akoinonitos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Όλα διαλεγμένες είναι ... Εννοουσα τον δικο μου 1700 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darkphantomggr Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 To αυγό είναι Αμερική...δεν παραδίδει Ευρώπη/Ελλάδα Η τιμή που βλέπεις, επίσης, είναι πιθανότατα χωρίς ΦΠΑ (διαφορετικός σε κάθε πολιτεία, οι τιμές στα ηλ. καταστήματα είναι χωρίς -συνήθως- και εφαρμόζεται στη συνέχεια). Τέλος, υπολόγισε και έναν ωραιότατο φόρο εισαγωγής/τελωνείο. Για εξωτερικό, πιο ορθολογικά από Ελλάδα εννοείται, δες καλύτερα εδώ: https://geizhals.eu/asrock-x399-taichi-90-mxb5r0-a0uayz-a1664939.html Υπολόγισε +20-30€ μεταφορικά. το pcpart στελνει σε επιλεγμενες χωρες της ευρωπης..αμα καποιος εχει καποιον γνωστο σε αυτες θα του βγει πολυ πιο φτηνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blackm76 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Pcpart εννοείς αυτό φίλε μου; https://pcpartpicker.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
narta Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Κοιτανε να γδαρουν λογικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cmvrgr Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 O 1950x 16core και η μητρική της ashrock στην Γερμανία η την Γαλλία κοστίζουν 1395€ (1027€ + 368€) με τον ΦΠΑ στην Ελλάδα τα ίδια ακριβώς απλά 1650€ (1199 € + 451€) δηλαδή 255 € καπέλο. Ομοίως μνημη, ssd και κάρτα γραφικών μπορούν να βρεθούν σε διαφορά τιμής αντίστοιχη. Πείτε μου για ποιο λόγο να πληρώσει κάποιος 20 με 25% παραπάνω για να τα αγοράσει από Ελλάδα όταν έχουν όλα εγγύηση ευρωπαϊκή και με 20€ κούριερ έρχονται όλα από εκεί. Απλά ως ενημέρωση .... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Πολυ απλα δεν αγοραζεις απο Ελλαδα τουλαχιστον day one. Επισης ελεος spam αρες το παραπανω σχολιο σε ποσα θεματα.... http://www.insomnia.gr/topic/651009-η-amd-ανακοίνωσε-το-lineup-των-επεξεργαστών-ryzen-threadripper-και-τη-δι/page-3#entry55897574 http://www.insomnia.gr/topic/650970-αυτή-είναι-η-“retail-συσκευασία”-των-επεξεργαστών-amd-ryzen/page-2#entry55897571 http://www.insomnia.gr/topic/650918-o-amd-ryzen-threadripper-“χωρίς-καπάκι”-είναι…-epyc/page-3? http://www.insomnia.gr/topic/647710-αποκαλύφθηκαν-τα-μοντέλα-της-σειράς-επεξεργασ/page-5#entry55897569 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Χρήστος15 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Απλά ως ενημέρωση .... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aOUaS88 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Μπορει να παιρνει ποσοστα γι αυτο το κανει κ copy paste... Mυστικος Detective o Fulgore δν του ξεφευγει τπτ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blackm76 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Ναι αλλά παιδιά αγοράζοντας από εξωτερικο πλέον πληρώνεις και τελωνείο. Οπότε πάνω κάτω τα ίδια θα βγουν. Για να μην παρεξηγηθώ... Εγώ είμαι πολύ fun της αγοράς από το εξωτερικό.... Η Κίνα έχει γίνει δεύτερο σπίτι μου χαχαχα αλλά τον τελευταίο καιρό με αυτά που ακούω και διαβάζω ε λίγο κρατιέμαι γιατί άλλο να αγοράζεις ψιλολογια και άλλο μια μητρική 300 ευρώ παράδειγμα. Αυτοί εδώ Ελλάδα χρεώνουν το τελωνείο με τιμες Ελλάδας. Οπότε ο φόρος είναι αρκετός . τώρα θα μου πείτε πάρε από Ευρώπη να μην πληρώσεις τελωνείο αλλά Από Ευρώπη δεν έχει μεγάλη διαφορά σε τιμές με Ελλάδα. Ακόμα Και Ρουμανία που έβαλα ένα φίλο να δει οι τιμές είναι πάνω κάτω οι ίδιες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmirko15 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Ναι αλλά παιδιά αγοράζοντας από εξωτερικο πλέον πληρώνεις και τελωνείο. Οπότε πάνω κάτω τα ίδια θα βγουν. Για να μην παρεξηγηθώ... Εγώ είμαι πολύ fun fan της αγοράς από το εξωτερικό.... Η Κίνα έχει γίνει δεύτερο σπίτι μου χαχαχα αλλά τον τελευταίο καιρό με αυτά που ακούω και διαβάζω ε λίγο κρατιέμαι γιατί άλλο να αγοράζεις ψιλολογια και άλλο μια μητρική 300 ευρώ παράδειγμα. Αυτοί εδώ Ελλάδα χρεώνουν το τελωνείο με τιμες Ελλάδας. Οπότε ο φόρος είναι αρκετός . τώρα θα μου πείτε πάρε από Ευρώπη να μην πληρώσεις τελωνείο αλλά Από Ευρώπη δεν έχει μεγάλη διαφορά σε τιμές με Ελλάδα. Ακόμα Και Ρουμανία που έβαλα ένα φίλο να δει οι τιμές είναι πάνω κάτω οι ίδιες. Τελωνείο πάντα πλήρωνες (θεωρητικά). Απλώς τώρα θα γίνεται καλύτερος έλεγχος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fragma Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Εχω μια απορία. Εσείς που καίγεστε να αγοράσετε 16πύρηνους και καινούργιες μητρικές, σε τί ακριβώς σας χρειάζονται; Για να τρέχετε benchmarks? Απλά ρωτάω γιατί εγώ με έναν 6700Κ των 4 μόλις πυρήνων και μια 1080ti ειλικρινά δεν μπορώ να βρώ κάτι που να χρειάζεται περισσότερη υπολογιστική δύναμη, και τρέχω Autocad/Corel λόγω δουλειάς, κάνω transcode σε τεράστια αρχεία απο bluray discs και παίζω Witcher 3, Battlefield, Arma με ολα στο ultra, χωρίς το παραμικρό κόλλημα. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Απλά ρωτάω γιατί εγώ με έναν 6700Κ των 4 μόλις πυρήνων και μια 1080ti ειλικρινά δεν μπορώ να βρώ κάτι που να χρειάζεται περισσότερη υπολογιστική δύναμη, και τρέχω Autocad/Corel λόγω δουλειάς, κάνω transcode σε τεράστια αρχεία απο bluray discs και παίζω Witcher 3, Battlefield, Arma με ολα στο ultra, χωρίς το παραμικρό κόλλημα. To να τρεχεις autocad πιο γρηγορα χρειαζεται υπολογιστικη δυναμη. Το να το τρεχεις μαλιστα την ωρα που παιζεις witcher 3 / battlefield και Arma με ολα στο ultra επισης χρειαζεται υπολογιστικη δυναμη. Kατι που ο ταπεινος σου 6700k δεν μπορει να κανει. Και να πω οτι μου συγκρινες τον threadripper με καναν Ryzen 7 παει στο καλο. Πας και μου τον συγκρινεις με τον 6700 (!!!) που ειναι 300-400% πιο αργος σε multithread workloads και αναρωτιεσαι τι να τον κανει κανεις.. Παντως και γω με εναν pentium 4 του μολίς η πυρηνα και μια radeon 9700 pro δεν μπορω να βρω κατι που να χρειαζεται περισσοτερη υπολογιστικη δυναμη. Τι τον πηρε τον 6700k και την 1080ti, για να τρεχεις benchmarks? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fragma Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 To να τρεχεις autocad πιο γρηγορα χρειαζεται υπολογιστικη δυναμη. Το να το τρεχεις μαλιστα την ωρα που παιζεις witcher 3 / battlefield και Arma με ολα στο ultra επισης χρειαζεται υπολογιστικη δυναμη. Kατι που ο ταπεινος σου 6700k δεν μπορει να κανει. Και να πω οτι μου συγκρινες τον threadripper με καναν Ryzen 7 παει στο καλο. Πας και μου τον συγκρινεις με τον 6700 (!!!) που ειναι 300-400% πιο αργος σε multithread workloads και αναρωτιεσαι τι να τον κανει κανεις.. Παντως και γω με εναν pentium 4 του μολίς η πυρηνα και μια radeon 9700 pro δεν μπορω να βρω κατι που να χρειαζεται περισσοτερη υπολογιστικη δυναμη. Τι τον πηρε τον 6700k και την 1080ti, για να τρεχεις benchmarks? Ο,τινάναι... Δεν έκανα σύγκριση επεξεργαστών, αλλά απαιτήσεων. Δηλαδή θέλεις να μου πεις ότι ο μέσος Έλληνας χρήστης κάνει rendering σε 3D objects την ίδια στιγμή που κάνει transcode σε αρχεία και παράλληλα παίζει και ένα βαρύ game... OK...... Δεν ήξερα ότι υπήρχαν τόσοι επαγγελματίες που συνδυάζουν δουλειά με gaming..... Εγω τουλάχιστον, ως μηχανικός, τα κάνω ξεχωριστά, και θα ήθελα πολύ να γνωρίσω κάποιον συνάδελφο που τα κάνει παράλληλα για να μου εξηγήσει πως τα καταφέρνει... 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) Ο,τινάναι... Δεν έκανα σύγκριση επεξεργαστών, αλλά απαιτήσεων. Δηλαδή θέλεις να μου πεις ότι ο μέσος Έλληνας χρήστης κάνει rendering σε 3D objects την ίδια στιγμή που κάνει transcode σε αρχεία και παράλληλα παίζει και ένα βαρύ game... OK...... Δεν ήξερα ότι υπήρχαν τόσοι επαγγελματίες που συνδυάζουν δουλειά με gaming..... Εγω τουλάχιστον, ως μηχανικός, τα κάνω ξεχωριστά, και θα ήθελα πολύ να γνωρίσω κάποιον συνάδελφο που τα κάνει παράλληλα για να μου εξηγήσει πως τα καταφέρνει... Γιατι ο μεσος χρηστης θα τον αγορασει δηλαδη? Καλα οτι ναναι. ΠΕΙΤΕ ρε μια φορα στη ζωη σας "ναι εχεις δικιο, ελεγα αρλουμπες" και αφηστε τις κωλοτουμπες. Πως πηγε ξαφνικα η συζητηση στον μεσο χρηστη ενω το προηγουμενο σου ποστ αφορουσε οσους θα το αγορασουν μονο? Κατσε να κανω quote τι εγραψες, γιατι θα μας τρελανεις εσυ "Εσείς που καίγεστε να αγοράσετε 16πύρηνους και καινούργιες μητρικές, σε τί ακριβώς σας χρειάζονται" Αυτα εγραψες. Ο μεσος χρηστης τωρα που κολλαγε? Η απλα εφαγες σφαλιαρα λογικης και ειπες να κανεις τριπλη πιρουετα να γλυτωσεις την συντριβη? Και δεν χρειαζεται να τα τρεχει ταυτοχρονα. Και το καθενα του μονο του να το τρεχει ειναι 3-4 φορες πανω απτο δικο σου. Εσυ σαν μηχανικος τα κανεις ξεχωριστα γιατι λογω του επεξεργαστη σου δεν μπορεις να τα κανεις ταυτοχρονα. Αν μπορουσες, γιατι να μην τα κανεις? Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2017 από SPANK Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kogos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Πάντως, σε autocad ο 6700k θα τα πάει πολύ καλύτερα από τους tr, όπως ρα πάει και καλύτερα από τους r7. Δεν έχω προσωπική εμπειρία από 6700k, αλλά από 7700k. Γενικά, το autocad είναι φαν των ρολογιών και όχι των πυρήνων. Το transcoding τώρα, άλλο θέμα. Όπως κι αν έχει, η αγορά ενός tr είναι για λίγους και συνειδητοποιημένους που θα τους πάρουν για συγκεκριμένους λόγους 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα