zitsos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 εχω ενα προβλημα και θελω τη βοήθεια σας! εγω βασικα το lenovo b50 8g kai δουλευω σαν dj τα pioner τα 400ρια οπως και να εχει τα δουλευω μεσο trakror σαν midi.ωραιααα το προβλημα ειναι οτι τις περησοτερες φορες δεν μου βλεπει τη μια απο της δυο σησκευες και μου βγαζει το σφαλμα με κοδικο 01.Εχω δοκιμασει τα παντα φορματ ενεργοποίηση απενεργοποίηση βγαζω βαζω τα draiv επανεκινηση και φτου και απο την αρχη...ξορκια μαγια και μαγκανιες αλλα τιποτα ποινω τσιπουρα να ξεχασω τον καημο μου βοηθειααααα.
zitsos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 μου το εκανε και απο τον θειο και στο οριτζιλαν που εχω τωρα....
zitsos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Βρε...κανας να ρωτησω για κανα σουρβαηβορ ρε παιδια που ειναι και της μοδας...
zitsos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Λοιπον το προβλημα ητανε οτι τα 10ρια δεν διαβασαζανε την υπογραφη τον draiv..εκανε ενα γατονι μια παρακαμση και τωρα ολλα καλα... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα