Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το έχω στην κατοχή μου,πριν είχα το mi max 1 αξίζει πραγματικά στο τομέα κάμερα μεγάλη διαφορά από το προηγούμενο...και στον ήχο λόγο στερεοφωνικών ηχείων. Η τιμή εδώ ναι ξεφεύγει το πήρα 330 αλλά δυστυχώς εκμεταλλεύονται την κατάσταση... όμως επειδή δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από ποιότητα κατασκευής από τις μεγάλες εταιρείες πραγματικά αξίζει και στα 300 ευρώ αν είχε το λογότυπο της samsung θα έκανε 500 σίγουρα!!

από ελληνικό κατάστημα το αγόρασες ?

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Σαφης υποβαθμιση στο τσιπσετ και για καποιο λογο στα bezels (ισως για να χωρεσουνε τη λιγο πιο μεγαλη μπαταρια), καλυτερα το mi max με κανα 200αρι παρα αυτο.

Δημοσ.
Γιατί δεν βάζουνε τον Fingerprint Sensor στο μπροστινό μέρος στο κάτω Bezel αφού έχει τόσο χώρο;

Γιατι εχει τα κουμπια κατω και αν τα βαλουν μεσα, θα τρωει τσαμπα ιντσε και δε θα εχεις χωρο να δεις μετα :P

Δημοσ.

Sorry κιόλας , αλλά το έχουμε στα χέρια μας αγορασμένο από Gearbest εδώ και ένα μήνα. Κάτι δεν πάει καλάμε το άρθρο. Μάλιστα υπάρχει και ελληνικό Review ηδη. 

Δημοσ.

ολοι εσεις που λετε +100Ε στην Ελλαδα κλπ γιατι δεν ανοιγετε καταστημα να τα πουλατε 230Ε , να κλεισετε ολους αυτους τους "κλεφτες" ?

• Like 3
Δημοσ.

Τι παίζει με το B20 γιατί είμαι λίγο άσχετος σ αυτό? Χωρίς Β20 δεν λειτουργεί με τις ελληνικές εταιρείας κινητής τηλεφωνίας ?

Δημοσ.

Τι παίζει με το B20 γιατί είμαι λίγο άσχετος σ αυτό? Χωρίς Β20 δεν λειτουργεί με τις ελληνικές εταιρείας κινητής τηλεφωνίας ?

Με τη wind εχει θεμα, με cosmote ειναι ok, με βονταφον δε ξερω.

Δημοσ.

ολοι εσεις που λετε +100Ε στην Ελλαδα κλπ γιατι δεν ανοιγετε καταστημα να τα πουλατε 230Ε , να κλεισετε ολους αυτους τους "κλεφτες" ?

μην το κάνετε ειναι παγίδα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...