Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μιλάμε για το iphone 5c

Το οποίο είχε φάει μια γερή στούκα η οποία πέρα από την οθόνη κατέστρεψε ένα κύκλωμα μέσα το οποίο είναι υπεύθυνο για την ώρα. 

Άλλαξα οθόνη και διαπίστωσα αυτό το πρόβλημα με την ώρα. Λέω δεν πειράζει. Έτσι και αλλιώς υπάρχουν και άλλοι τρόποι να βλέπω την ώρα.

Μέχρι χτες. Δεν του είχα βάλει κωδικό κλειδώματος και επειδή είχα πάρει 2-3 φίλους στο άσχετο επειδή πατιόταν μέσα στην τσέπη λέω κάτσε να του βάλω ενα Pin 

Μέχρι που το έπιασε στα χέρια του χτες ο γιος μου και αρχισε να βαζει κωδικούς.

Αποτέλεσμα ήταν να το κλειδώσει.. Δοκιμάστε ξανά σε 8 λεπτά...Ελα όμως που η ώρα δεν δουλευει για να περάσουν αυτά τα 8 λεπτα.

Το έκλεισα το ξανανοιξα αλλά τίποτα

Και πήγα ο φωστηρας και έβγαλα την μπαταρία ενώ ήξερα ότι θα γυρίσει στην 1/1/1970 

Και τι κάνουμε τώρα?

Δημοσ.

Το να βγει μπαταρία, βλέπω είναι ολόκληρη διαδικασία στο youtube. Κύκλωμα που ελέγχει την ώρα...!? Αφού την παίρνει από την sim. Δεν κατάλαβα...του έβαλες pin ή όχι!? Γιατί αν του έβαλες, πως του πέρασε κωδικούς ο γιος σου?

Δημοσ.

Το να βγει μπαταρία, βλέπω είναι ολόκληρη διαδικασία στο youtube. Κύκλωμα που ελέγχει την ώρα...!? Αφού την παίρνει από την sim. Δεν κατάλαβα...του έβαλες pin ή όχι!? Γιατί αν του έβαλες, πως του πέρασε κωδικούς ο γιος σου?

Για το 5C δεν είναι ολόκληρη διαδικασία. To καλώδιο απλά έβγαλα που πάει από την μπαταρία στην πλακέτα

Υπάρχει κάποιο κύκλωμα πάνω στην πλακέτα το οποίο ελέγχει την ώρα. Στην περίπτωση μου δεν μπορεί να την πάρει από την SIM . Το ολοκληρωμένο λέγεται αν θυμαμαι Y2 oscillator η κάπως έτσι

Pin κλειδώματος της συσκευής του έβαλα. Οχι της κάρτας. Πατησε ο γιος μου το home button, είδε ότι ζηταει κωδικο και αρχισε να δοκιμάζει...

Δημοσ.

Restore μεσω itunes δε παίζει ;

Θα το έκανα αλλά είναι μεγάλη ιστορία αυτό το Iphone. είναι κλειδωμενο με ξεχασμένο κωδικό Icloud και με mail στο οποίο εγώ δεν έχω πρόσβαση. Το δουλευα απλά για κλήσεις και ιντερνετ. ουτε εφαρμογές ουτε τιποτα

Δεν συνεχίζω γιατί θα βγουν οι γνωστοί άγνωστοι...

Το σύνδεσες σε pc μήπως συγχρονίσει την ώρα; Αν όχι, αν έχεις backup κάντου μια επαναφορά...

Zio δεν έχω τίποτα δυστυχώς. Σε pc δεν συγχρονίζει. Ειναι το γνωστό Iphone που είχα κλέψει παλαιότερα αν θυμάσαι...τεσπα

Κάποιος τρόπος θα υπάρχει για τα 47 χρόνια..

• Like 1
Δημοσ.

Σε authorized pc λέει αν το συνδέσεις μπορείς να δώσεις απευθείας το σωστό pass. Αλλιώς μάλλον τίποτα εκτός από restore που δεν μπορείς να το κάνεις...

Δημοσ.

Θα το έκανα αλλά είναι μεγάλη ιστορία αυτό το Iphone. είναι κλειδωμενο με ξεχασμένο κωδικό Icloud και με mail στο οποίο εγώ δεν έχω πρόσβαση. Το δουλευα απλά για κλήσεις και ιντερνετ. ουτε εφαρμογές ουτε τιποτα

Δεν συνεχίζω γιατί θα βγουν οι γνωστοί άγνωστοι...

Zio δεν έχω τίποτα δυστυχώς. Σε pc δεν συγχρονίζει. Ειναι το γνωστό Iphone που είχα κλέψει παλαιότερα αν θυμάσαι...τεσπα

Κάποιος τρόπος θα υπάρχει για τα 47 χρόνια..

Κρυολυση μπες στην καταψυξη για 47 χρόνια και βουαλά μετά από 47 χρόνια θα είναι ξεκλείδωτο

• Like 2
Δημοσ.

Πάντως άμα τυχον εχεις απόδειξ νομίζω σε ένα κατάστημα apple Θα μπορούνε να το κανουν καμία ολική επαναφορά

Δημοσ.

Με απόδειξη αγοράς δε χρειάζεται να πας σε κατάστημα. Παίρνεις τηλ στο support. Τους στέλνεις την απόδειξη και μέσα σε μερικές μέρες (εφόσον είναι αυθεντική η απόδειξη) αφαιρούν το apple id από το κινητό και μπορείς να το σετάρεις με άλλο apple id.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ποιος το κλαιει ?

Προς το παρόν εγώ μέχρι να βρω άκρη. Αν υπονοείς αυτό που σκέφτομαι καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς . Με όλη την καλή διάθεση πάντα.

Βασικά θα πρέπει να αλλάξω πρώτα το quartz για να πάει σωστά η ώρα. απο κει και πέρα βλέπουμε. Θα έκανα κανά hard reset αν γίνεται δεν ξέρω αλλά εχω μέσα πολλές φώτος.

Επεξ/σία από ΜΑΝΩΛΗΣ1
Δημοσ.

Με απόδειξη αγοράς δε χρειάζεται να πας σε κατάστημα. Παίρνεις τηλ στο support. Τους στέλνεις την απόδειξη και μέσα σε μερικές μέρες (εφόσον είναι αυθεντική η απόδειξη) αφαιρούν το apple id από το κινητό και μπορείς να το σετάρεις με άλλο apple id.

Λογικά την απόδειξη μπορεί να την έχει κρατήσει η αδερφή μου. Πάνε βέβαια και χρόνια αλλά πιθανόν να την εχει περάσει στα εξοδα αν δεν εχει σβηστεί.

Ας το φτιαξω πρώτα και μετά σβήνω και το apple id.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...