xalkias99 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Παιδια εχω μεγαλο προβλημα και οχι τιποτα αλλο χρειαζομαι τον υπολογιστη αμεσα. Τα win10 απλος δεν με αφηνουν να μπω στους φακελους μου ή ακομη και οταν με αφηνει δεν εχω προσβασει στα αρχεια. Για να καταλαβεται σε ολους του φακελους που ειναι μεσα εδω --> (Local disk/user/(username)/ ...) εγω αυτην την στιγμη δεν εχω προσβασει σε κανεναν και απλος μου γραφει οταν παταω να μπω "You don't currently have permision to access this folder". Και οταν με αφηνει να μπω στον φακελο τα αρχεια που ειναι μεσα δεν διαβαζονται σχεδον κανενα. Εχω ανεβασει και εικονα για να κατελαβεται (μολις πηρα χαμπάρι οτι δεν μπορω ουτε το paint να ανοιξω για να κανω επικόλληση το sceenshot). Ολα αυτα προεκυψαν αφου bootαρα τα windows απο τον παλιο σκληρο που ετρεχε το μηχανημα αυτο προηγουμενος, για να περασω κατι αρχεια απο τον παλιο στον καινουργιο και οταν επανήλθα βρηκα αυτο το χαλι. Λιγη βοηθεια το εχω ψαξει και εγω αλλα δεν βγαζω άκρη. Ευχαριστω!
NikosKallithea Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Προφανώς με αυτο που εκανες έχασες το δικαιώματα που ειχε ο χρήστης σου, λυση που βλέπω ειναι να μπεις σαν Admin ή σε safe mode, αλλιώς τον βαζεις σαν εξωτερικό δισκο και παίρνεις τα αρχεια που εχεις μέσα
xalkias99 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Προφανώς με αυτο που εκανες έχασες το δικαιώματα που ειχε ο χρήστης σου, λυση που βλέπω ειναι να μπεις σαν Admin ή σε safe mode, αλλιώς τον βαζεις σαν εξωτερικό δισκο και παίρνεις τα αρχεια που εχεις μέσα Πήρα οτι αρχειο μπορουσα απο τον σκληρο και του εκανα format. Δεν μπορουσα να βρω αλλη λυση. Ουτε system restore μπορουσα να κανω ουτε repair γενικως δεν δουλευε απολύτως τιποτα. Ακομη και τον δισκο ελενξα μπας και εχει αυτος προβλημα αλλα ειναι κομπλε. Δεν εχω ξανασυναντησει κατι παρόμοιο. Anyway ευχαριστω για την απαντηση φιλε. 1
costgial Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 παιδιά και εγώ σήμερα άλλαξα τα permissions για το SYSTEM σε Deny και πλεον δεν με αφηνει να κανω τιποτα.. πως μπορω να το διορθώσω; μου εμφανιζει: cant open control editor (access denied) οταν παταω edit στα permissions του c:/
GBorb Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 https://www.raymond.cc/blog/easily-take-ownership-and-grant-full-control-permission-with-winownership/ Ρηξε μια ματια σε αυτα
costgial Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 δεν μπορω να ανοιξω κανένα πρόγραμμα, διότι πριν πειράξω αυτά τα permissions κάθε φορά που πατούσα να ανοίξει κάποιο πρόγραμμα μου πεταγόταν ένα security pop-up. Αφού άλλαξα τα permissions και έβαλα το System σε Deny δεν μπορώ να κάνω τίποτα και μου εμφανίζει ότι δεν έχω δικαιώματα διαχειριστήΥΓ: επειδή ξέρω ότι τα λέω λιγάκι μπερδεμένα, ρωτήστε με ό,τι θέλετε κάποιος να με βοηθήσει παιδιά, έχω φάει τον κόσμο τόσες ώρες να ψάχνω τι να κάνω και δεν μπορώ να λύσω το πρόβλημα μου
costgial Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 ^ 99% πας για φορματ μαλλον κι εγω για εκει το βλεπω.. το θεμα ειναι οτι το λαπτοπ ειναι ακομη στο διαστημα της εγγυησης.. να το κανω μονος μου το format ή να το παω στον αρμοδιο;
costgial Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 εάν bootάρω με windows 10 iso και πάω με recovery mode θα γίνει τιποτα ή άσκοπα τα κατεβάζω;Επίσης εάν κάνω φορμάτ στο λάπτοπ, το κλειδί που έχει η HP δεν αναγράφεται πάνω στο λάπτοπ τί θα κάνω; Επιπρόσθετα, υπάρχει περίπτωση να υπάρξει πρόβλημα με την εγγύηση εάν κάνω φορμάτ στο λάπτοπ;
costgial Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 edit: το διορθωσα το προβλημα μου μεσω safe mode τελικα, ενεργοποιησα το "κρυμμένο" προφιλ administrator και μια χαρα
BlueBlood7 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την εγγύηση σε περίπτωση που θελήσεις στο μέλλον να κάνεις φορματ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα