koula25 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Γεια σας.. Ειμαι απο Ξανθη, κ θα ηθελα να κανω ενα test drive το 208 GTi, αλλα δεν υπαρχει στην αντιπροσωπεία της Ξάνθης, κ απο οτι πήρα τηλ, στα κεντρικά στην Αθήνα, μου ειπαν οτο δεν υπαρχει το συγκεκριμένο μοντέλο για test drive σε καμια αντιπροσωπεία στην Ελλάδα.. Μήπως μπορείτε να μου πείτε καμία ιδεα η τι αλλο θα μπορουσα να κανω ;;http://media.peugeot.co.uk/image/71/3/208-gti-by-ps-header.103713.103713.11.jpg?autocrop=1
opcorsa Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 ωραιο το πεζο..απο τα καλα Hot hatch την σημερον ημερα
koula25 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Μαρεσει πολυ.. θελω να το κανω ενα τεστ drive.. αλλά δεν υπαρχει πουθενα..
paylidis Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 αν δεν υπαρχει δε μπορεις να κάνεις τιποτα... ή βρισκεις καποιον κατοχο και σου κάνει το χατιρι να το δεις ή πας σε άλλη χώρα κοντινή σου σε αντιπροσωπεία που θα το εχει εφόσον εισαι διπλα στα σύνορα (χλωμο και αυτό)... Το πρώτο ακούγεται πιο πιθανό και κάποτε το ειχα κάνει όταν ειχα πάρει το πρώτο focus και ειχε τυχει να μην υπαρχει για ενα μηνα+ στοκ (πηγα 3-4 φορές και το είδαν άλλοι ενδιαφερόμενοι, ωστόσο δεν επετρεψα να το οδηγήσουν μην πανε και καρφωθουν πουθενα). Για αυτή τη χάρη τότε μου ειχε κάνει δώρο εξτρα απο τα αρχικα δωρα, συναγερμό και το πρώτο σέρβις ο αντιπροσωπος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα