dimoskoutr Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Μπορούμε πάντα να δοκιμάσουμε από ελληνικά καταστήματα πρώτα... Έστω να πάρουμε κάποια προσφορά... Άντε να μαζευτούμε είτε τάμπλετ με windows είτε με android...xiaomi κανείς;;; 1
bill987 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Μπορούμε πάντα να δοκιμάσουμε από ελληνικά καταστήματα πρώτα... Έστω να πάρουμε κάποια προσφορά... Άντε να μαζευτούμε είτε τάμπλετ με windows είτε με android...xiaomi κανείς;;; Ας κάνουμε μια δοκιμή από ένα ελληνικό μαγαζί, πχ για το xiaomi 4X ή το φθηνό 4Α να δούμε τι ψάρια θα πιάσουμε! 2
spy94 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Ας κάνουμε μια δοκιμή από ένα ελληνικό μαγαζί, πχ για το xiaomi 4X ή το φθηνό 4Α να δούμε τι ψάρια θα πιάσουμε! Ωραία,γίναμε 2.Next... 1
spy94 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 xiaomi 4X ή το φθηνό 4Α ? Είμαι μέσα Εγώ ψήνομαι κυρίως για το φθηνό αλλά συζητάω οτιδήποτε εκεί κοντά.
Doc_Chaos_81 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 για ένα από τα https://www.skroutz.gr/s/12177124/Xiaomi-Redmi-Note-4X-Snapdragon-16GB.html https://www.skroutz.gr/s/11893169/Xiaomi-Redmi-Note-4X-MediaTek-64GB.html https://www.skroutz.gr/s/11069307/Xiaomi-Redmi-Note-4X-Snapdragon-32GB.html είμαι και εγώ μέσα σίγουρα για δυο συσκευές (μπορεί και τρίτη) αν μιλάμε για καλή προσφορά
Konstantin77 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Πάντως πρέπει να είστε πολύ χάβανα μερικοί. Είναι ποτέ δυνατόν να δουλέψει? Πραγματικά δεν ξέρω τι σκέφτεστε μερικοί... Ακόμα και να δουλέψη την πρώτη δεύτερη φορά, μετά θα βρεθεί κάποιος που θα μαζέψει τον κουμπαρά και θα φύγει. Και αυτό θα γίνει όταν αξίζει το ποσό, όχι για καμιά θήκη και τέτοια. Ούτε στην αρχή, αλλά μολίς δημιουργηθεί εμπιστοσύνη. Πάτε μετά να λέτε φταίει το ινσόμνια και τέτοια, αφού πάτε γυρεύοντας. Ή θα πληρώνετε μέσω παιπαλ για να μη σας φανε χρήματα. Αν χαθεί δέμα? Αν χαθεί 1 τεμάχιο από την παραγγελία, αν περάσουν μερικά μόνο τελωνείο? Πώς θα τα μοιράσετε? Νομίζω εντάξει, δεν παίζεστε ορισμένοι.
Doc_Chaos_81 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Πάντως πρέπει να είστε πολύ χάβανα μερικοί. Είναι ποτέ δυνατόν να δουλέψει? Πραγματικά δεν ξέρω τι σκέφτεστε μερικοί... Ακόμα και να δουλέψη την πρώτη δεύτερη φορά, μετά θα βρεθεί κάποιος που θα μαζέψει τον κουμπαρά και θα φύγει. Και αυτό θα γίνει όταν αξίζει το ποσό, όχι για καμιά θήκη και τέτοια. Ούτε στην αρχή, αλλά μολίς δημιουργηθεί εμπιστοσύνη. Πάτε μετά να λέτε φταίει το ινσόμνια και τέτοια, αφού πάτε γυρεύοντας. Ή θα πληρώνετε μέσω παιπαλ για να μη σας φανε χρήματα. Αν χαθεί δέμα? Αν χαθεί 1 τεμάχιο από την παραγγελία, αν περάσουν μερικά μόνο τελωνείο? Πώς θα τα μοιράσετε? Νομίζω εντάξει, δεν παίζεστε ορισμένοι. Παρακαλώ να διαβάζετε τα προηγούμενα ποστ πριν απαντήσετε! 2
GeorgeAl92 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Πάντως πρέπει να είστε πολύ χάβανα μερικοί. Είναι ποτέ δυνατόν να δουλέψει? Πραγματικά δεν ξέρω τι σκέφτεστε μερικοί... Ακόμα και να δουλέψη την πρώτη δεύτερη φορά, μετά θα βρεθεί κάποιος που θα μαζέψει τον κουμπαρά και θα φύγει. Και αυτό θα γίνει όταν αξίζει το ποσό, όχι για καμιά θήκη και τέτοια. Ούτε στην αρχή, αλλά μολίς δημιουργηθεί εμπιστοσύνη. Πάτε μετά να λέτε φταίει το ινσόμνια και τέτοια, αφού πάτε γυρεύοντας. Ή θα πληρώνετε μέσω παιπαλ για να μη σας φανε χρήματα. Αν χαθεί δέμα? Αν χαθεί 1 τεμάχιο από την παραγγελία, αν περάσουν μερικά μόνο τελωνείο? Πώς θα τα μοιράσετε? Νομίζω εντάξει, δεν παίζεστε ορισμένοι. Μεγαλύτερα πάντως από εσένα δεν είμαστε. Μάθε να διαβάζεις πριν σχολιάσεις νεοέλληνα. 1
bill987 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Πάντως πρέπει να είστε πολύ χάβανα μερικοί. Είναι ποτέ δυνατόν να δουλέψει? Πραγματικά δεν ξέρω τι σκέφτεστε μερικοί... Ακόμα και να δουλέψη την πρώτη δεύτερη φορά, μετά θα βρεθεί κάποιος που θα μαζέψει τον κουμπαρά και θα φύγει. Και αυτό θα γίνει όταν αξίζει το ποσό, όχι για καμιά θήκη και τέτοια. Ούτε στην αρχή, αλλά μολίς δημιουργηθεί εμπιστοσύνη. Πάτε μετά να λέτε φταίει το ινσόμνια και τέτοια, αφού πάτε γυρεύοντας. Ή θα πληρώνετε μέσω παιπαλ για να μη σας φανε χρήματα. Αν χαθεί δέμα? Αν χαθεί 1 τεμάχιο από την παραγγελία, αν περάσουν μερικά μόνο τελωνείο? Πώς θα τα μοιράσετε? Νομίζω εντάξει, δεν παίζεστε ορισμένοι. Φίλος, όπως είπαν και τα παιδιά πιο πάνω, διάβασε πρώτα το θέμα και μετά κάνε κόσμιο σχολιασμό! 2
Konstantin77 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Μεγαλύτερα πάντως από εσένα δεν είμαστε. Μάθε να διαβάζεις πριν σχολιάσεις νεοέλληνα Σου χαλάσαμε τις δουλειές? Τι να διαβάσω ακριβώς? Ξεπετάχτηκαν όσοι ελπίζουν για κέρδος. Τι να διαβάσω? Πραγματικά έχετε πλάκα ορισμένοι, θα πάτε άπατοι. Ότι όλοι σας προηδοποιούν ότι δε θα δουλέψει? Ότι υπάρχει τελωνείο? Ότι θα πρέπει να τα στέλνετε 1-1? Ότι κάποιοι θα εξαφανίζονται πριν αγοράσουν, αν δεν πληρώσουν από πριν? Ότι κάποιοι θα εξαφανιστούν με τα χρήματα αν πληρώσουν από πριν?
stelios18120 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Καλα οτι να ναι ειστε μερικοι... Δεν μπορω να καταλαβω την αρνητικη σταση που εχετε. 2
bill987 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Σου χαλάσαμε τις δουλειές? Τι να διαβάσω ακριβώς? Ξεπετάχτηκαν όσοι ελπίζουν για κέρδος. Τι να διαβάσω? Πραγματικά έχετε πλάκα ορισμένοι, θα πάτε άπατοι. Ότι όλοι σας προηδοποιούν ότι δε θα δουλέψει? Ότι υπάρχει τελωνείο? Ότι θα πρέπει να τα στέλνετε 1-1? Ότι κάποιοι θα εξαφανίζονται πριν αγοράσουν, αν δεν πληρώσουν από πριν? Ότι κάποιοι θα εξαφανιστούν με τα χρήματα αν πληρώσουν από πριν? Άντε να σου πω τι είπαμε πιο πάνω, αποκλείσαμε το ενδεχόμενο για ομαδική από Κίνα, παρά μόνο με κουπόνι και ατομικά, την δεδομένη στιγμή μιλάμε αγορά από ελληνικό κατάστημα! 1
Konstantin77 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Καλά εγώ τα λέω τώρα και μετά που θα κλαίτε, θα μπαίνω και θα σας τρολάρω. Και είπα, δε θα γίνει την πρώτη φορά, την πρώτη θα χαρείτε.. Άντε να σου πω τι είπαμε πιο πάνω, αποκλείσαμε το ενδεχόμενο για ομαδική από Κίνα, παρά μόνο με κουπόνι και ατομικά, την δεδομένη στιγμή μιλάμε αγορά από ελληνικό κατάστημα! Τη δεδομένη στιγμή... καλά τα λες. Δεν αποκλείσατε τίποτα. Θα δεις χαρές που θα κάνουν μερικοί με τις πρώτες επιτυχίες και θα δεις που θα καταλήξει. Μιλάω γενικότερα, δε μιλάω για ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ! Μήπως να διαβάζετε εσείς καλύτερα? Εγώ πάντως, αν ήθελα να την κάνω, θα την έκανα σωστά. Την πρώτη φορά θα το αναλάμβανα και θα έλεγα ότι πέτυχα τιμή, που θα ήταν μικρότερη από την πραγματική (θα έμπαινα μέσα). Μετά, θα έλεγαν όλοι, τι φοβερός να αναλαμβάνει αυτός και τέτοια. Θα μάζευα την επόμενη φορά 100 παραγγελίες από 100 ευρώ και μην τον είδατε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις