aristos12 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 τό αμάξι μήπως εχει κ extra συναγερμό εκτός από immobilizer ? κ τόν εχεις ξεχάσει ασύνδετο (ακούμπωτο) μέ τό υπόλοιπο κομμάτι λόγω ακινησίας ? καλά ο μάστορας γιατί δέν παρέκαμψε την αντλία βενζίνης ρίχνοντας κατευθείαν ειδικό spray στήν εισαγωγή ? γιά νά δεί αν οντως φταίει η αντλία η οχι ,μάλλον μόνος σου κάνεις τόν μάστορα μαζί μέ κανα φίλο σου πού τό παίζει ξερόλας ... κυτάξτε κ αν ειναι σωστός ο χρονισμός αν εχετε αλλάξει κ ιμάντα εκκεντροφόρου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bubblehaze Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Θα το πάω με γερανό σε ηλεκτρολόγο να μου πει τι έχει.. και βλέπουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mak3don Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Αν έχεις οδική βοήθεια στο πάνε αυτοί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bubblehaze Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Λοιπόν, το πήγα σε ηλεκτρολόγο πολύ καλό αλλά ακριβό και μου είπε immobilizer σίγουρα. Τι κόστος έχει αυτό ξέρετε? Για να μην με κλέψει. Το αμάξι ειναι toyora avensis 98 1600 κυβικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Εγώ να την πω την μαλακια μου. Στα μηχανικά έχει ιμάντα η καδένα χρονισμού; Αν έχει ιμαντα ρωτα αν αλλάχθηκε. Είναι ένα κομμάτι που μπορεί να καταστρέψει ένα Toyota. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bubblehaze Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Έχει ιμάντα, και έχει αλλαχτεί.. Τιμή για ιμομπιλαιζερ θέλω να μάθω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Έχει ιμάντα, και έχει αλλαχτεί.. Τιμή για ιμομπιλαιζερ θέλω να μάθω Aυτό μπορείς να το μάθεις ρωτώντας σε μερικά ηλεκτρολογία και παίρνοντας τιμές. Γιατί εκτός από την αντικατάσταση της μονάδας θα χρειαστείς και προγραμματισμό λογικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toyo73 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Κοιτα και στο car.gr για μεταχειρισμενο, αλλα και σε μαντρες με μεταχειρισμενα. https://www.car.gr/parts/view/9648987/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα