pdiomidis Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Θα το σκεφτω για apple care και αργοτερα μιας και δεν χρειαζεται απο την πρωτη μερα της αγορας να εχω και το care. Οποτε λιγο αργοτερα βλεπουμε, ευχαριστω για τις απαντησεις ομως. Αρχικα βεβαια δεν εχω καταφερει να κανω register το mac μιας και οταν με παει στην σελιδα να βαλω το serial number και την ημερομηνια αγορας, οταν τα βαζω μου λεει οτι δεν ειναι δυνατη η εγγραφη τωρα και προσπαθηστε αργοτερα. Αυτο γινεται απο το πρωι.
greg4 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Δεν ειναι υποχρεωτικο, για αυτο ακριβως και η apple(και πολλες αλλες εταιρειες) δινει επισημα 1 χρονο εγγυηση. Αυτο που ειναι υποχρεωτικο ειναι τα δικαιωματα για 2 χρονια των καταναλωτων εναντι του πωλητη για ελαττωματα που υπηρχαν κατα την παραδοση, απλα η infoquest δεν απαιτει να αποδειξεις οτι το ελαττωμα υπηρχε κατα την παραδοση, οποτε με ειδικο αιτημα που κανει προς την apple, τα επισκευαζει και στον 2ο χρονο παρολο που η εγγυηση ειναι 1 ετους. Η διαφορα μεταξυ τιμολογιου και αποδειξης υπαρχει γιατι στηριζεται στην οδηγια της ΕΕ που αφορα τους καταναλωτες(=αποδειξη). Πχ και το mediamarkt κανει αυτην την διαφοροποιηση: https://www.mediamarkt.gr/el/product/_asus-vivobook-x541uj-dm353t-intel-core-i3-6006u-8gb-256gb-ssd-geforce-920m-2gb-black-1198347.html?rbtc=ema%7Ccn%7C2017_07_13_singleproduct_sale_1198347%7Claptop%7Cp%7Csale%7C&sc_src=email_1843443&sc_lid=115714015&sc_uid=hbWh17wj02&sc_llid=16080&sc_customer=#_CF_84_CE_B5_CF_87_CE_BD_CE_B9_CE_BA_CE_AC-_CF_87_CE_B1_CF_81_CE_B1_CE_BA_CF_84_CE_B7_CF_81_CE_B9_CF_83_CF_84_CE_B9_CE_BA_CE_AC Καλημέρα, Μίλησα με τον συνήγορο του καταναλωτή και μου είπαν πως έχουν συναντήσει πολλές περιπτώσεις με τιμολόγιο + apple και δεν ισχύει αυτό που λέει η infoquest. Σε περίπτωση που υπάρχει πρόβλημα να επικοινωνήσω μαζί τους και θα προχωρήσει. Απλά θέλει λίγο μανούρα παραπάνω... Επίσης ξέρει κανείς αν αλλάξεις ssd αν χάνετε η εγγύηση ή όχι;
polteris Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Καλημέρα, Μίλησα με τον συνήγορο του καταναλωτή και μου είπαν πως έχουν συναντήσει πολλές περιπτώσεις με τιμολόγιο + apple και δεν ισχύει αυτό που λέει η infoquest. Σε περίπτωση που υπάρχει πρόβλημα να επικοινωνήσω μαζί τους και θα προχωρήσει. Απλά θέλει λίγο μανούρα παραπάνω... Επίσης ξέρει κανείς αν αλλάξεις ssd αν χάνετε η εγγύηση ή όχι; Αν αλλάξεις ssd ΔΕΝ θα έχεις πλέον εγγύηση 1
pdiomidis Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Απιστευτα πραγματα, μετα απο επικοινωνια στο online chat με την apple ειδαμε οτι το συγκεκριμενο λαπτοπ που αγορασα χθες με ημερομηνια αποδειξης 19/7 εχει ληξει το support των 3 μηνων και η εγγυηση του ενος χρονου ληγει 18 Ιανουαριου και οχι 18 ιουλιου!! Τωρα ειμαι απο το πρωι στο τηλεφωνο να δω τι θα μου πει η apple εδω ελλαδα και πως να κινηθω.
haHa Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Απιστευτα πραγματα, μετα απο επικοινωνια στο online chat με την apple ειδαμε οτι το συγκεκριμενο λαπτοπ που αγορασα χθες με ημερομηνια αποδειξης 19/7 εχει ληξει το support των 3 μηνων και η εγγυηση του ενος χρονου ληγει 18 Ιανουαριου και οχι 18 ιουλιου!! Τωρα ειμαι απο το πρωι στο τηλεφωνο να δω τι θα μου πει η apple εδω ελλαδα και πως να κινηθω. Μην σε αγχωνει , δεν ειναι τιποτα. Με την αποδειξη που εχεις θα μπουν στο συστημα και θα αλλαξουν το τελος της εγγυησης ενος χρονου σε 18 Ιουλιου.
pdiomidis Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Πλαίσιο αγοράστηκε. Απλά στην αρχή η τυπισα στην apple μου έλεγε κάτι περίεργες διαδικασίες με άφησε σε αναμονή και τελικά το έφτιαξε. Όποτε φαίνεται οτι αγοράστηκε 19 Ιουλίου! Όλα μια χαρά λοιπόν. Επίσης ρώτησα αυτό για την εγγύηση, είναι ένας χρόνος τυπικά. Όμως επειδή στην Ελλάδα κι γενικά στην Ευρώπη η νομοθεσία για τον καταναλωτή προβλέπει 2 μπορώ να κινηθώ νομικά σύμφωνα προς την εταιρεία που το αγόρασα και να ζητήσω αντικατάσταση από εκεί και όχι από την apple σε περίπτωση αστοχίας υλικού που δεν φέρω ευθύνη εγώ. 1
kriosgr Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Αυτό που λες ότι δεν το έκανε register (καταχώρηση) και λέει να δοκιμάσεις αργότερα μου το κάνει κι εμένα ένα καινούργιο mac mini. Φυσικά δεν ανησυχώ μιας και το πήρα από επίσημο μεταπωλητή με τιμολόγιο κανονικά. Αν μπορείς ή όποιος μπορεί ας μου στείλει το τηλεφωνικό νούμερο σε μήνυμα που πήρες για αυτή την περίπτωση. Μεγεια το νέο macbook. Πρόσεξε μόνο με τι θα καθαρίζεις την οθόνη του μιας και χαλάει η επίστρωση της αν την καθαρίζεις με υγρό που περιέχει αλκοόλ .
pdiomidis Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Αυτό που λες ότι δεν το έκανε register (καταχώρηση) και λέει να δοκιμάσεις αργότερα μου το κάνει κι εμένα ένα καινούργιο mac mini. Φυσικά δεν ανησυχώ μιας και το πήρα από επίσημο μεταπωλητή με τιμολόγιο κανονικά. Αν μπορείς ή όποιος μπορεί ας μου στείλει το τηλεφωνικό νούμερο σε μήνυμα που πήρες για αυτή την περίπτωση. Μεγεια το νέο macbook. Πρόσεξε μόνο με τι θα καθαρίζεις την οθόνη του μιας και χαλάει η επίστρωση της αν την καθαρίζεις με υγρό που περιέχει αλκοόλ . Το τηλεφωνο ειναι 00 800 44145417 ειναι το επισημο για την apple στην Ελλαδα. Ευχαριστω πολυ ειναι πολυ ωραιο, αν και πρωτη επαφη με το λογισμικο. Και με τι θα πρεπει να την καθαριζω;
toxotis700 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Για καλύτερες τιμές και σε Ευρώπη που κοιτάμε? Παλιά υπήρχε ο electronic King στο ebay, αλλά τώρα μεταφέρθηκε Αμερική. Έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο site εντός Ευρώπης για αγορά mbp 2016-2017 μοντελο?
jorgemeto Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Για καλύτερες τιμές και σε Ευρώπη που κοιτάμε? Παλιά υπήρχε ο electronic King στο ebay, αλλά τώρα μεταφέρθηκε Αμερική. Έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο site εντός Ευρώπης για αγορά mbp 2016-2017 μοντελο? Ξέρεις κάνεις παιδιά μιας και με ενδιαφέρει και εμένα ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα