swkhj Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Δυσκολο εως ακατορθωτο Εχουμε ξανακανει κατι τετοιο και κατεληξε φιασκο που κολλησε;
slk200gr Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Μάλλον στα πολλά κοκόρια, το φοβάμαι και εγώ αυτό
drade Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Θέλει πολύ οργάνωση, νομίζω εδώ το κάνουν πετυχημένα αλλά και περιορισμένα (ειδικές συμφωνίες κλπ) https://www.massdrop.com
darksoho33 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Massdrop πλεον το πηραν χαμπαρι κ το τελωνειο παει συνεφοοοοοοοο
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δοκιμάστηκε παλιότερα και δυστυχώς δεν δούλεψε. Ο σοφός λαός λέει "όπου λαλούν πολλοί κοκόροι".... Too many cooks spoil the broth που λένε https://youtu.be/QrGrOK8oZG8
Δημοφιλής ανάρτηση Craven Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Εγώ είμαι μέσα!! Θα έχω πάντα γνώμη (την οποία θα θέλω να επιβάλλω κάποιες φορές), θα γκρινιάζω για τις συμφωνίες, τις καθυστερήσεις, τις τιμές, θα κάνω πίσω τελευταία στιγμή και θα .....ω τους άλλους, θα μαλώσω και ΣΙΓΟΥΡΑ δεν θα θέλω να έχω καμιά σχέση με το πρακτικό κομμάτι που θα θέλω άλλος να μου βγάλει το φίδι απ την τρύπα και να ρίξει το τρέξιμο και μετά να του την πω για ότι μου ρθει στο κεφάλι Θα είμαι ο απλός μέσος χρήστης ενός forum δηλαδή. Πότε ξεκινάμε? 35
drade Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Εγώ είμαι μέσα!! Θα έχω πάντα γνώμη (την οποία θα θέλω να επιβάλλω κάποιες φορές), θα γκρινιάζω για τις συμφωνίες, τις καθυστερήσεις, τις τιμές, θα κάνω πίσω τελευταία στιγμή και θα .....ω τους άλλους, θα μαλώσω και ΣΙΓΟΥΡΑ δεν θα θέλω να έχω καμιά σχέση με το πρακτικό κομμάτι που θα θέλω άλλος να μου βγάλει το φίδι απ την τρύπα και να ρίξει το τρέξιμο και μετά να του την πω για ότι μου ρθει στο κεφάλι Θα είμαι ο απλός μέσος χρήστης ενός forum δηλαδή. Πότε ξεκινάμε? Κλαίω
stelios18120 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Εγώ είμαι μέσα!! Θα έχω πάντα γνώμη (την οποία θα θέλω να επιβάλλω κάποιες φορές), θα γκρινιάζω για τις συμφωνίες, τις καθυστερήσεις, τις τιμές, θα κάνω πίσω τελευταία στιγμή και θα .....ω τους άλλους, θα μαλώσω και ΣΙΓΟΥΡΑ δεν θα θέλω να έχω καμιά σχέση με το πρακτικό κομμάτι που θα θέλω άλλος να μου βγάλει το φίδι απ την τρύπα και να ρίξει το τρέξιμο και μετά να του την πω για ότι μου ρθει στο κεφάλι Θα είμαι ο απλός μέσος χρήστης ενός forum δηλαδή. Πότε ξεκινάμε? Χαχαχα ωραιος 1
Salvation81 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 A'la massdrop ενα πραγμα....Δυσκολο εως απιθανο αλλα μακαρι.
NeOSL Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 καλημέρα . προσωπική εμπειρία:για 3 οικογένειες , 3-4 συνάδελφους και φίλους κάνω εγώ παραγγελίες μέσω internet . όλοι είναι ενημερωμένοι ότι τα πράγματα καθυστερούν και τους τελευταίους 10 μήνες παίζει τελωνείο . πάντα πληρώνω εγώ και τους τα ζητάω όταν τους δίνω το δέμα . ξέρετε πόσες φορές έχω τσακωθεί με την ατάκα "πού είναι? έρχονται? γιατί καθυστερούν τόσο?" ?ξέρετε πόσες φορές έχουμε φτάσει στο "άσε το πήρα από αλλού. έδωσα κάτι παραπάνω βέβαια αλλά το πήρα αμέσως" ενώ ταξιδεύει το προϊόν ? και αυτά τα άτομα τα βλέπω συχνά τους ξέρω , μιλάμε ... δεν είναι κάποια άτομα μέσω ενός φόρουμ που ίσως τα δω μία φορά στην ζωή μου ίσως και ποτέ .ξέρετε ότι μέσω web banking βλέπω την πίτα του αφορολόγητου να έχει ξεπεράσει το 40% του ετήσιου εισοδήματος μου ενώ είμαστε στον Ιούλιο ακόμα ?και να ήταν μόνο αυτά τα προβλήματα.πολύ καλή ιδέα TS αλλά δυστυχώς η ιστορία (έχω πάρει κι εγώ μέρος σε ομαδική παραγγελία και τελικά με τα έξοδα μετακίνησης για την συνάντηση μου ήρθε ακριβότερα από το να παρέγγελνα και να μου ερχόταν στο σπίτι) και η προσωπική μου εμπειρία λένε ότι δεν θα περπατήσει το θέμα .τέλος , δίνω δύο παραδείγματα .κανονίζουμε 10 συμφορουμήτες για δέκα note4X από BG , με priority καλύπτουμε το τελωνείο . ποιος θα μαζέψει τα λεφτά ? εμπιστεύεται κάποιος να δώσει σε κάποιον άγνωστο 100,130, 150 ευρώ ? "ναι μεγάλε, την έκανα την παραγγελία" και μετά από 2 μέρες έχει κάνει disable το account του .κάποιος μαζεύει παραγγελία για φίτζετ σπίνερς και τα βάζει από την τσέπη του (μικρό το ποσό 3 ευρώ το κομμάτι) . αν κάποιος αποφασίσει να μην πάρει τελικά , αυτός που μάζεψε την παραγγελία τι θα κάνει τα φίτζετ σπίνερς που θα του περισσέψουν ? θα τα βάλει στη μύτη του να τα γυρίζει ? 8
stelios18120 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Προφανως θα μαζεψει τα χρηματα ατομο με μεγαλη παρουσια στο φορουμ και πολλες αξιολογησεις 1
Avatar_GR Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Αν είναι μικρό και ελεγχόμενο το νούμερο των χρηστών π.χ 4-5 άτομα το πολύ και όλοι άτομα ενεργά στο φόρουμ πιστεύω ότι μπορεί να γίνει...αλλά δεν θα πιάσεις καλές τιμές με τόσα λίγα άτομα. Για να μπορέσεις να κάνεις καλό "παζάρι" θα χρειαστείς καμιά 10αριά-20αριά άτομα. Επίσης θα πρέπει οπωσδήποτε τα χρήματα να τα πάρει προκαταβολικά αυτός που θα κανονίσει την παραγγελία.
41ex Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Αυτό που μπορεί να γίνει και το κάνουν κι άλλα φόρουμ, είναι να δημιουργηθεί μια κλειστή ομάδα, κάποιος να κάνει τις διαπραγματεύσεις με το κατάστημα για συγκεκριμένα κομμάτια σε συγκεκριμένη τιμή, να λαμβάνει ένα προσωποποιημένο κωδικό-κουπόνι για όλα τα μέλη της ομάδας και μετά ο καθένας να παραγγέλνει μόνος του. Έτσι δεν υπάρχει ταμίας ούτε αποθηκάριος! Το μόνο πρόβλημα είναι αν από τα 200 κουπόνια τελικά αγοράσουν μόνο οι 10 θα είναι δύσκολο την επόμενη φορά να διαπραγματευτείς ξανά καλή τιμή! 7
cdrov Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Αυτό που μπορεί να γίνει και το κάνουν κι άλλα φόρουμ, είναι να δημιουργηθεί μια κλειστή ομάδα, κάποιος να κάνει τις διαπραγματεύσεις με το κατάστημα για συγκεκριμένα κομμάτια σε συγκεκριμένη τιμή, να λαμβάνει ένα προσωποποιημένο κωδικό-κουπόνι για όλα τα μέλη της ομάδας και μετά ο καθένας να παραγγέλνει μόνος του. Έτσι δεν υπάρχει ταμίας ούτε αποθηκάριος! Το μόνο πρόβλημα είναι αν από τα 200 κουπόνια τελικά αγοράσουν μόνο οι 10 θα είναι δύσκολο την επόμενη φορά να διαπραγματευτείς ξανά καλή τιμή! Αυτή είναι πραγματικά μια καλή ιδέα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις