Προς το περιεχόμενο

Δεν παιρνει μπροστα το αυτοκινητο

Bubblehaze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Στα παλιάς γενιάς ιμομπιλαιζερ ισχύει αυτό που σου πε παίρνει μπροστά και σβήνει μετά , βέβαια ανάβει και η ένδειξη στο καντράν

Καλά μετά από τόσα χρόνια μπορεί και να έχει καεί (όπως εμένα πχ  :ph34r:)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα το παω σε ηλεκτρολόγο.

Απλά ελπίζω να μην είναι εγκέφαλος.

Ηλεκτρολογικό η μηχανικό είναι το θέμα λέτε?

Αλλά μηχανικά υποτίθεται τα έφτιαξε όλα ο μάστορας, ότι χρειαζόταν δηλαδή..

Εγώ πάντως όταν δεν παίρνει μπροστά ένα αυτοκίνητο ηλεκτρολόγο φωνάζω, εννοείται βέβαια πως μιλάω για σύγχρονο αυτοκίνητο, και όχι για κάποιο αρχαίο με μοτέρ χωρίς ψεκασμό.

Το θέμα ειναι και πως θα το παω σε ηλεκτρολόγο. Δεν θέλω να δώσω λεφτά σε γερανό και αμα δν φτιαχτεί αλλά τόσα για να το ξαναφερουν πίσω. Τσάμπα λεφτά δλδ.

Αλλά οκ θα βρω τρόπο.

Ελπίζω μόνο να μην είναι εγκέφαλος γτ τοτε πάει για πέταμα το αμάξι

Να ρωτήσεις-καλέσεις εξειδικευμένο μάστορα σε toyota. Ο μαστρο μήτσος της γειτονιάς δεν έχει ιδέα απο τα νέα αυτοκίνητα, και θα το πάει ψαχτά με τηλέφωνα κτλ. Ο εξειδικευμένος ξέρει που πονάει με κλειστά μάτια, και λογικά θα έχει και μεταχειρισμένα ανταλλακτικά.

αν φτυνει βενζινη και εχει σπινθηρα,δεν λειτουργει λογο διανομεα ρευματος ή κανα κομμενο ιμαντα.παιζει και ο εγκεφαλος,αν το διανομεας ειναι μεσα σε αυτον.

και εμενα το μυαλο μου ή σε Immobilizer παει (δοκιμασε κι αλλο κλειδι αν εχεις) ή σε αντλία βενζίνης (το οτι στέλνει στην αρχή δε σημαίνει οτι στέλνει μονιμα και με σωστη παροχή)

Η αντλία είναι καινούργια.

Βέβαια, είχε ξανακαψει αντλία αλλά επειδή, πιστευω, το τεποζιτο ήταν με στη βρώμα και στη σκουριά. Βλακεία

Αλλά μετά πήγα το τεποζιτο για καθάρισμα και έβαλα την καινούργια για δεύτερη φορα τρόμπα βενζίνης

Επειδή μού είπαν οτι παίζει να είναι τρομπα βενζίνης, επειδή θα είναι η τρίτη φορά πού θα την αλλάξω, για ποίο λόγο καίγεται? Το τεποζιτο το πήγα για καθαρισμό, δν μπορώ να καταλάβω

Επειδή μού είπαν οτι παίζει να είναι τρομπα βενζίνης, επειδή θα είναι η τρίτη φορά πού θα την αλλάξω, για ποίο λόγο καίγεται? Το τεποζιτο το πήγα για καθαρισμό, δν μπορώ να καταλάβω

Βαζεις γνησια, της toyota;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...