theseus Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 μιλωντας με το support της MSI σχετικα με το κλειδι των win10 μου ειπαν οτι δεν υπαρχει καποιο κλειδι και οτι μπορω να κανω φορματ πατωντας το F3 και επιλεγοντας την αντιστοιχη επιλογη...το θεμα μου ειναι ομως οτι δεν ξερω ποια να επιλεξω απο τις 1) RESET THIS PC και 2) RESTORE MSI FACTORY SETTINGS...γενικα ειδα οτι μπορω να κανω και μεσω των windows..τελικα ποια ειναι η καλυτερη λυση΄;...αναφερω οτι δε με απασχολει το να σβηστουν τα αρχεια που εχω....το λαπτοπ ειναι το εξης: MSI GL72 6QD Intel® Core i5-6300HQ CPU @ 2.30GHz
Grim Ripper Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Και καθαρό format να κάνεις με usb/dvd δεν θα έχεις θέμα, μόλις μπεις online θα γίνει η ενεργοποίηση αυτόματα. Αν θες κάνε καλύτερα το νούμερο 2, δεν θα περάσεις drivers/κτλ (αν και νομίζω και με τις άλλες επιλογές δεν θα χρειάζεται να ψάχνεις για drivers.
theseus Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Και καθαρό format να κάνεις με usb/dvd δεν θα έχεις θέμα, μόλις μπεις online θα γίνει η ενεργοποίηση αυτόματα. Αν θες κάνε καλύτερα το νούμερο 2, δεν θα περάσεις drivers/κτλ (αν και νομίζω και με τις άλλες επιλογές δεν θα χρειάζεται να ψάχνεις για drivers. ευχαριστω για το χρονο σου...μια ερωτηση.επειδη ειχε γινει Bios update,με το νουμερο 2 που θα κανω θα ξαναγυρισει στο προηγουμενο bios η δεν επηρεαζεται;
Grim Ripper Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Όχι, δεν επηρεάζεται το BIOS. Το πολύ πολύ το ξανακάνεις update.
theseus Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Όχι, δεν επηρεάζεται το BIOS. Το πολύ πολύ το ξανακάνεις update. σε ευχαριστω και παλι 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα