Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω μια εποχη ειχα παραγγειλει αεροτομες για 5 ατομα απο εξωτερικο και στο τελος λουστηκα τα περι πιστωτικης (χαζομαρα μου τοτε αλλα βαριομουν να πηγαινω για εμβασματα) επειδη τα αλλα 4 ατομα δεν ηθελαν να δωσουν ουτε 1ε παραπανω. Οποτε εφοσον τους ειχα δωσει τελικη τιμη μαζι με τα περι πιστωτικης ενα βραδυ μαζευτηκαμε και τους εδωσα πισω τα χρηματα αυτα.

Με λιγα λογια μακρια και αγαπημενοι, δεν θελει πολυ για να παιχτει παρεξηγηση.

Το θέμα πριν οργανώσεις κάτι είναι να έχει κανόνες και να είναι συγκεκριμένη η διαδικασία και που ακολουθεί αυτός που το οργανώνει αλλά και αυτοί που συμμετέχουν. Αν κάποιος δεν βολεύεται δεν συμμετέχει είναι απλό.

Αν ήταν σε κάθε τέτοια ενέργεια να έμπαινε ο κάθε πικραμένος και να έκανε ότι ήθελε πάει τελείωσε. Οπότε καμία παρεξήγηση δεν υπάρχει αν ξέρει ο καθένας από την αρχή τι θα πληρώσει στο σύνολο.

Λογικό να ξινίσουν κάποιοι εφόσον ήταν διαφορετικό το ποσό από το αρχικό ακόμα και αν αυτό διαφέρει 1-3 ευρώ.

• Απαντ. 141
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω παντως τωρα προσφατα αγορασα 15 τεμαχια απο magnetic car holder (πανισχυρο και αξιοπιστο) για κινητα (3 γ εμενα και 12 γ φιλους και γνωστους) και πετυχα τιμη μετα απο μπλα μπλα με κινεζο απο 3.32€ το τεμαχιο στα 2.20€

Ετσι συνολικα αντι για 49.80€ δωσαμε 33€

Διολου ασχημα. (Αγορα εγινε απο alixpress)

• Like 4
Δημοσ.

Το θέμα πριν οργανώσεις κάτι είναι να έχει κανόνες και να είναι συγκεκριμένη η διαδικασία και που ακολουθεί αυτός που το οργανώνει αλλά και αυτοί που συμμετέχουν. Αν κάποιος δεν βολεύεται δεν συμμετέχει είναι απλό.

Αν ήταν σε κάθε τέτοια ενέργεια να έμπαινε ο κάθε πικραμένος και να έκανε ότι ήθελε πάει τελείωσε. Οπότε καμία παρεξήγηση δεν υπάρχει αν ξέρει ο καθένας από την αρχή τι θα πληρώσει στο σύνολο.

Λογικό να ξινίσουν κάποιοι εφόσον ήταν διαφορετικό το ποσό από το αρχικό ακόμα και αν αυτό διαφέρει 1-3 ευρώ.

Οχι δεν καταλαβες, τελικη τιμη τους ειχα δωσει. Απλα καποιος εστειλε στην εταιρεια μηνυμα χωρις να μου πει τπτ, του ειπαν τι τιμη μου ειχαν δωσει και μετα πηγε μπροστα σε ολους και τους ειπε πως τους χρεωσα κατι παραπανω για την χρηση της πιστωτικης.

Δεν ζητησα κατι εξτρα μετα. Απλα η κουτοπονηρια του Ελληνα δεν εχει ορια (και μην ξεχναμε πως την αεροτομη την πηραν ενα 30% κατω οπως τα κανονισα με την εταιρεια για 5 κομματια οποτε δεν υπηρχε καν λογος να στειλει και να ρωτησει).

Δημοσ.

Εγω παντως τωρα προσφατα αγορασα 15 τεμαχια απο magnetic car holder (πανισχυρο και αξιοπιστο) για κινητα (3 γ εμενα και 12 γ φιλους και γνωστους) και πετυχα τιμη μετα απο μπλα μπλα με κινεζο απο 3.32€ το τεμαχιο στα 2.20€

Ετσι συνολικα αντι για 49.80€ δωσαμε 33€

Διολου ασχημα. (Αγορα εγινε απο alixpress)

Ωραία, επειδή φαίνεται να το 'χεις αναλαμβάνεις εσύ! :D

• Like 4
Δημοσ.

Ωραία, επειδή φαίνεται να το 'χεις αναλαμβάνεις εσύ! :D

Χαχαχαχα

Οχι οχι

Δεν θελω να ειμαι μπροσταρης σε αυτο

Να το αναλαβει ο slk που το ανοιξε

• Like 1
Δημοσ.

Η ιδέα είναι καλή. Η σύγκριση όμως με ομαδικές που γίνονται σε club αυτοκινήτων κλπ είναι τουλάχιστον άτοπη και ο λόγος είναι απλός. 

Είμαι πχ εγώ μέλος στο golfclub. Θελουμε να κάνουμε μια ομαδική σε κάποιο αξεσουάρ/ανταλλακτικό κλπ. Θα βρω πολύ ευκολα άλλους που να θέλουν το ίδιο πράγμα, και κατά τη διάρκεια της πορείας κανείς δε θα μετανιώσει, γιατί πολύ απλά το αμάξι που έχουμε είναι ίδιο, και οι επιλογές για το συγκεκριμένο πράγμα είναι.... ακριβώς 1 .. 

Αντιθετα εδώ θα ξεκινήσει η ομαδική για ενα ταμπλετ (η επιλογή εδώ είναι ανάμεσα σε 100αδες ταμπλετ) πχ, μετά από δεκα μέρες θα βγάλει προσφορά σε άλλο ταμπλετ το χ μαγαζί και οι μισοί θα πάρουν αυτό και ουτε καν θα ενημερώσουν ότι δε θελουν το προιον της ομαδικής. Ή κάποιος θα πει α τελικά δε μου αρέσει προτιμάω το y tablet .. 

Για να πετύχει σε ένα φόρουμ τοσο εκτεταμένο όσο το insomnia θέλει πολύ προσοχή, σαφούς κανόνες και τέλεια οργάνωση.. Εγώ είμαι μέσα πάντως.

• Like 3
Δημοσ.

Όποτε μπλέχτηκα, το μετάνιωσα οικτρά.

Άλλος δεν θα καταθέσει τα χρήματα στην προθεσμία.

Άλλος θα μετανιώσει μετά και δεν θα το θέλει.

Άλλος θα πει "θέλω 5 κομμάτια", η τιμή θα κλειστεί με αυτόν μέσα, την τελευταία στιγμή θα κάνει πίσω, ο έμπορος δεν θα κάνει την ίδια προσφορά για λιγότερα κομμάτια, η τιμή θα αυξηθεί 5%, άλλοι θα πουν πως δεν δίνουν παραπάνω και θα φύγουν. η τιμή θα ανέβει και άλλο, άλλοι θα έχουν δώσει ήδη χρήματα και θα τα θέλουν πίσω.

Θα βρεθεί ένας που θα πει ότι η τιμή είναι πολύ ακριβή και από αλλού θα τα βρει φτηνότερα σίγουρα.

Άλλος θα υποννοήσει πως ο οργανωτής βγάζει χρήματα...

Άσε καλύτερα. Να λείπει.

Δημοσ.

Και εγώ είμαι μέσα αρκεί να υπάρχει θέληση να εξυπηρετηθούν όλοι οι συμφορουμήτες και σωστή επικοινωνία και διάθεση μεταξύ μας...ψήνομαι για tablet με Windows 10άρι σαν αυτά τα σούπερ τα κινέζικα που είναι μια χαρά vfm ή για το κουκλάκι το καινούργιο το 8άρι Android της xiaomi...Άντε να ξεκινάμε τι λέτε;;;

Δημοσ.

Όλοι "μέσα" δηλώνουν αλλά την αρχική κίνηση δεν την κάνει κανείς! Προφανώς διότι υποψιάζονται το ανέφικτο του εγχειρήματος, τουλάχιστον για αγορές ουσίας και όχι μπιχλιμπίδια.

Δημοσ.

Θεωρώ ότι καλό είναι αρχικά τουλάχιστον να μας κατευθύνουν αυτοί που έχουν εμπειρία σε τέτοιες αγορές, κανόνες, πως γίνονται κλπ...μετα την πρώτη πετυχημένη αγορά νομίζω ότι θα πάει μονο του...Εγώ μονο εχω συμμετοχή σε αγορά ρολογιού σε κάποιο φόρουμ...Δεν ήταν λίγα λεφτά αλλά ήταν απόλυτα πετυχημένη...οργανωτής ήταν άλλος όμως και δεν γνωρίζω πως οργανώνεται σωστά τέτοια αγορά...

Δημοσ.

Όλοι "μέσα" δηλώνουν αλλά την αρχική κίνηση δεν την κάνει κανείς! Προφανώς διότι υποψιάζονται το ανέφικτο του εγχειρήματος, τουλάχιστον για αγορές ουσίας και όχι μπιχλιμπίδια.

Αρχική κινηση για να γίνει θα πρεπει να πάρει θέση και καποιος mod. χωρίς δική του ενότητα το συγκεκριμένο εγχειρημα και ανακατεμενο μαζι με τις υπολοιπες προσφορές, ειναι τελειως προχειροτητα και καταδικασμενο να πεθανει εν τη γεννεση.

για αρχη θα πρέπει να φτιαχτει νέα υποενοτητα, ξεχωριστη απο τις προσφορές, μετά ένα τοπικ που θα  προτεινουμε τους τροπους που θα γινεται η διαδικασια/οργανωση, να ψηφισουμε ποιον επιλεγουμε και μετά να ξεκινησουμε να οργανωνεται το σκηνικό ανα προιόν.

• Like 1
Δημοσ.

giphy.gif

giphy.gif

4 σελίδες περιμένω τη σωστή απάντηση αλλά ουδείς...

αναγκαστικά δίνω τη λύση

Εχει δοθεί απο την 1η σελιδα...

Δημοσ.

Παιδες μην γεμιζετε το τοπικ με ασκοπα, αχρηστα ποστ απλα για να κανετε την πλακα σας. αν δεν εχετε κατι να προσθέσετε στην συζητηση, εποικοδομητικο, απλα μην γραψετε.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...