web_assasin Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Όποτε μπλέχτηκα, το μετάνιωσα οικτρά. Άλλος δεν θα καταθέσει τα χρήματα στην προθεσμία. Άλλος θα μετανιώσει μετά και δεν θα το θέλει. Άλλος θα πει "θέλω 5 κομμάτια", η τιμή θα κλειστεί με αυτόν μέσα, την τελευταία στιγμή θα κάνει πίσω, ο έμπορος δεν θα κάνει την ίδια προσφορά για λιγότερα κομμάτια, η τιμή θα αυξηθεί 5%, άλλοι θα πουν πως δεν δίνουν παραπάνω και θα φύγουν. η τιμή θα ανέβει και άλλο, άλλοι θα έχουν δώσει ήδη χρήματα και θα τα θέλουν πίσω. Θα βρεθεί ένας που θα πει ότι η τιμή είναι πολύ ακριβή και από αλλού θα τα βρει φτηνότερα σίγουρα. Άλλος θα υποννοήσει πως ο οργανωτής βγάζει χρήματα... Άσε καλύτερα. Να λείπει. εγω αυτο ακριβως εχω στο μυαλο μου,για αυτο περιμενω να δω να ξεκιναει το κολπο και μετα να δω εδω να γινεται..βοσνια.. ΑΚριβως οπως το περιεγραψες ομως..
bill987 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δεν έχουν καμιά σχέση οι ομαδικές παραγγελίες που γίνονται σε αυτοκινητιστικά φόρουμ - clubs, o λόγος είναι ότι σε αυτά γνωριζόμαστε μεταξύ μας, εδώ μέσα, μόνο από το πληκτρολόγιο! Όπως είπαν και πιο πάνω μπορεί να γίνει με την μορφή κουπονιού, δλδ ο καθένας πληρώνει για το δικό του! Αν κάποιοι το προχωρήσετε είμαι μέσα! 3
Salvation81 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δεν έχουν καμιά σχέση οι ομαδικές παραγγελίες που γίνονται σε αυτοκινητιστικά φόρουμ - clubs, o λόγος είναι ότι σε αυτά γνωριζόμαστε μεταξύ μας, εδώ μέσα, μόνο από το πληκτρολόγιο! Όπως είπαν και πιο πάνω μπορεί να γίνει με την μορφή κουπονιού, δλδ ο καθένας πληρώνει για το δικό του! Αν κάποιοι το προχωρήσετε είμαι μέσα! Καποιοι χανετε το νοημα, αν μπορουν σε τετοια club να γινουν παρεξηγησεις και να "φεσωθει" καποιος φανταστειτε τι μπορει να γινει εδω.
paylidis Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δεν έχουν καμιά σχέση οι ομαδικές παραγγελίες που γίνονται σε αυτοκινητιστικά φόρουμ - clubs, o λόγος είναι ότι σε αυτά γνωριζόμαστε μεταξύ μας, εδώ μέσα, μόνο από το πληκτρολόγιο! Όπως είπαν και πιο πάνω μπορεί να γίνει με την μορφή κουπονιού, δλδ ο καθένας πληρώνει για το δικό του! Αν κάποιοι το προχωρήσετε είμαι μέσα! Καποιοι χανετε το νοημα, αν μπορουν σε τετοια club να γινουν παρεξηγησεις και να "φεσωθει" καποιος φανταστειτε τι μπορει να γινει εδω. δυστυχως ακομα και εκει τα εκοψαν (τουλαχιστον σε ενα που ανηκω εγω) γιατι καποιοι ανθρωποι που το ανελαβαν εφαγαν φέσια και μπηκαν μέσα... Το ότι εχει ο αλλος Bmw και ειναι σε ενα "forum/club" δε σημαίνει οτι δεν ειναι και μπαταχτσης... δε βλέπω πάντως να δουλευει, παρα μόνο με τη λογική του κουπονιού (κοινως συμφωνούμε για 100 κομμάτια) και εχουμε 48-72 ώρες να τα παραγγείλουμε-πληρώσουμε για να ενεργοποιηθεί η προσφορά... 2
mertaghon Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 χμμ τι λετε για το εξης. απεναντι σε αυθαιρεσια κινεζικων καταστηματων πιεζαν το paypal να μην μου κανει full refund ενω ειχα δικιο. 4 ατομα που ειχαμε το ιδιο ακριβως θεμα με το μαγαζι αυτο απο myphone.gr και ενας εγω στελναμε στο paypal για το ιδιο θεμα,-για το escalate μου και τα escalate των παιδιων λεγοντας ειμαστε μελη του myphone.gr, μην μας αδικειτε ΧΩΡΙΣ λογο επειδη σας πιεζει το καταστημα, επειδη ειναι χιλιαδες τα μελη που θα διαβασουν το αποτελεσμα της αποφασης σας και το paypαl θα χασει επειδη θα προτιμαμε αλλο τροπο πληρωμης. δλδ λεω: εμμεσως η ελλειψη προσφορων οδηγει στο ανα αυξανουμε ρισκο σε αγορες απο πιο shady καταστηματα-προμηθευτες. αυτο που προτεινω ειναι να στειλουμε πολλα ατομα-ινσομνιαδες μειλ στην paypal, ή σε μεγαλο προμηθευτη, ωστε να μας υπολογιζουν.Το paypal εχει ''πεσει'' και ριχνει ακυρο σε full refund εκει που το 2010 αυτο εννοουταν αποψεις? εχουμε δυναμη και αγοραστικη αξια, μας χρειαζονται, να κανουμε κατι να μας υπολογιζουν.
turbat0s Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 απεναντι σε αυθαιρεσια κινεζικων καταστηματων πιεζαν το paypal να μην μου κανει full refund ενω ειχα δικιο. Ισχύει κάτι τέτοιο? και το paypαl θα χασει επειδη θα προτιμαμε αλλο τροπο πληρωμης. Δηλαδή ποιόν?
kallair Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 χμμ τι λετε για το εξης. απεναντι σε αυθαιρεσια κινεζικων καταστηματων πιεζαν το paypal να μην μου κανει full refund ενω ειχα δικιο. 4 ατομα που ειχαμε το ιδιο ακριβως θεμα με το μαγαζι αυτο απο myphone.gr και ενας εγω στελναμε στο paypal για το ιδιο θεμα,-για το escalate μου και τα escalate των παιδιων λεγοντας ειμαστε μελη του myphone.gr, μην μας αδικειτε ΧΩΡΙΣ λογο επειδη σας πιεζει το καταστημα, επειδη ειναι χιλιαδες τα μελη που θα διαβασουν το αποτελεσμα της αποφασης σας και το paypαl θα χασει επειδη θα προτιμαμε αλλο τροπο πληρωμης. δλδ λεω: εμμεσως η ελλειψη προσφορων οδηγει στο ανα αυξανουμε ρισκο σε αγορες απο πιο shady καταστηματα-προμηθευτες. αυτο που προτεινω ειναι να στειλουμε πολλα ατομα-ινσομνιαδες μειλ στην paypal, ή σε μεγαλο προμηθευτη, ωστε να μας υπολογιζουν.Το paypal εχει ''πεσει'' και ριχνει ακυρο σε full refund εκει που το 2010 αυτο εννοουταν αποψεις? εχουμε δυναμη και αγοραστικη αξια, μας χρειαζονται, να κανουμε κατι να μας υπολογιζουν. ολο το παραπανω ειναι τελειως ασχετο με την ενεργεια που προσπαθουμε να οργανωσουμε εδω. 3
pittas Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Απολαυστικο τοπικ Οπως προειπαν κι αλλα παιδια, ανεφικτο και μη συμβατο λογω αφερεγγυοτητας του μεσου ελληνα.
filarhos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 δε βλέπω πάντως να δουλευει, παρα μόνο με τη λογική του κουπονιού (κοινως συμφωνούμε για 100 κομμάτια) και εχουμε 48-72 ώρες να τα παραγγείλουμε-πληρώσουμε για να ενεργοποιηθεί η προσφορά... Η καλυτερη ιδεα μακραν!!! Συμφωνω 100%. Θελω κι εγω το ταμπλετ της xiaomi 8αρακι... σε τι τιμη να το περναμε;; 1
stelios18120 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Αναλογως ποσα τεμαχια θα θελατε να αγορασετε. Ρωτας τον κινεζο για πχ 10 κομματια και βλεπεις τι τιμη θα σου δωσουν.
dimoskoutr Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Και εγώ ενδιαφέρομαι για το xiaomi αν έχουμε καλή τιμή... Επίσης υπάρχει και η ερώτηση ας πούμε 15 τεμάχια πως στο καλό θα περάσουν χωρίς τελωνείο;;;;;
stelios18120 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Με σπασμενες παραγγελιες λογικα 2-2 και ετσι
dimoskoutr Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Πρέπει να ανοιχτεί ξεχωριστή υποενότητα κάπου όμως... Μόνο εκεί θα μπορέσουμε να δούμε για τι ενδιαφέρεται ο καθένας και να συνεχίσουμε... αλλιώς δεν θα βρει άκρη
mertaghon Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 ολο το παραπανω ειναι τελειως ασχετο με την ενεργεια που προσπαθουμε να οργανωσουμε εδω. δηλαδη για εκτος ελλαδος αγορά δεν θα πληρωσετε με paypal? οκ, λαθος μου, παρακολουθώ κι εγώ για άλλη ιδέα. Turbatos προτιμω να πληρωσω με καρτα τραπεζας που εμπιστευομαι και να δωσω δικαιολογητικά μη παραδοσης στους υπαλληλους της τραπεζας μετα, (σε Πειραιως το εχω κανει, αμεσο refund μετα ειχα) και ναι τα τελευταια χρονια το παυπαλ δεν τηρει την υπερ του καταναλωτη σταση συχνα
Salvation81 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Με σπασμενες παραγγελιες λογικα 2-2 και ετσι Και 1-1 θα περασουν με δυσκολια, εδω δεν περνανε θηκες για κινητα και χρεωνουν 3ευρα επειδη τα ανοιγουν και βλεπουν πως δεν μπορουν να παρουν περισσοτερα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις