Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εννοείται ότι για να γίνει κάτι τέτοιο πρέπει να υπάρχει κλειστή ομάδα με vip μέλη και έμπιστο άτομο που θα μαζεύει τα λεφτά. Γιατί όταν πει κάποιος ότι θα συμμετέχει πρώτα θα πρέπει να πληρώσει και μετά να γίνει η παραγγελία.

• Απαντ. 141
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά με καλή θέληση όλα γίνονται κάποτε είχαμε παραγγείλει μια γέφυρα τιμονιού από τορνο στην Αμερική 40 τεμάχια περίπου και 30 τη δεύτερη φορά και όλα οκ.

Δημοσ.

Και πως θα κριθουν τα "vip" μελη;

Ποια θα ειναι τα κριτηρια;

Καλα δεν εχεις μαθει ακομα πως στο Ελλαδα ΟΛΟΙ ειναι VIP ; :P :P

Δημοσ.

Παιδιά προσωπικά έχω οργανώσει σε άλλα φόρουμ 6-7 φορες κάτι τέτοιο. Δεν είχαμε κανένα πρόβλημα.

Μαζευομασταν 12-15 ατομα, παίρνανε 20-25 κομματια (για μας κ για φιλους). Αυτός που το οργανώνει παραλαμβάνει όλα τα πράγματα. Και με 1.40€ ανα ατομο στέλνεται συστημένο μέσω ελτα στον καθένα. Ουτε να χάνεις τον χρονο σου ούτε να πραγματοποιούνται περιττές μετακινήσεις.

• Like 1
Δημοσ.

Καλό ειναι ατομα που το εχουν ξανακανει να δωσουν τα φωτα τους με εναν μικρό οδηγο "how-to" ετσι ωστε σιγα σιγα να οργανωνεται το θεμα.

Θα πρότεινα να υπάρχει ξεχωριστή υποενότητα όπου θα ανοιγει ξεχωριστό θέμα για δηλωση ενδιαφέροντος ανα προιόν που ενδιαφερόμαστε. ετσι θα υπαρχε σωστή οργάνωση και αυτός που ανοιγει το θέμα θα ειναι και ο υπευθυνος οργανωσης του.

επισης καλή ιδεα ειναι σε αυτό το subforum, να υπαρχει θέμα που να δηλώνουμε τι επιθυμουμε να ψαξουμε μέσω ομαδικής παραγγελιας (συγκεκριμένοι κωδικοι-προϊόντα και οχι αοριστα) και θα δηλωνουμε οτι μας ενδιαφέρει το συγκεκριμένο αντικειμενο μέσω like. και μετά οταν μαζευτεί ικανοποιητικός αριθμός like-συμμετοχων, να ανοιγει νέο τοπικ ωστε να οργανωνεται το ολο σκηνικό ψάχνωντας μαγαζι για προσφορά.

• Like 2
Δημοσ.

Δε διαβασα περαν της πρωτης σελιδας,αν το κανετε πειτε μου να μαζευω εγω τα λεφτα ( ταμιας ) για να παραγγειλουμε μετα την πραματεια.

Δημοσ.

Δε διαβασα περαν της πρωτης σελιδας,αν το κανετε πειτε μου να μαζευω εγω τα λεφτα ( ταμιας ) για να παραγγειλουμε μετα την πραματεια.

Γτ να μαζευεις τα λεφτα εσυ; να σε ψαχνουμε στην κουβα μετα; χαχα :P :p

Παντως οτι πειτε μεσα εγω!

• Like 1
Δημοσ.

Κατηγοριες

Κινητα

Ταμπλετ

Αξεσουαρ

Ανταλλακτικα

Θα πρότεινα και μια πιο πρακτική:

προϊόντα εκτός τεχνολογίας. σε πολλους κωδικους (πχ πανες ενηλικων, παιδικά pampers) η ζητηση και η αναγκη ειναι μεγάλη και ισως σε καποιο περιφερειακό μαγαζι να πετυχετε καλή τιμή για μεγάλη παραγγελια.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά προσωπικά έχω οργανώσει σε άλλα φόρουμ 6-7 φορες κάτι τέτοιο. Δεν είχαμε κανένα πρόβλημα.

Μαζευομασταν 12-15 ατομα, παίρνανε 20-25 κομματια (για μας κ για φιλους). Αυτός που το οργανώνει παραλαμβάνει όλα τα πράγματα. Και με 1.40€ ανα ατομο στέλνεται συστημένο μέσω ελτα στον καθένα. Ουτε να χάνεις τον χρονο σου ούτε να πραγματοποιούνται περιττές μετακινήσεις.

Εγω μια εποχη ειχα παραγγειλει αεροτομες για 5 ατομα απο εξωτερικο και στο τελος λουστηκα τα περι πιστωτικης (χαζομαρα μου τοτε αλλα βαριομουν να πηγαινω για εμβασματα) επειδη τα αλλα 4 ατομα δεν ηθελαν να δωσουν ουτε 1ε παραπανω. Οποτε εφοσον τους ειχα δωσει τελικη τιμη μαζι με τα περι πιστωτικης ενα βραδυ μαζευτηκαμε και τους εδωσα πισω τα χρηματα αυτα.

Με λιγα λογια μακρια και αγαπημενοι, δεν θελει πολυ για να παιχτει παρεξηγηση.

Δημοσ.

Θα πρότεινα και μια πιο πρακτική:

προϊόντα εκτός τεχνολογίας. σε πολλους κωδικους (πχ πανες ενηλικων, παιδικά pampers) η ζητηση και η αναγκη ειναι μεγάλη και ισως σε καποιο περιφερειακό μαγαζι να πετυχετε καλή τιμή για μεγάλη παραγγελια.

Ναι και αυτο

Γενικα ας πουμε ιδεες και ας οργανωθουμε.

Δημοσ.

Ακούγεται πολύ ωραία κίνηση. Μακάρι να υλοποιηθεί και να είναι όλοι κερδισμένοι. Όπως είπε και ο συμφορουμιτης πιο πάνω, όσα άτομα έχουν εμπειρία με τέτοια πράγματα ας γράψουν αναλυτικά τι και πως ώστε να καταφέρουμε να το κάνουμε και εδώ πράξη.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...