SVM extensions είτε Ryzen ή FX. Σε Linux δεν υπάρχει πρόβλημα. Dual boot εν ανάγκη. To πρόβλημα περιορίζεται μόνο σε αυτό το πρόγραμμα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα