spy94 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Να και το πρωτο κορακι..Αν δεις λιγο ολοι ειπαμε οτι ειναι δυσκολο.Μια προσπαθεια ομως μπορουμε να την κανουμε.Εξαλλου ο ψευτης και ο κλεφτης τον πρωτο χρονο χαιρονται.Επισης ειναι ευκολο να λες οτι δεν γινεται και απαντησεις του στυλ τα ελεγα εγω στην πρωτη στραβη..Να σαι σιγουρος λοιπον οτι δεν θα βαλουμε εσενα συντονιστη αλλα καποιον αλλο πιο ηθικο. 3
stelios18120 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Ρε παιδια ενταξει πραγματικα κλαιν αν ο αλλος κανουμε μια μικροπαραγγελια για εκαστο ατομο κ βγαινει πχ 5€ και μαζεψει απο 50 ατομα και εξαφανιστει Προσωπικα μεγαλο νουμερο και ξεφτυλας αν το κανει,κ αν πιστευει καποιος οτι θα σωθει με 100 και 200 ευρω μπραβο του. Εννοειται οτι δεν θα βαλουμε ατομο τυχαιο και χθεσινο.θα βαλουμε καποιον με καθημερινη παρουσια,με πολλες πολλες αξιολογησεις η αν δεν εχει πολλες αξιολογησεις να εχει "προσωπο" εδω μεσα,να συμμετεχει σε τοπικ με αγορες,να ειναι γνωστης του αντικειμενου γενικα. 2
hara75gr Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Το έχω διαβάσει το θέμα από την αρχή και έχει αρκετά ενδιαφέρον σαν ιδέα. Στην πράξη όμως, αν και θα ήθελα να πετύχει έχει πολλά εμπόδια. Να πω μερικά που μου πέρασαν απ' το μυαλό. 1) οργανωτής-όσο καλός και τίμιος να είναι, αν σε κάποια παραγγελία μαζευτεί κάποιο καλό ποσό(π.χ. Για 100 κινητά), εκεί σίγουρα θα υπάρξει πρόβλημα 2) αγοραστές- αυτοί που κανένας δε θα ξέρει τι ρόλο βαράνε οι περισσότεροι. Δε νομίζω ότι χρειάζεται περισσότερη ανάλυση για το πόσες στραβες θα προκύψουν 3) αναπάντεχα προβλήματα-έξοδα. Αν προκύψει τελωνείο και οι 10% πουν δε θέλω το δέμα, τι γίνεται? Πληρώνουν οι υπόλοιποι 90% όλο το φόρο ή απ' τους καυγάδες τελικά δεν παραλαμβάνει κανένας. Χαμένα-κλεμμένα δέματα αν προκύψουν? Όπως ειπώθηκε και πριν, το insomnia είναι τεράστιο(για τα ελληνικά δεδομένα) φόρουμ, που έχει και τεράστια ποικιλία ανθρώπων, που δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους(για την πλειοψηφία λέω πάντα). Αν βάλεις να συνεργαστούν, οικονομικά, πολλούς και διαφορετικούς άγνωστους μεταξύ τους ανθρώπους...boom(δυστυχώς). Πρέπει να βρείτε δικλίδες ασφαλείας που να διασφαλίζουν όλους τους συμμετέχοντες, γιατί το όλο εγχείρημα είναι τελείως στον αέρα σχεδιασμένο. Με λίγα λόγια, πρέπει πρώτα να βρείτε τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί, και εκεί να γίνει η συζήτηση. Όχι στο τι προϊόν θέλει ο καθένας να παραγγείλει και από που.
stelios18120 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Εγω ειχα πει και πιο πριν Παραγγελια με κινητα η ταμπλετ η γενικα μεγαλης αξιας πραγματα ακρη δεν βγαινει παρα μονο με κουπονι αν δωσει ο κινεζος και δωθει στα ατομα που ενδιαφερονται κ ριξει ο καθενας παραγγελια για τον εαυτο του. Γ μικρα πραγματα βγαινει ακρη, οπως θηκες,κανενα ανταλλακτικο,φορτιστες,powerbank κτλπ 1
hara75gr Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Κι αν κάτσει τελωνείο(που είναι και πολύ πιθανό), που ειδικά σε πράγματα μικρής αξίας, είναι προτιμότερο να μην παραλάβεις, απ' το να πληρώσεις? Πληρώνουν οι υπόλοιποι το τελωνείο όλων και στο τέλος τους βγαίνει ακριβότερο κι από Ελλάδα? Τεσπα, Καλή τύχη αν το επιχειρήσετε
stelios18120 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Κι αν κάτσει τελωνείο(που είναι και πολύ πιθανό), που ειδικά σε πράγματα μικρής αξίας, είναι προτιμότερο να μην παραλάβεις, απ' το να πληρώσεις? Πληρώνουν οι υπόλοιποι το τελωνείο όλων και στο τέλος τους βγαίνει ακριβότερο κι από Ελλάδα? Τεσπα, Καλή τύχη αν το επιχειρήσετε Δεν θα κανουμε παραγελιες μεσω nl post που κατα 99% παιρνανε τελωνειο λογω ολλανδιας. Τεσπα πρεπει να ψαχτει το θεμα το ξερω ειναι δυσκολο αλλα αν κατσουμε μερικα ατομα και τα βαλουμε κατω θα βγει ακρη (ξαναλεω γ πραγματα μικρης αξιας,γ κινητα και ταμπλετ ειναι πολυ δυσκολο μονο με κουπονι εκπτωσης θα γινει δουλεια)
dimoskoutr Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Κύριοι απλό είναι και εύκολο αν δεχτεί κατάστημα να πετύχει και μάλιστα χωρίς να μαζέψει κάποιος το ποσό. Κοιτάμε μόνο ελληνικό κατάστημα και μόνο με κουπόνι προσφοράς... Ας πούμε γίνεται συμφωνία για 30 τάμπλετ, δίνει κωδικό το κατάστημα για 30 παραγγελίες και δίνουμε τον κωδικό σε όσους δήλωσαν ενδιαφέρον με πμ. Με διορία 3-4 μέρες και μόνο αν μαζευτούν και οι 30 παραγγελίες στο κατάστημα γίνεται η παραγγελία από μέρους του καταστήματος με την συμφωνηθεισα τιμή. Πιστεύω γίνεται... 2
zakailiou Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Καλή ιδέα count me in και αναλαμβάνω οποιοδήποτε ρόλο χρειαστεί . Δυστυχώς ο καταναλωτής δεν έχει δύναμη εκτός Group Buy.Για όποτε και εάν τελικά γίνει πράξη η ιδέα, τα προσωπικά μου στοιχεία στην διάθεση σας.
studiokristo Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Ωραία, βάζει κουπόνι το κατάστημα, π.χ. 30 κομμάτια και τελικά αγοράζουν οι 20. Τα υπόλοιπα δέκα; Τι θα κάνει το κατάστημα; Θα τα κρατήσει στοκ;
Vasilis 07 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 5 μέρες αναλώνεστε στο αν θα πετύχει η προσπάθεια κτλ κτλ. Θα μπορούσε κάποιος τώρα που υπάρχει και εκπτωτική περίοδος να κάνει σε μαγαζιά υποθετικές ερωτήσεις για ποσότητες και μείωση τιμών. Προσωπικά είμαι μέσα αν γίνει κίνηση για GTX 1070.
dimoskoutr Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Ωραία, βάζει κουπόνι το κατάστημα, π.χ. 30 κομμάτια και τελικά αγοράζουν οι 20. Τα υπόλοιπα δέκα; Τι θα κάνει το κατάστημα; Θα τα κρατήσει στοκ; Φιλτατε δεν θα κάνει καμία κίνηση το κατάστημα αν δεν μαζευτούν και οι 30, άντε 28-29... Όταν μαζέψει 30 online παραγγελίες στο σύστημα του τότε θα προχωρήσει και το κατάστημα στην παραγγέλλεται του από τον προμηθευτή του... Γίνεται...
Salvation81 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Φιλτατε δεν θα κάνει καμία κίνηση το κατάστημα αν δεν μαζευτούν και οι 30, άντε 28-29... Όταν μαζέψει 30 online παραγγελίες στο σύστημα του τότε θα προχωρήσει και το κατάστημα στην παραγγέλλεται του από τον προμηθευτή του... Γίνεται... Το θεμα δεν ειναι να μαζεψει παραγγελιες, το θεμα ειναι να μαζεψει τα χρηματα....Μπορει να μαζεψει 30 παραγγελιες (που δεν παιζει να ειναι με πιστωτικη πχ ολες η με καταθεση χρηματων) και οι 10 οταν ερθουν με αντικαταβολη να πουν το μετανιωσαμε. Αν καταφερετε και το κανετε με καταθεση χρηματων η πιστωτικη ναι ειναι εφικτο (και παλι βεβαια καποιοι μπορει να κανουν αμφισβητηση συναλλαγης και να εχετε θεμα με το καταστημα μετα).
Aias Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Το θεμα δεν ειναι να μαζεψει παραγγελιες, το θεμα ειναι να μαζεψει τα χρηματα....Μπορει να μαζεψει 30 παραγγελιες (που δεν παιζει να ειναι με πιστωτικη πχ ολες η με καταθεση χρηματων) και οι 10 οταν ερθουν με αντικαταβολη να πουν το μετανιωσαμε. Αν καταφερετε και το κανετε με καταθεση χρηματων η πιστωτικη ναι ειναι εφικτο (και παλι βεβαια καποιοι μπορει να κανουν αμφισβητηση συναλλαγης και να εχετε θεμα με το καταστημα μετα). δεν γινεται
Salvation81 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 δεν γινεται Τι δεν γινεται ; Να κανω εγω καταθεση τα χρηματα και οταν ερθει το προιον να μην το παραλαβω η να το παραλαβω και την επομενη να το παω πισω σφραγισμενο ; Φυσικα και γινεται. Δεν ειπα να πω οτι δεν το πηρα ενω το πηρα, δεν βρισκομαστε στην Ουγκαντα για να περασει κατι τετοιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις