Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τοτε παραγγελιες ανα ενα τεμαχιο ξεχωριστα.

Βασικα ετσι οπως εχουνε γινει δυσκολα ακριβα πραγματα πλεον χωρις να μας τσιμπησουν. ;)

Δημοσ.

Δύσκολο να εφαρμοστεί, ειδικά τώρα που γίνεται χαμός στο τελωνείο και έχουν αυξηθεί οι έλεγχοι. Ακόμη και 1-1 να φεύγουν τα κινητά, κάποιοι μπορεί να κληθούν να πληρώσουν τελωνείο, κάποιοι όχι.

Επίσης υπάρχει και το θέμα των τεκμηρίων και του αφορολόγητου. Θα πληρώσει ο ένας με κάρτα για 20 κινητά και θα φανεί ένα έμβασμα π.χ 2500; 

Εκτός και αν δεχτεί να πάρει 20 χωριστές πληρωμές ο κινέζος, αν και δύσκολο να το κάνει αυτό.

Ισως θα μπορούσε να εφαρμοστεί πιο εύκολα σε ελληνικά καταστήματα.

• Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.

Πριν το ξεκινήσετε δοκιμάστε να πουλήσετε στις αγγελίες του φόρουμ, που θα δείτε σε κάθε πώληση να αναλογούν 5-6 άτομα που συμφωνούν να αγοράσουν και υπαναχωρούν τελευταία στιγμή. Σίγουρα θέλετε να μπείτε σε τέτοιο λούκι δεσμευόμενοι για μαζικές αγορές;

Δημοσ.

Kαι εγώ πιστευω ότι πιο πολυ συμφέρει να γινει τετοια ενεργεια με γνομωνα προσφορές απο ελληνικά μαγαζια. πχ τηλέφωνο στα ταδε 10-20 μαγαζια. ειμαστε ομαδα από το ταδε site και θελουμε προσφορά για αγορά τοσων τεμαχιων.  τι τιμη μπορειτε να μας κανετε;

• Like 2
Δημοσ.

Kαι εγώ πιστευω ότι πιο πολυ συμφέρει να γινει τετοια ενεργεια με γνομωνα προσφορές απο ελληνικά μαγαζια. πχ τηλέφωνο στα ταδε 10-20 μαγαζια. ειμαστε ομαδα από το ταδε site και θελουμε προσφορά για αγορά τοσων τεμαχιων.  τι τιμη μπορειτε να μας κανετε;

Οι αντιπροσωπειες εχουν περιθωριο κερδους, τα καταστηματα οχι και τοσο. Ετσι δεν θα καταφερετε τπτ.

Δημοσ.

Σε είδη εκτός τεχνολογιας, θα καταφέρουν 100% καλες τιμές. Το ξέρω από πρώτο χέρι γτ εχω καταστημα χαρτικων- απορρυπαντικών οποτε σε σχέση με  super market ξερω τι περιθώρια κερδων υπαρχουν αν εχει πετυχει καλή τιμή ο μαγαζατορας.

Δημοσ.

Σε είδη εκτός τεχνολογιας, θα καταφέρουν 100% καλες τιμές. Το ξέρω από πρώτο χέρι γτ εχω καταστημα χαρτικων- απορρυπαντικών οποτε σε σχέση με  super market ξερω τι περιθώρια κερδων υπαρχουν αν εχει πετυχει καλή τιμή ο μαγαζατορας.

Ναι στα εκτος εχεις δικιο, υπαρχει και περιθωριο κερδους 200-300% σε καποια προιοντα. Στα τεχνολογιας μιλαμε για 10-20% στα περισσοτερα ομως και ΑΝ.

• Like 1
Δημοσ.

Σίγουρα θέλετε να μπείτε σε τέτοιο λούκι δεσμευόμενοι για μαζικές αγορές;

Προφανώς και κανείς δε θέλει, πέραν των φιλολογικών συζητήσεων!

Αλλιώς θα έβγαινε κάποιος και θα έλεγε: "Ξεκινάω για το τάδε, όσοι είστε μέσα στείλτε μου να οργανωθούμε"

Δημοσ.

Λοιπόν πως μπορείτε να κάνετε μια πρώτη προσπάθεια.Διαλεγετε ένα προϊόν για το οποίο θα πρέπει να υπάρχει αρκετό ενδιαφέρον.Παιρνει κάποιος σε ένα μαγαζί και λεει θέλω τιμή για 10 για 20 και 40 κομμάτια, ανακοίνωση εδώ και δηλώνουν όσοι θέλουν να το αγοράσουν,μόλις συμπληρωθεί ο αριθμός των αγοραστών συν μερικούς ακόμα για να καλύψεις αυτούς που θα κάνουν πισω,ζητάς από το μαγαζί ένα κωδικό έκπτωσης και προχωράτε στης αγορές

• Like 1
Δημοσ.

Οι αντιπροσωπειες εχουν περιθωριο κερδους, τα καταστηματα οχι και τοσο. Ετσι δεν θα καταφερετε τπτ.

Μπορεί όμως το κατάστημα να επικοινωνήσει με την αντιπροσωπεία και να πάρει καλύτερη τιμή για 30-40 κομμάτια.

Δημοσ.

Παρότι έχει δυσκολιες είμαι και εγώ μέσα.Εξάλλου δεν χρειάζεται την σύμφωνη γνώμη κανενός,απλά όποιος θέλει συμμετέχει.Καλό θα ήταν να μπουν όροι βέβαια(αξιολογήσεις,ημερομηνία εγγραφής,συμμετοχή)

Προσωπικά βλέπω ότι τα άτομα που είναι θετικά στην πρόταση είναι και αξιόπιστα.Εξάλλου όταν μιλάμε σε ένα thread και όχι σε π.μ το πιστόλι το σκέφτεσαι καλύτερα νομίζω  ;) γιατί θα πέσει γερό κράξιμο και δεν θα έχεις γελοίες δικαιολογίες ή να κρυφτείς από κάπου.Μπορουμε να αρχίσουμε από κάτι μικρότερο εξάλλου,δεν χρειάζεται να είναι 100+€ 

• Like 1
Δημοσ.

καποιοι που ξερουν απο χονδικη-λιανικη, να μπουν μπροστα. τα ωφελη μπορει να ειναι πολυ μεγαλα. επισης λογιστικα και νομικα θεματα θελουν διερευνηση, τυπου σωματιου η αγοραστικου συνεταιρισμου... και φυσικα οχι λαμογιες μεταξυ μας....

Δημοσ.

Παρότι έχει δυσκολιες είμαι και εγώ μέσα.Εξάλλου δεν χρειάζεται την σύμφωνη γνώμη κανενός,απλά όποιος θέλει συμμετέχει.Καλό θα ήταν να μπουν όροι βέβαια(αξιολογήσεις,ημερομηνία εγγραφής,συμμετοχή)

Προσωπικά βλέπω ότι τα άτομα που είναι θετικά στην πρόταση είναι και αξιόπιστα.Εξάλλου όταν μιλάμε σε ένα thread και όχι σε π.μ το πιστόλι το σκέφτεσαι καλύτερα νομίζω ;) γιατί θα πέσει γερό κράξιμο και δεν θα έχεις γελοίες δικαιολογίες ή να κρυφτείς από κάπου.Μπορουμε να αρχίσουμε από κάτι μικρότερο εξάλλου,δεν χρειάζεται να είναι 100+€

Εγω εκανα ενα ψιλοdeal με 20 τεμαχια escam QF001 με κινεζο απo alixpress και απο 25 ευρω το τεμαχιο μ τις αφηνε στα 20.5€

Καλη τιμη αλλα δεν βρισκαμε ακρη με την αποστολη

Μ λεει γ να εχει κερδος να μ στειλει και τα 20 τεμαχια σε ενα δεμα, του λεω αδυνατον γτ θα πληρωσουμε τελωνειο πολλα,μετα μου λεει να βαζω 4 τεμαχια ανα δεμα, και γενικα δεν βγαλαμε ακρη. Ειναι δυσκολο και ρισκο σε τετοια αντικειμενα ποσο μαλλον σε κινητα κτλπ

Αντε κανενα deal με θηκες η κατι τετοιο θα ειναι ευκολο να πετυχουμε πιστευω.

Επισκέπτης
Δημοσ.

απο massdrop εχει αγορασει κανεις;αξιζει;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...