Bubblehaze Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα. Εχω ενα toyota avensis tou 98 το οποιο μετά απο 5 χρονια ακινησιας το έφτιαξα. Ολα κομπλέ, οταν καποια στιγμή μετά απο μια βδομάδα που δν το ειχα πειράξει δεν επερνε μπροστά, ή μάλλον επερνε και εσβηνε καπάκια. Φωτα και τα υπολοιπα λειτουργούν κανονικά. Τι μπορεί να φταίει? Ειρθε μηχανικός αλλα δν ειναι σιγουρος, για immobilizer μου είπε. Ξέρει κανείς τι φταίει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Βραχυκύκλωμα στην πλεξούδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Βουλομενο φίλτρο καυσίμου η σκουπιδακι στα μπεκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toyo73 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα. Εχω ενα toyota avensis tou 98 το οποιο μετά απο 5 χρονια ακινησιας το έφτιαξα. Ολα κομπλέ, οταν καποια στιγμή μετά απο μια βδομάδα που δν το ειχα πειράξει δεν επερνε μπροστά, ή μάλλον επερνε και εσβηνε καπάκια. Φωτα και τα υπολοιπα λειτουργούν κανονικά. Τι μπορεί να φταίει? Ειρθε μηχανικός αλλα δν ειναι σιγουρος, για immobilizer μου είπε. Ξέρει κανείς τι φταίει? Που ηταν ακινητο, σε γκαραζ, σε συνεργειο εξω εκτεθειμενο σε καιρικες συνθηκες;Αυτο το εκανε απο την αρχη που το εφτιαξες, η μετα στο παρουσιασε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bubblehaze Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Εχει γίνει αλλαγή φίλτρου βενζίνης. Γενικά έχει γίνει το μεγάλο service. Γενικά βγήκε απο το μάστορα κομπλέ, είχε αλλάξει οτι χρειαζόταν. Τα μπουζί βγάζουν σπινθηρα, βενζίνη περνάει κανονικά. Για τα μπεκ που είπατε και την πλεξούδα δν ξέρω Ηταν σε ανοιχτό γκαράζ αποτε έχει φάει ήλιο, βροχή τα πάντα. Αλλά δούλευε μια χαρά, μέχρι τώρα τουλάχιστον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostaskalamatas Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 βενζινη εβαλες φρεσκια? ή καις οτι ειχε απομεινει στο τεποζιτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bubblehaze Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Και η βενζίνη καινούργια είναι. 100 αρα Απλά είναι λίγη, ενα νταμακι. 30 ευρώ είχα βάλει με αδειο τεποζιτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toyo73 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Και η βενζίνη καινούργια είναι. 100 αρα Απλά είναι λίγη, ενα νταμακι. 30 ευρώ είχα βάλει με αδειο τεποζιτο. Αντλια βενζινης, πολλαπλασιαστης, ντιστριμπιτερ.Δεν παει κατι αλλο στο μυαλο.Το ιδιο αυτοκινητο εχω. Ποσα χιλιομετρα εκανες μετα την ακινησια, πριν σου παρουσιασει το προβλημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bubblehaze Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Βενζίνη περνάει, το έλεγξα. Υπάρχει περίπτωση να έχει καεί ο εγκέφαλος? Καθόλου χιλιόμετρα δν έκανα, απλά το έβαζα μπροστά και 2 φορές το έκανα βόλτα το τετράγωνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
piiii Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Δες μήπως έχει τρυπήσει επίσης απο την ακινησία κανένα σωληνάκι βενζίνης και τραβάει αέρα αντί για βενζίνη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanasisxask Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Μήπως έκανε τσιμπουσι κανένα ποντίκι εκεί μέσα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stamatisj1 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Ρίξε μια ματιά στην ασφαλειοθηκη σου (δες εάν έχει καεί κάποια ασφάλεια ή δεν κάνει καλή επαφή). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bubblehaze Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Και ασφάλεια έλεγξα, και καλώδια μήπως τα έχει φάει κανα ποντίκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mak3don Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Αισθητηρας MAF ίσως.. Αλλά ότι και να πούμε μονο ο μηχανικός μπορεί να το αναστήσει, όχι αυτός που σήκωσε τα χέρια ψηλά όμως. Βρες άλλο μηχανικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bubblehaze Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Αποτι φαίνεται, άλλο μηχανικό χρειάζεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα