Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου ήρθε sms από Q

3GB Internet για το κινητό μόνο με 1€! Στείλε 3 στο 12410. Η προσφορά ισχύει μόνο για εσένα.

Δυστυχώς δεν αναφέρει για πόσο διάστημα θα ισχύουν τα 3GB (πχ 15 μέρες, 1 μήνα ή παραπάνω), ούτε αν είναι one off προσφορά ή κάθε μήνα θα ανανεώνεται αυτόματα για Χ μήνες με κόστος 1€ κάθε φορά.

Επίσης το "ισχύει μόνο για εσένα" δεν ξέρω αν είναι αλήθεια ή αν μπορούν και άλλοι να δοκιμάσουν να ενεργοποιήσουν.

Όποιος ενδιαφέρεται ας κάνει μια προσπάθεια και ας μας πει αποτελέσματα.

Στο site της Q πάντως δεν βρήκα άλλες πληροφορίες.

Επειδή έχω ήδη ενεργοποιήσει το πακετάκι με το 1GB ανά μήνα για 8 μήνες με 8€, δεν πολυψήνομαι για αυτή την προσφορά, εκτός και αν πχ τα 3GB κρατάνε για μεγάλο διάστημα πχ 1+ μήνα οπότε με 1€ καλοκαιριάτικο είσαι άρχοντας.

Δημοσ.

Ακριβώς, δεν υπάρχει τέτοια προσφορά ούτε σε μένα. Έτσι κ αλλιώς το δίκτυο της W εδώ στο βορρά είναι ακόμα 3g οπότε αναγκαστικά καταφεύγω στην Cosmote.   :-(  

Δημοσ.

Οπότε αν δεν μπορεί να το αξιοποιήσει κάποιος άλλος και είναι κλειδωμένη προσφορά μόνο για τον παραλήπτη του μηνύματος, παρακαλείται ο Matrixxx να διαγράψει το thread για να μην μπαίνει άσκοπα ο κόσμος και παιδεύεται χωρίς λόγο.

Δημοσ.

Και σε μενα παντως ηρθε μηνυμα με αυτην την προσφορα σημερα.

Δοκίμασες να την ενεργοποιήσεις? Ρωτάω για να δούμε αν σου έρχεται μήνυμα μετά για πόσο διάστημα ισχύει ή αν μπήκες στο account σου στο myQ να δεις λεπτομέρειες.

Δημοσ.

Δοκίμασες να την ενεργοποιήσεις? Ρωτάω για να δούμε αν σου έρχεται μήνυμα μετά για πόσο διάστημα ισχύει ή αν μπήκες στο account σου στο myQ να δεις λεπτομέρειες.

Ζω εξωτερικο και το νουμερο το κραταω μονο για να δεχομαι κλησεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...