panos2171 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Εννοείται ότι για να γίνει κάτι τέτοιο πρέπει να υπάρχει κλειστή ομάδα με vip μέλη και έμπιστο άτομο που θα μαζεύει τα λεφτά. Γιατί όταν πει κάποιος ότι θα συμμετέχει πρώτα θα πρέπει να πληρώσει και μετά να γίνει η παραγγελία.
stelios18120 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Και πως θα κριθουν τα "vip" μελη; Ποια θα ειναι τα κριτηρια; 2
mesi Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Παιδιά με καλή θέληση όλα γίνονται κάποτε είχαμε παραγγείλει μια γέφυρα τιμονιού από τορνο στην Αμερική 40 τεμάχια περίπου και 30 τη δεύτερη φορά και όλα οκ.
Salvation81 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Και πως θα κριθουν τα "vip" μελη; Ποια θα ειναι τα κριτηρια; Καλα δεν εχεις μαθει ακομα πως στο Ελλαδα ΟΛΟΙ ειναι VIP ; :P
stelios18120 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Καλα δεν εχεις μαθει ακομα πως στο Ελλαδα ΟΛΟΙ ειναι VIP ; :P Αα οκ τοτε Μια χαρα
Billator Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Παιδιά προσωπικά έχω οργανώσει σε άλλα φόρουμ 6-7 φορες κάτι τέτοιο. Δεν είχαμε κανένα πρόβλημα. Μαζευομασταν 12-15 ατομα, παίρνανε 20-25 κομματια (για μας κ για φιλους). Αυτός που το οργανώνει παραλαμβάνει όλα τα πράγματα. Και με 1.40€ ανα ατομο στέλνεται συστημένο μέσω ελτα στον καθένα. Ουτε να χάνεις τον χρονο σου ούτε να πραγματοποιούνται περιττές μετακινήσεις. 1
kallair Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Καλό ειναι ατομα που το εχουν ξανακανει να δωσουν τα φωτα τους με εναν μικρό οδηγο "how-to" ετσι ωστε σιγα σιγα να οργανωνεται το θεμα. Θα πρότεινα να υπάρχει ξεχωριστή υποενότητα όπου θα ανοιγει ξεχωριστό θέμα για δηλωση ενδιαφέροντος ανα προιόν που ενδιαφερόμαστε. ετσι θα υπαρχε σωστή οργάνωση και αυτός που ανοιγει το θέμα θα ειναι και ο υπευθυνος οργανωσης του. επισης καλή ιδεα ειναι σε αυτό το subforum, να υπαρχει θέμα που να δηλώνουμε τι επιθυμουμε να ψαξουμε μέσω ομαδικής παραγγελιας (συγκεκριμένοι κωδικοι-προϊόντα και οχι αοριστα) και θα δηλωνουμε οτι μας ενδιαφέρει το συγκεκριμένο αντικειμενο μέσω like. και μετά οταν μαζευτεί ικανοποιητικός αριθμός like-συμμετοχων, να ανοιγει νέο τοπικ ωστε να οργανωνεται το ολο σκηνικό ψάχνωντας μαγαζι για προσφορά. 2
web_assasin Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δε διαβασα περαν της πρωτης σελιδας,αν το κανετε πειτε μου να μαζευω εγω τα λεφτα ( ταμιας ) για να παραγγειλουμε μετα την πραματεια.
stelios18120 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δε διαβασα περαν της πρωτης σελιδας,αν το κανετε πειτε μου να μαζευω εγω τα λεφτα ( ταμιας ) για να παραγγειλουμε μετα την πραματεια.Γτ να μαζευεις τα λεφτα εσυ; να σε ψαχνουμε στην κουβα μετα; χαχα :p Παντως οτι πειτε μεσα εγω! 1
Leuteris.V.2 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Αν θα γίνει προτεινω να κάνουμε πρώτα για Xiaomi Redmi note 4x 32gb
stelios18120 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Κατηγοριες Κινητα Ταμπλετ Αξεσουαρ Ανταλλακτικα 2
kallair Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Κατηγοριες Κινητα Ταμπλετ Αξεσουαρ Ανταλλακτικα Θα πρότεινα και μια πιο πρακτική: προϊόντα εκτός τεχνολογίας. σε πολλους κωδικους (πχ πανες ενηλικων, παιδικά pampers) η ζητηση και η αναγκη ειναι μεγάλη και ισως σε καποιο περιφερειακό μαγαζι να πετυχετε καλή τιμή για μεγάλη παραγγελια. 1
Salvation81 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Παιδιά προσωπικά έχω οργανώσει σε άλλα φόρουμ 6-7 φορες κάτι τέτοιο. Δεν είχαμε κανένα πρόβλημα. Μαζευομασταν 12-15 ατομα, παίρνανε 20-25 κομματια (για μας κ για φιλους). Αυτός που το οργανώνει παραλαμβάνει όλα τα πράγματα. Και με 1.40€ ανα ατομο στέλνεται συστημένο μέσω ελτα στον καθένα. Ουτε να χάνεις τον χρονο σου ούτε να πραγματοποιούνται περιττές μετακινήσεις. Εγω μια εποχη ειχα παραγγειλει αεροτομες για 5 ατομα απο εξωτερικο και στο τελος λουστηκα τα περι πιστωτικης (χαζομαρα μου τοτε αλλα βαριομουν να πηγαινω για εμβασματα) επειδη τα αλλα 4 ατομα δεν ηθελαν να δωσουν ουτε 1ε παραπανω. Οποτε εφοσον τους ειχα δωσει τελικη τιμη μαζι με τα περι πιστωτικης ενα βραδυ μαζευτηκαμε και τους εδωσα πισω τα χρηματα αυτα. Με λιγα λογια μακρια και αγαπημενοι, δεν θελει πολυ για να παιχτει παρεξηγηση.
stelios18120 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Θα πρότεινα και μια πιο πρακτική: προϊόντα εκτός τεχνολογίας. σε πολλους κωδικους (πχ πανες ενηλικων, παιδικά pampers) η ζητηση και η αναγκη ειναι μεγάλη και ισως σε καποιο περιφερειακό μαγαζι να πετυχετε καλή τιμή για μεγάλη παραγγελια. Ναι και αυτο Γενικα ας πουμε ιδεες και ας οργανωθουμε.
featherbrain Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Ακούγεται πολύ ωραία κίνηση. Μακάρι να υλοποιηθεί και να είναι όλοι κερδισμένοι. Όπως είπε και ο συμφορουμιτης πιο πάνω, όσα άτομα έχουν εμπειρία με τέτοια πράγματα ας γράψουν αναλυτικά τι και πως ώστε να καταφέρουμε να το κάνουμε και εδώ πράξη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις